MUCAMACA 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Super ste, pravi prijatelji tukaj na LNF. Ko sem že skoraj obupala v iskanju primernega lektorja, ste me obskrbeli s telefoni in priporočili, tako, da sem vseeno našla lektorja, ki ni bil na dopustu. Še posebej hvala Tini! Pa hvala vsem, čeprav nisem uspela odgovoriti v OS. Zdaj pa se pridružujem ostalim v čakanju na Marso.. MucaMaca By the way, ko sem svojemu rekla, da imam problem najti lektorja, mi je rekel: pa vprašaj tam na Luninem Forumu, saj skoz gor visiš!. Pa sem rekla: daj no, saj veš, tam se pogovarjamo samo o duhovnosti, no, pa malo tudi o sexu , kakšno lektoriranje neki.. ehmmm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Tk..Tk.... To je 450 SIT (brez računa) do 1000 SIT z računom in vsebino, ki je tehnično zahtevna (al je pa noter fuuuuul napak ). MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Včeraj igral 2 uri baminton,...staknu na vsaki nogi po en žuljček,.... :xx!: in ker to ni bilo zadosti, sem jih začinu še z mivko na beach volley-u,....tako da se danes premika ala kripel,...ampak je blo pa fajn. Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 aquarius....a to pomen,de mash 3 zhulje? tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 dans pa je res paseben dan. naj se tale občutek res obdrži čimdlje ponovno je presoja zmagala nad lopovi. brez zezanja, sam govor in vrhunski razum ehja, kwa jst vse nardim, sam če hočem oz. če je treba kaj dokazat sm na mestu. lalalalalalpol pridem domu in si zavrtim kr valček pesem in plešem in plešem, kr sam se vrtim pred ogledalom in plešem kr z občutkom, aaaaaaa titam taatam , tralalaam, tam, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 tudej iz a speshl dej....aj gona fakt ap d pokowc sem she en mejl chakam, de se mi strga do konca... :!!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 šibam laro krofovo obiskat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Jaz pa šibam spat, jutri pa v hribe ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 tina mejte se skrajno lepo... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 che si mislu sebe, pol je tkole:....che nau nehala poshiljat majlou, bo fasala virusche si mislu uno, pol je pa tkole:........definitivno chetrt pismena tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 hej, praši marso tut njej se strrga˝ časih, pa vseeno humano odgovarja vse drugo je le Butalska poteza zezanja in pomanjkanje energije za vzdrževanje stikov. Dans sm jedu grozdje in preveč dobro blo.dans je tut zlo vroče, hodim v gatah doma.sem zlo sproščem in bojevno nastrojen, paša mi vsaka aktivirana sluz˝ al pa sluzavc´.Tut avtomobilske registracije se dajo delat z imenom Sucker, to sm pa tut vidu.Mick ne okuži se. Jest se ne pustim. Jest sam bleme rešm, se trudm in gojim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 bruhat :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 Na ukradene trenutke sem vedu, da sem njen. Pa sem se zalotu pri iskrenem zaupanju.bom preživel, še ta proces .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 aha, sm vedu ,de neki tazga bi blo Bobi, ...sam vseen, ti si en sam dobrotnik logotip˝ nehote, ozračje je polno virusov, fašeš ga nehote ,ker to sam čaka, ker je IN, tut jest sm ga dobu in vem kak to zgleda, kwa vse sm mogu nardit zato, sam reakcija tvoja je nepremirljiva s tvojim direktorskim prikazovanjem, nikoli ne bom volil take direktorje, ki majo take absurdne izpade. tko. spomenike pa si bomo še vedno postavljali sami ali pa preko drugih. lepo te je slišat spet.sedaj vsaj vem zaka se gre, prihodnjič reši blem sam, ne druge vpletat, Jasno! ( sej v bistvu smo vse poizkušal analizirat, napake,ki so se v danem trenutku sprožili, ampak direktnega odgovora ni blo ,celo grožnja bila in iskanje pripadnikov bližnje sorte; hvala.) ... in žal...te mamo še vedno radi, vem to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 in se je izkašljal ;molimo ,da se bo streznil do ponovne sezone novih vibracij čista okužena paranoja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 pomiri se Oseba, kaj ne vidiš da si zašel jest te ne grajam, grajal sem tvoje početje v izpadu in rešitev ,ki se je končno izrazila. Vse ostalo je bla le miselna analiza do te rešitve. Ti pretiravaš in očitno sam teb bobni u betici. Noben ti ne bo nasedu tvoji prepričljivi trditvi, da je blo kaj zanalašč storjeno. Vsi enkrat dobimi kaki virus, pa naj bo to telesni al pa računalniški .Če ga dobiš je pač to znak,da nismo ustrezno v preventivi. Preprosto, se dogaja in se bo. Poudarjaš nek zanalašč˝,je isto, kot da bi nekomu zanalašč prebadali avtomobilske gume...ehlepo se imej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 od mene ga fashesh...Z A N A L A S H C H se ne da vsaki fukjeni pichki jebat tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 vsaka grošnja ali temu primerni epp; pazi, de ti... ne pošljem inšpekicje za vrat; nehote vem kje živita Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 ZHIVIVA?hmmm....s kom neki jst klele flet delim? :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. avgust 2003 Prijavi Deli 24. avgust 2003 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. avgust 2003 Prijavi Deli 24. avgust 2003 prso iz bohinja recem: blo je nad mega spon cool dobr!ZRAK, osvezujoca voda, hribi, slapovi, brzice in recice, vonj po gobah in svezini gozdov, sport, kolo, coln, ture hoje hladni veceri, mrzle noci, energije in prane full, ccudoviti razgledi, hribi in gore naokoli, domaca jota (brez mesa ), domaci kravji sir, olikani in nenadlezni turisti, cisto okolje, malo guzve, okno s pogledom na jezero, tudi prijazno osebje restavracij, blazno cista voda, prijazni oddajalci apartmaja in prijeten apartma za dovolj nizko ceno, preprostost ljudi, vecerni pogled na svetleci mars na terasi... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. avgust 2003 Prijavi Deli 24. avgust 2003 Hi...vrnila sem se še z enih počitnic... Če sem iskrena....ko pogledam nazaj na tole poletje...moram priznati, da je bilo pestro... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Hi hi, zjutraj nevihta osvežila Ljubljano, dodala energijo za začetek novega tedna. Sicer pa danes je Pritlikavi petek (tisti najmanjši). Včeraj sem se potepala po vaseh okoli blok in z eno sorodnico v 16. komolcu sva rabutali slive na pokopališču Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Na, zdej še mrtvim odžirate hrano! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Na, zdej še mrtvim odžirate hrano! http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts