Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 3

Marsa

Recommended Posts

Mucamaca: Hoj, Marsa gledala Videospotnice, ženske v slovenskem rocku, je blo res super. Vmes pa počnem še kaj drugega in tko preskočila tvoj štikelc. Pa drugič, je prov?

MucaMaca

Ja jaz sm Marso videl na TV-ju nekje na začetku tega leta, ko so predvajali dokumentarec RTV-ja o punku na Slovenskem.

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 586
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ni govora o luna konjunkcija venera? Vam prevedem natančno kaj lahko prinese ta aspekt? To, da me je moj predragi včeraj zvečer...pa ne vem če ni bilo okoli devetih....zaprosil. Tako. Poročil bi se rad....jaz pa....šok. Kaj poročil? Kaj nam pa tako manjka???? Bla, bla..bila na tem da se razjočem. Stiskalo me v prsih..in na koncu izustim..ne vem.

Sledilo je eno urno prepričevanje in za ziher pokliče še svakinja in pove, da je svak v bolnišnici. Takoj sva odšibala na kirurgijo in izvedela, da na srečo ni kaj strašnega...samo ledvični kamni..Potem pa nazaj.

Saj vem,da se ne spremeni kaj dosti..samo priimek dobim zraven..ampak...e....nekako se bojim. In sem mu tudi povedala...nočem, da se spremeni in jaz se nočem spremeniti. Kar je itak težko...jaz spremenila...pri mojih letih...Tako. In danes zjutraj me pokliče iz službe in pravi: Kaj pa dela moja ženička??? Joj...

Ne vem če sem sploh rojena za zakon. Itak sem zanič gospodinja, dobra mati, dobra prijateljica in dobra ljubica...Joj, kaj pa žena? Uffff....še vedno ne vem...

Menda je to dnevnik....

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

nataly totalno ista pesem, mi je blo tud kr slabo... Glp

kaj nama je tega treba...

že sama misel na iskanje obleke in cirkusi in itd...

zdaj pa imama zelo lepe spomine na ta dan.

ampak se nekako potem spremeni...

kar se tiče astro... samo če pogledaš iz 5. potem v 7.h

in druga energija priimka... xrolleyesx

glavno, da se imata rada

potem pa sem si rekla: Zakaj pa ne...?

Ej pa dober datum za poroko izberi x;)x

stankaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Vidita..to je to...ne vem če sploh bi čestitke sprejela...ampak hvala vseeno....

Stankaa kako? Jaz imam popolnoma prazni 5 in 7. hišo. Vse dogajanje pri meni je v 1.12.11.10 hiši..nekaj malega -saturn v biku je v 6.

On pa ima v 7. biku- luno in lilit..mene kao x:Ix .

Hja itak bi zadržala priimek, dodala njegovega..vem da se energija spremeni...in zdaj to že sodi v astro...ampak stankaa....a ti veš kako se izračuna primeren datum...intruder ga noče izdati..

evo...zdaj sem že tam....že razglabljam o tem kdaj in kako....ampak stiska me še vedno.

Stankaa kako? Jaz imam popolnoma prazni 5 in 7. hišo. Vse dogajanje pri meni je v 1.12.11.10 hiši..nekaj malega -saturn v biku je v 6.

On pa ima v 7. biku- luno in lilit..mene kao x:Ix .

Uh, to bo davkov, ali nameravaš katero od hiš prodati? x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ni govora o luna konjunkcija venera? Vam prevedem natančno kaj lahko prinese ta aspekt? To, da me je moj predragi včeraj zvečer...pa ne vem če ni bilo okoli devetih....zaprosil. Tako. Poročil bi se rad....jaz pa....šok. Kaj poročil? Kaj nam pa tako manjka???? Bla, bla..bila na tem da se razjočem. Stiskalo me v prsih..in na koncu izustim..ne vem.

Sledilo je eno urno prepričevanje in za ziher pokliče še svakinja in pove, da je svak v bolnišnici. Takoj sva odšibala na kirurgijo in izvedela, da na srečo ni kaj strašnega...samo ledvični kamni..Potem pa nazaj.

Saj vem,da se ne spremeni kaj dosti..samo priimek dobim zraven..ampak...e....nekako se bojim. In sem mu tudi povedala...nočem, da se spremeni in jaz se nočem spremeniti. Kar je itak težko...jaz spremenila...pri mojih letih...Tako. In danes zjutraj me pokliče iz službe in pravi: Kaj pa dela moja ženička??? Joj...

Ne vem če sem sploh rojena za zakon. Itak sem zanič gospodinja, dobra mati, dobra prijateljica in dobra ljubica...Joj, kaj pa žena? Uffff....še vedno ne vem...

Menda je to dnevnik....

he he , pa te je postavil v situacijo ko se soocas sama s seboj! x;)x

pravis: ne vem ce sem dobra zena!? - ce ne probasne mores vedet,

ali pa poslihtas zadeve v svoji glavi.

sicer pa kaj sploh sekiras se??? ce ti ni, da bi bila zena, pac ne bodi;

saj te ma rad; tako kot je zate izziv, preizkusnja da sprejmes ali zavrenes predlog

tako je zanj morda, ce ga zavrnes.

za take zadeve sta vedno potrebna 2!! - ki si kazeta ogledalo stanja v obeh, pomoje.

a ma kaksen konkreten razlog zakaj porociti??

ce furata sedaj brez uradnega papirja in morda posvetitve duhovnika, lahko verjetno

tudi naprej.

...moje mnenje pac sedaj.

Hvala Free...JanjaK ....Bobnar...

Hmm...ja saj se menda nič ne spremeni..kaj vem.

Hudir...cmok tam.....v grlu.

Seveda lahko furava naprej....v takem ali drgačnem smislu...

Eh..moram dobro prespati vse skup..

Hvala Free...JanjaK ....Bobnar...

Hmm...ja saj se menda nič ne spremeni..kaj vem.

Hudir...cmok tam.....v grlu.

Seveda lahko furava naprej....v takem ali drgačnem smislu...

Eh..moram dobro prespati vse skup..

ja, ponoci se menda celice najbolj obnavljajo x;)x

pa bos imela vec zdravih celic in bos bolje razmisljala!! x:Dx

evo, jaz sem se tud vrnila iz podaljšanega vikenda.

Je bilo prav luštno tam za Kolpo, sam je mal umazana, ker ima nizek vodostaj. Za otroke je pa prav cool, ker ti ni treba tolk gledat, kako čofotajo.

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

ojej, saj bo, držim pesti, fige in vse in ti želim čimprejšnje okrevanje.

kar se pa tega tiče, da ne vemo, kaj imamo, dokler smo zdravi, se pa čist strinjam

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

aha, koncno projekt sprejet v glavi, sedaj se ustvarja na papir in potem naprej.... upam, da bom kaj naredu svojga, je ze cajt. hvala g.Luni.

dans sm kr zalosten,nevem neki mi manjka,hmmm

bo ze.

aja, odkril sem nov iskalnik oz. novejsi pripomocek za lazje odkrivanje vzporednih degustacij˝,slik in premier. Tko.

No ja, kr usec sm si.Nisem jest kriv,de sm rojen v tem znamenju, sam ce prov pogledam,kombiniram analizo zlo rad. ceprav mi niha pogum ,se vsaj urim v tem,da ostanem cel x:Dx

tko.

je bla res toca u Lblan,debela kt 10 nasih smeskotov?

Malo se pa je le shladilo, samo zalolo pa ni nič. Prav fino bi pa bilo, če bi začelo deževati in bi dežek lepo padal celo noč. Seveda brez toče. :8):
http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Ker mam vsakodnevni ročni ,borbeni pogovor, frcanje s temi letecimi, mimobeznimi, nocnimi sprehajalci bi povedu tole ;Komarjeva samica zavoha kri.. komarjeva jajceca se ohranijo oz.mirujejo vse leto, nadaljni razvoj se zacne ob primerni vlagi xrolleyesx

Menda je to dnevnik....

Nataly, itak moraš sama vedeti.

Če te že zdaj moti" moja ženička" te bo potlej še bolj, a ne?

Pa sploh ni povedal zakaj bi se zdaj nenadoma poročil, če že dalj časa živita skupaj in imata otroka. Mislim, v čem je catch. Iz tvojega posta pa razberem, da tebi do poroke ni.

Pa se ne sekirat, samo lepo mu to razloži.

Moram reč, da poznam čedalje več žensk, ki se nočjo poročit, čeprav jih njihovi dečki v to prepričujejo. "moja" ženička, grrrrr!!! A je kaj čudno, pol? :eek:

(Se bom kmal navzela Pokowega sloga..)

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Pri sebi..hja jaz menda tudi.

In vsaka stvar je potem prespana nekoliko drugačna...

Svak je še zmeraj v bolnici. Upam, da mu bodo že odstranili ta kameni in da bo mir. Sem mu predlagala tisto kuro s kurjimi želodčki pa ni bil preveč srečen....pol pač pod nož. Ne gre druge..

V bistvu nisem poročljivi tip..če smo že tako odkriti. Ampak je valjda res...bi obstala na isti točki in lajf mora iti non stop dalje, pa kar verjamem, da nama nikdar ne bo preveč dolgčas x:Dx x:Dx

Hja to je torej to..enkrat...

Če pa Vojaka vprašam, bo itak rekel, da midva z mojim niti pod točko razno ne sodiva skupaj...hehe vem, ker sem ga ob priliki vprašala...in sva že očitno čudež narave, če sva že takooooo ogromno let pregurala. Živahno sicer x:Dx Ali pa živ dokaz da niti 9 zvedni qui ne ve vsega.

Danes je mlaj. In začetek vsega novega.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...