Mateja 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Mick ... jaz takisto ... dobro prišla skoz s temi razprodajami... namesto 14 jurčkov dala 7, pa je... ... pa sem z enim učem pošpegala med ene kulske kavbojke, samo je bila prevelika gužva tam...raje odnesla domov ene rdeče lanene, nič pomerila, kar na oko... dost razprodaje zame funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Mateja, pa nadaluješ z obiskom razprodaj drugo leto Vojko si je pa preoblekel ikonco Zgleda, da so metuljčki v modi. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 a da je to dnevnik? ja pol moram pa kaj napisat,.. danes je po dolgem času spet en dolgočasen dan v službi. Rada imam dneve, ko sem sama, a kaj ko sem pol ko cotoa, ko kdo pride, pa še šiht se vleče. v našem koncu, ni bilo pretirane nevihte, me je pa sestra klicala in Bele krajine in bila čist fertik. Je padala toča velika kot frnikule. No, saj komaj čakam jutri. Gremo dol v one kraje za čez vikend. V morju se zaenkrat še ne bom namakala, bo pa Kolpa glih tko ok. pa še topla bo, tako da je velika verjetnost, da se bom spravila v vodo ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Hja, to pa je za ovekovečitko sem ravno na tem, da omejim sladoledin preklopim na zdravo prehrano,mi je ta trenutek prineselsodelavec enoooogrooomno porcijotiramisu sladoleda, hvala TiBAJNO DOBRO Vila Sladkosned Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Super. Nas boš v teh vročih poletni dneh brez težav hladila. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Danes je Mali petek , treba je počasi izpreči in se pripraviti na vikend, kar seveda tudi počnem. Ko se z metlo pripeljem domov, bom vzela svojo vrečo bolh in jo bova mahnila na sprehod (moj najljubši del dneva, najljubši del noči je seveda drugo poglavje). POtem pa moji dobri buklici mal požvečiti pa, bo noč tu... Aja, tole je nekako futuristični dnevnik . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 zdaj, ko sem "nepogrešljiva" ... da se še vidi... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 jaa yanimivo res si ti, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 poki... itak funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Jupiiii Mateja!!! Slikica! http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 jaa yanimivo res si ti,a ne no!? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2003 :o|o: Dobar jutar...Kok je fino sveze... zgleda da je dezevalo ponoci, nic ne vem, sem spala trdno... Imam cisto pomeckano faco... Kaj vidim?Da je pestro tule...Mateja je dala fotko! - Bravo, Mateja, za pogum, najbrz se bo se kdo opogumil, tudi na fotki si topla oseba in simpaticna, sem pa mislila nekako, da si svetla (me je zmedel tisti rak in devica)... Tebe pa res moras imeti rad... Fajn pogruntavscina je tale online Dnevnik... Mal pokukas, kaj dogaja... Dons me caka ohoho...Vceraj probala kakih 25 kopalk... :xx!: - in BREZ ulova pirsla dam... :o|o: Probam ful dobre pri Benetonu - imajo S in L - one premajhne, te prevelike. Pa taksno...Pa kuhala sem kot norec dva dni - skoz nekaj, vceraj pa sem naredila sojine zrezke - prvic sem jh spanirala - ce bi komu rekla, da je piscancek, bi mi po mojem verjel...Skuhala ob polnoci kompot - pa ceprav ne maram kuhanega sadja - samo za pit mi je pa dobro - pretocila v flaso, danes bom imela pa pijacko... Uh, malo se na forum, pol pa arbeit... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Mateja lepo, da si dala sliko sem!Pohvalno. da zabeležim še za diary:imela sanje, da imam dva sina dvojčkain da sem noseča in da upam, da botokrat samo eden sanje so bile tako žive,kako sem ju pokrivalale posteljice sta imela premale hmmm... tako žive sanje in lepe... kar en smisel je dobil današnji dan! Nov dan, novo življenje, znova in znova in nasmeh ostane lep dan vsem Vila Vetra Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Mateja? a sem v tvojem osebnem delu prav prebrala? Si letnica 1962? Ali si se zmotila pa si letnik 1982? saj po sliki sodeč ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Mogoče pa so to podatki njene mame. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 pred mano je en dolg delovni dan, sej sem bila prisiljena 1 uro prej pridit na šiht :xx!: pol pa grem še na lepše, in to kar ne morem dočakat.Vsake 5 min gledam na uro in norim zraven, ker se noče nikamor premaknit ma sej, saj hvala bogu za ta forum, se vsaj mao zamotim, in čas vsaj malo hitreje teče. ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Anaconda, kaj pa če imaš slabo baterijo? Meni kar hitro teče, tako da bom kmalu kmalu šla domov. Edino med vikendom jo moram vzet ven, da ne bo prehitro minil. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2003 Mateja? a sem v tvojem osebnem delu prav prebrala? Si letnica 1962? Ali si se zmotila pa si letnik 1982? saj po sliki sodeč Ja, a ne, Anaconda? Prav res...Sem tudi jaz pozabila to posebej izpostavit - pa je fajn, ker vemo, koliko pomeni takole... Tudi ce ne das dosti na to, kot jaz recimo, a vseeno mi pase taksno slisat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Mogoče pa so to podatki njene mame. ja, buh si ga ve ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Anaconda, kaj pa če imaš slabo baterijo? Meni kar hitro teče, tako da bom kmalu kmalu šla domov. Edino med vikendom jo moram vzet ven, da ne bo prehitro minil. ti, ne vem, mogoče mi pa ura stoji, saj bom imela kmalu rosjtni dan, in se za novo priporočam ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 rachkon pa gre danes zvečer na morje, ga ne bo 1 teden .... Uživajte ta čas .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2003 O, fino, privoscim ti, imej se dbest - pa se zame ena dva zamaha pri plavanju... Potem se pa dolgo ne bova 'videla', Rachek - ker upam, da bomo tedaj enkrat pa se mi se odrolali koncno. Vsekakor - cimbolj uzivaj in fajn se mej! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 :o|o: Dobar jutar...Kok je fino sveze... zgleda da je dezevalo ponoci, nic ne vem, sem spala trdno... Imam cisto pomeckano faco...Pri nas v Mb pa je ob 4.00 nekje strašno grmelo in treskalo, še predno sem se uspel od tega zbudit, me je zbudil moj pes Irs. V sobo je vstopi tako, da je skočil na kljuko in in si odprl vrata (le ta se odpirajo navznoter). Revež bogi je cvilil, no pol sem ga kakih 5 mn,cartal, bilo ga je strašno strah, potem pa sem zaspal. Čez kakšno uro sem se spet zbudil in je že lepo spal, zunaj pa mirno deževalo. Potem sva oba spala do 6.40, ko naju je zbudila budilka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 O, fino, privoscim ti, imej se dbest - pa se zame ena dva zamaha pri plavanju... Potem se pa dolgo ne bova 'videla', Rachek - ker upam, da bomo tedaj enkrat pa se mi se odrolali koncno. Vsekakor - cimbolj uzivaj in fajn se mej! Bom se spomnil, 11ti in 12ti bosta zate, okay ?? Hvala ti, seveda tudi tebi in tvoji družini želim enako. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Tina, ta pa dobra! hvala anaconda, slikca je pa res mal stara - od letošnjega božiča in Marsa tebi tudi upam, da se res še kdo opogumi... evo se jas ko sem majhen biv: http://www.angelfire.com/ar/Gomsi/me/1a.jpg tko sem pomizikno na lev uc sem tut jas pogumen free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts