aakhut 27. avgust 2003 Prijavi Deli 27. avgust 2003 hehe...men se je pa tale danashnji dan prou zabavno zakljuhil(cheprau....ga je she dve uri) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2003 Prijavi Deli 27. avgust 2003 Ah ja... Marsa, cau, lepo te brat. Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. avgust 2003 Prijavi Deli 27. avgust 2003 Marska, smo te pogrešali, veš! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2003 Hej, Aakhut, Aliana in Tamara! Vseeno je fino biti spet doma - dobesedno in tu, 'doma', 'na Luni'...Sem pa fajn izbrala, ko je danes Mars najblizji Zemlji, Marsa pa spet na Luni. Dejansko ves teden nisem niti vkljucila foruma niti poslala enega maila - samo konektala sem se, da sem sproti brisala spam in maile z virusi...Tako da sem prav skoraj en teden rabila za vse, kar je bilo za zrihtati ostalega... too much!Ampak najbolj me je skrbelo za Mimi...Bog in vse, vesolje, zvezde in to... pa je res bilo na moji strani... vse se je poklopilo...Vsak dan oz. vsak vecer (na Hvaru) sem gledala z balkona rdeci Mars, celo nadzvocno konjunkcijo Lune in Marsa, ki mi je bila zanimiva ze zato, ker je dogajala okoli mojega stelija, v katerega sta vkljucena ravno oba omenjena...Ma, noro...Olivcek je spet na broju... Hvarski plavac pa vsako leto boljsi... Prejle sem spila malo proska, zdajle pa pijem bevando s plavcem... skoraj ima okus po vijolicah, no... ne ravno po vijolicah... a ima nekako tak 'vijolicast' vonj in okus...Skratka - na zdravje! In na prijetno bivanje in nase druzenje! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. avgust 2003 Prijavi Deli 27. avgust 2003 marsa tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Tole je pa tak show za druge.Ojla, bliža se vajin dan, verjetno napetost raste, ampak sem ziher, da bo fajn. Ne obremenjuj se z drugimi okoli, to je vajin dan in preživita ga tako, da bosta v njem uživala, drugi bodo že poskrbeli zase Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Oj Marsa long time no see..... Janja maš prav, pa vseen bi se najrajš kr v eno lukno skrila, al pa klona poslala.. Sej bo dober... na konec koncev vem.. mal ga bom šluknala zjutri. Sej kriva tak sama, da sem v to pristala, tista frizura, pa obleka.. pol se pa ko klovn počutiš... mislim nevsakdanje.. pa bomo skoz to dali, fotke bojo lepe..Jst pa si mislim, zakaj hudiča nismo kr nekam šli, npr. Grčijo.. pa bi blo čav bav vse skup..Kar se tiče prstanov.. ne jih kupovat v Zlatarni Celje, al si pa cajt vzemte... to ni res, kakšen odnos do strank, kakšna šlampasta izdelava, bi lahko dajala reklamacijo na reklamacijo.. pa se mi je že vse uprlo..Prvo mi je ženska narobe prst zmerila, mene je tako tiščalo, pa kao tiste probne rinke ko jih imajo da to je pol čist drgač.. pol pridem na probo, pa ga komi gor dobim in dol skor ne.. Pa me prepričuje naj pridem zjutraj ga probat, ja kako ga bom pa popoldne in zvečer nosila, a si ga bom po 15-uri dol dajala??? (pa če sem velik hodila, kao otekli prsti), sem rekla JST vsak dan hodim velik, in vsak dan ma popoldan. Kaj men koristi kok mi je zjutri prav?Pol nrdijo 2 številki večjega. Pa je šlampasta izdelava, skratka natolčen rob in rečem: Gospa a vidte tule ko je natolčen rob (je iz rumenega zlata, pa ma nekje proti sredini belo črto - tam je natolčen), ona pa kje, jst pa nič ne vidim, pa smo videli ona šefica, pa B., mama njegova, jst... ona prodajalka se je pa tumasto delala... In pol so rekli da ga bojo spolirali še pa bo ok..Pol sva si dala imena vgravirat, pa so me spet hotli preimenovat, tko ko se mi ponavad dogaja, ko ljudem moje ime ni jasno, pa bi vedno daljšega pisali, tko da bi vsakem mogla krstni list v glavo s kamnom zagnat, ko pol pa še pametujejo, a res.. tako... krščeni pa niste tako, a ne? JA PA SEM PORKA MADONA!No in grem potem včeraj po prstane.. kupili so jim nama od B.-ja starši.. pa vidim še en grd ris na njem.. spolirano nč kej boljše.. al pa sploh ne..Pol je pa še od B.-ja priča videl še eno napako, da so brilijanti (trije) različne velikosti, in to da je kamen ob strani malo večji kot tisti na sredini, kar je logika, da bi večji kamen bil na sredini, pa razmak med njimi ni enak...Skratka bullshit..Če bi jih midva kupila.. bi šla nazaj in babi hinavski zagnala prstan v fris... ko me je tak posmehljivo gledala, tko pa sem to požrla pa Zlatarna Celje nikol več.To je to ker je kao ročna izdelava, in če je to vse kar so sposobni nrdit z ročno izdelavo, pol pa tud Too much...By the way za ceno 60.000, zelo slabo. Me zanima če je taka cena za njih za škart robo, kakšna je pol izdelava prstana recimo za ceno 500.000.???? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Danes pa res en dober dan... Po dveh mesecih boja z državno birokracijo....dosegla odločbo za sina...s katero mu je omogočeno obiskovanje srednje šole...država pa bo financirala strokovno pomoč ...in delal jo bo lahko pod posebnimi pogoji...In rada bi se zahvalila referentu...ki se sicer popolnoma drži pravil...vendar je tudi človeški...in se je maksimalno potrudil, da nam je omogočeno to, kar država z zakonom sicer zagotavlja...vendar je pot do pravic doooolga in zapletena... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Astra čestitam! http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Astra čestitam. Dober se sliš da nekdo zmaga v boju z državno birokracijo... Ko oni že tko zameljejo stvari ponavadi, da je njim prav.....Yes fight for your right! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2003 Astra - Na 'zmago'! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 g. Astra,si jih le prepričala v moderno dojemanje, sem tut jest zdele prav c00l, k tole slišm.. Čeri sm bil na ljubljanskem sejmu Meda, tam sm srečal dva Lunatka, kupil sem si med ...in zvedu hitre, zanimive informacije....Drgač pa tut čeri sm bil na Vršiču, pa potem dol k izviru Soče, izvir je kristalno čist in lahko bi se reklo tut nedolžno nedotaknjen; seveda sm se napil vode, prih.jo tut s seboj vzamem; Ko sem šel nazaj, sm vidu, kak so kolesarja podrli˝,ampak njemu prav nič, niti kolesa ni imel zvitega, jaja, to pa se zgodi, ko nekdo zeeloo počasi zavira na parking. jaja Marsa, rešitve so se same zacelle Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Učila sem se korejščine po Tininih navodilih... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Hoj Marsa! Nazaj ze Mushi - valjda se nisi ze porocila? Tisti trije tedni so ze minili...moram prebrati za nazaj....Me ni bilo nekaj casa..Delo krepi menda cloveka...pa se vedno imam tocno toliko kil pa nič manj..prej vec.Ampak...ej...Mars!! Prosim...cudovito se vidi...zvečer se usedmo ven, ob kozarčku ali dveh strmimo v nebo. Vsi. Brez izjeme...lahko bi buljila v zvezde celo noč in nič bila zaspana.Hja, selitev se bliža. In mi keša zmanjkuje. Pa o nekih piknikih folk sanja...V glavnem....moram pohvalit letošnje leto. Skoraj, ampak res....skoraj vse je teklo kot namazano. Mogoče zato, ker sem na listo želja lani napisala pod prvo alinejo...vselitev v hišo - do leta 2005. In glej...zdaj bom za dve leti prehitela datum...kdo bi si mislil? Moram še na ostale datume napisati. Saj drugače vesolje ne bo vedelo, kdaj mi jih naj udejanja! Sama nase sem presenečena.Samo neumnost sem pa le naredila....dala delati otrokom nove osebne, češ, da bodo v Avstrijo poleg lezle...pa glej...zdaj pa rabim nove. Pa bo država služila Astra- čestitam - sem se zdaj na koncu spomnila no.. Joj,,, kako je sladko grozdje letos!!! Že zdaj! Če bo tako naprej, bo blazno dobro vino letos....jaz pa še ogromno lanskega..pa predlanskega..... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Oh, pa sem se spet nekaj novega naučila, na list želja definirati datume, odlično Welcome.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2003 Bila v KUD-u... Prisla domov... Zdaj sem pa lacna... Ne da se mi cesa pedenat, pripravljat...Hecno, da se mi zura... to bo sonce na mojem uranu etc...Danes sva podpisala pomembno pogodbo. Chekirala Lunin sms. DELA!!! Noro dobro...Sicer pa malo bila na forumu, krozno in diagonalno brala poste, vidim, bolj ali manj 'po starem', razen da je nekaj novih, nekateri se bodo porocili...Vidim, merkur malo dela shtalo in Mars!... vidim tenzije malo tule in tko...Ampak vseeno - domace in vse... Kmal bo ze september... vseeno mi je vsec Devica.... muving, pedenanje, pripravljanje, organiziranje...Picheva me za risanje, pa se ne spravim... :xx!: To bi blo nekako to...Ful se bliska zunaj...Vibracije totalne v zraku...Kwa dobr hara mars po ribah! To mi deli, Mars - pa ceprav retro ali pa prav zaradi tega raztura totalno! Bla bla... grem mal tjale... kaj prckat... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 kje tale sms...... .a dela, sej nikjer na netu ne dela, no... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2003 Pokowc - vse bo jasno po 1. 9. oz. takrat bo ze vse kot je treba... pa tud obvestilo bo...Zdaj sicer dela, vendar je se 'v povojih', pa brez veze, da zapravljas cash... Ful se bliska! p.s. in od zdaj pa se grmi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Včeraj popoldan. V trgovini s prijateljico. Telefon. Starši. Babica, ki mi je kot mama - ima hude zdravstvene težave. Poklicali rešilca. Stečeva v avto. Domov k njej. Vozim hitro, hočem biti ob njej...pazi, umiri se. Zaslišim rešilca, vozi pred menoj. Grozen občutek. Vem komu hiti na pomoč. Jočem. Doma. Njena soba. Bleda, nemočna. Oče zaskrbljen, mama joče. Prijateljica ne ve kaj bi. Odpeljejo jo v bolnico. Bolnica. Čakamo izvide. Lahko jo obiščemo - eden po eden. Pogovarjava se. Poskušam biti veder, skriti skrb. Naenkrat se začne dušiti, hrope. Sestra!!! Odidem. Ne morem pomagati. Obupan. Tako nemočen se počutim, sem. Stanje se stabilizira. Zopet z njo. Kako skriti svoje počutje. Hrabrim jo. Vrti se mi. Ostanemo z njo.....ves čas strah....mogoče smo zadnjič skupaj. Doma. Izčrpan. Življenje je kruto. Ne morem zaspati. More. Jutro. Nihče ni klical...dober znak. Še živi. Čakam. Strah me je. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Mick...vem, hudo je.Vse kar lahko rečem...drži se... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Življenje kot življenje pač - včasih se pokaže v vsej svoji krutosti Ampak dokler je upanje - UPAJ! Z vsem ostalim se boš lahko ukvarjal tudi kasneje ... Zdaj bodi pogumen in močan, kot si le lahko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Vse dobro želim Mick, da bi se stanje le izboljšalo!V bolnici je že bolje, če kje se lahko tam pomaga. Mal jih pa vseen gnjavte, pa kontrolirajte, ker odvisno kje si - v kateri bolnici, včasih te tud pogledajo 2* dnevno. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Prezgodaj sem se veselila... :xx!: ...odločbo ministrstva sem res dobila...sam kot dodatek mora bit tut soglasje komisije psihologov...in njihovo mnenje je negativno... :xx!: :xx!: Vložila pritožbo...ponovna seja komisije bo naslednji četrtek..obvezala sem se, da bomo sami plačali dodatne ure spec.pedagoga...dobiti moram samo soglasje..., da bo sin imel status otroka s posebnimi potrebami...to pomeni samo napovedano spraševanje...podaljšan čas reševanja testov in podobno... Pridobila soglasje šole, na katero se je vpisal, pozitivno mnenje OŠ, ki jo je obiskoval, pozitivno mnenje soc.službe...in soglasje Min.za šolstvo..., da mu v okviru srednje šole omogoči poseben status...kar mi navsezadnje omogoča Zakon o šolanju otrok s posebnimi potrebami... Odločila sem se...da grem do konca...če dobim še enkrat negativno mnenje...bom zahtevala revizijo postopka... Sem vprašala psihologinjo...kaj pa ona predlaga, da naredim...pa je rekla, da najbolš, da ostane doma...in kosi travo okol hiše....če bi že rad bil vrtnar. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Kok so smotan vsi skup, tile psihologi.. Si se mogla full nazaj držat da ji nisi kej rekla, Astra? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Mushi....ne, tokrat se ne dam zlomiti... ...bom že dosegla, kar želim, sem prepričana... Mushi...kako pa ti?...nervoza??... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts