Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 3

Marsa

Recommended Posts

Ravno sem se vrnila domov. Spoznala sem enega lunatika.Super oseba, takoj sem ugotovila, da sva na isti valovni dolžini, kar sem seveda predvidevala že iz pogovora med nama! :palec:

Če bilo bi več takih, svet bi bil veliko lepši! x:Dx

Lep dan še naprej vsem skupaj, če bo pol tako dober kot je danes moj, bo že odličen! xsrcx

koga, pa ne moreš povedat?

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 586
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pred kakšnim tednom sem prvič opazila veliko veščo, ki se je po sončnem zahodu priletela past na moj 'mali vrtiček' v koritih na terasi garsonjere. Tistih nekaj cvetlic je potem obiskovala vsak večer, ko se je zmračilo.

V nedeljo, ko sva s partnerjem prišla domov, sem kot vsak večer odprla vrata terase. Nekaj trenutkov pozneje se je zaslišalo čudno brenčanje; pogledam in odkrijem veščo, ki se zaletava v luč. Takoj se zaženem v 'reševalno akcijo' (moj 'dragi' se v takih situacijah itak drži modro ob strani), kar pomeni, da sem s krpo v roki skušala ujeti veščo, ki pa se je spretno izmikala in se skrivala v odmaknjene kote.

Kot nalašč se medtem pojavi še velika zelena kobilica - ampak z njo sem hitro opravila in jo izpustila v soparo večera.

Končno mi je uspelo ujeti tudi veščo; odnesla sem jo na teraso in nameravala stresti iz krpe. Ampak žival ni hotela odleteti; tako sem jo s krpo vred prinesla nazaj in lov se je nadaljeval. Navsezadnje sem jo vseeno srečno 'rešila'.

Pa to še ni čisto konec zgodbe. Naslednji večer... odmor med obema nevihtama... stojim na terasi in občudujem bliskanje v daljavi (tega se nikoli ne naveličam). In s prvimi dežnimi kapljami prileti tudi vešča... obletavat moje rože, kot da bi vedela, da jih bo čez kakšne pol ure toča pošteno oklestila.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Delam...oz... sem v službi. In to kar gledam je grozljivo....grozljivo. Kaj je ratalo iz nogometa?

Na meji najmanj 60 policajev..s čeladami..pričakujejo hrvaške navijače.

Hočem reči kaj je nastalo iz športa. Vojna...

Malo še zaprovociram včasih...kadar je kdo preveč pogumen...kao..pride in vpraša...gdje mogu dobiti pivo? Jaz pa...a boste za Maribor navijali? Pol pa smeh...

Sva z enim pokomentirala: naj zmaga najboljši...

Ampak vseeno:

heja heja NK MARIBOR....

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

aaaa, contesa spoznala enga lunčija x;)x x:Ix ... mi sevede vsi ferbčni... x?x :eek:

nataly... delaš, oz. si v službi pa pišeš poste in gledaš tevejček zravn...kr x8Dx

aakhut, tole :xx!: pa kr dobr poznam...zadne cajte... more že bit tud to za neki dobr primojdunaj x;)x x:Dx

men dons neki internet šteka... najbrž se moram mal odpopat od njega... po 100 letih sem si dala gor Tanito Tikaram in mi je še vedno na en način x8Dx ... ma fajn glas...pogledala sem si film Čas metuljev in se potem še pol ure cmerala... no, je malo odleglo :sori: ... sem pa imela včeraj lunin post in mi je tokrat prav dobro sedel x8Dx :vio: ... me je tamala spomnila še na kristale in sva vse očistili... in včeraj videla kar dva utrinka x!x x:)x ... poleg moje nove obsesije - astro, sem začela spet brat 9 Kryonovo buklo... in od Jamesa sem dobila sveže novice o snemanju filma o Indigcih xsrcx :vio: ...

:vragec:

evo....

dons je pa dan, k mam vsega pun kurac....she sebe....

:vragec:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:

Uf, glede na moj energijski nivo zadnje cajte, se pod tvoj post kar podpišem!

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Tina... :palec: ...jaz tudi... x^x

kot da sem morala...najprej očistiti navlako... :xx!:

dobila razvite filme...yessssss...nekaj res odličnih posnetkov... x^x

dobila par ponudb za delo...le kje so danes vsi mene našli.. x?x x?x

poklical star prijatelj...s katerim sem izgubila stike zaradi "faktorja" x:Dx x:Dx x:Dx ...in se dogovorila za eno dooooolgo seanso... :palec:

no...zdaj pa je še eden klical in me povabil v kino... xrolleyesx

zakaj se ne morejo takele zadevce razporediti...vsakih nekaj dni malo...

čez kakšen dan pa se bom spet plazila naokoli....odveč sebi..in drugim... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

vam nau dougcas! x8Dx

sicer pa lahko naredimo party!! x:Dx xrolleyesx

ce se bomo znal organizirat in biti dovolj odprti ane!!

ja, ucer gledu 'plesalka vtemi'; kr cool film,

sam mal prevec zalosten, men, na momente.

Marsa - tko si pridn vse spedenala... če slučajn že potujete... lepo potujte in uživajte  :palec:  x8Dx  x:)x  xsrcx  x^x  x8Dx

Mateja - hvala za skrb in dobre zelje. x:)x

A ves, da ne bi mogla it, brez da se poslovim...

Skratka - vse nama je ratalo.

danes sem peljala se Mimi na Krko (totalen projekt), frendov sploh se ni gor... tako da me je malo krivilo, ali bo vse kul z njo.

Ampak saj ful obvlada ze teren.

Potujemo danes zvecer oz. ponoci... tako da ne vem, koliko bom se kaj lahko na forum uletavala...

V glavnem je vse zrihtano, tedni in napovedi se bodo avtomaticno menjali, na Novicah pa lahko prijavlja, kdor zeli, sva nastimala, da se avtomaticno pojavi (brez da admin potrdi).

Imejte se! :palec:

Bodte prjatli, ne se kregat, cimbolj uzivajte - kjerkoli ze boste! x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa - tko si pridn vse spedenala... če slučajn že potujete... lepo potujte in uživajte  :palec:  x8Dx  x:)x  xsrcx  x^x  x8Dx

Mateja - hvala za skrb in dobre zelje. x:)x

A ves, da ne bi mogla it, brez da se poslovim...

Skratka - vse nama je ratalo.

danes sem peljala se Mimi na Krko (totalen projekt), frendov sploh se ni gor... tako da me je malo krivilo, ali bo vse kul z njo.

Ampak saj ful obvlada ze teren.

Potujemo danes zvecer oz. ponoci... tako da ne vem, koliko bom se kaj lahko na forum uletavala...

V glavnem je vse zrihtano, tedni in napovedi se bodo avtomaticno menjali, na Novicah pa lahko prijavlja, kdor zeli, sva nastimala, da se avtomaticno pojavi (brez da admin potrdi).

Imejte se! :palec:

Bodte prjatli, ne se kregat, cimbolj uzivajte - kjerkoli ze boste! x:Xx

zk ne?

jase bom gregav! hocem se gregat, mam pravico!! x:Dx x:o)x

dobr no, bom vzdrzen in kako ze?? aja toleranten x:o)x

ko prides nazaj bomo vsi skregani!! x:o)x

uaaaaaaa!!!! ideja!!!!!

kaj ce bi meli tut podforum KREGALNICA!!!!!! x:)x xrolleyesx

ja itak - mejte se mega!!! ..pa previdno na cesti, k je mokra!! :eek: x!x

x:Xx

Kdo bo pa moderator tega podforuma? x:Dx

Sej se lahko tud s tortami obmetavamo - ta tema pa obstaja. Vsaj Marsa ne bo razbitih krožnikov pobirala. x;)x x:Dx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Kdo bo pa moderator tega podforuma?  x:Dx

Sej se lahko tud s tortami obmetavamo - ta tema pa obstaja. Vsaj Marsa ne bo razbitih krožnikov pobirala.  x;)x  x:Dx

moderator ? - ah sej ni vazno, sej je lahko tudi tema!!!

Pravkar sem pogledala Terminatorlll. Mi ni bil toliko všeč, kot prva dva dela. Malo kasneje pa bom pogledala Hulk-a, se mi je ravnokar posnel!

Danes dežuje, ne morem kolesarit, mogoče proti večeru, če bo nehalo padat!

Zvečer greva s prijateljico na najino turo z rolerji, potem pa skok v bazen, preplavati nekaj dolžin, pod tuš, mogoče še kakšen dobr film(teh ni nikoli preveč) sex, potem pa spat! x:Dx

a hulk je cool?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...