Mateja 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2003 Evo ga - tle pa nima kaj praskat - ker je itak blo v cajtengih, hehe... (*vikend magazin-Delo, oktober 99) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 iiiii kaj je fleten sem se spomnla, ko je bla moja hči (nikol je ni zraven, da bi jo vprašala, če lohk napišem njen ime... ) na fotkah ob članku v Auri, je hotla kr vse Aure pokupit, da ne bi zdejšnji frendi gledal, kako je bla včasih, dooolgooo nazaj ena mala beba... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2003 Aja, tko... pol nerodn za nazaj.... A je to ta 'tamala', ki se pojutrisnjem ali jutri vraca s Hvara? Ja - Tim ima tud take fore... pa ne mara se prevec fotkat - kar cisto razumem... Fino, bom lahko fotkala koncno brez slabe vesti (sem imela toliko dela in bi bilo mimo, da bi jaz zdaj tam nekaj fotkala malo za duso, netreske etc., tam pa mi je stalo delo) - sem vse opravila, pa se koncno lahko kaki svoji fori malo posvetim...Me pa ful boli zapestje - kot kaze od toliksnega tipkanja.Se mi ne da dat gline gor, ker pol nic ne morem. Aja - sem spregledala - nimas torej Lune v Biku? Hmm, cudno - imas tak nekaksen humor... A dvojna Devica si?Hm, potem si pa kot jaz - a ravno nasproti...Tudi jaz sem rojena na prazno luno (to pomeni, ce imas sonce in luno v istem znamenju oz. v konjunkciji)...Jupiter v Ribah? Ja, malo ze, a 'sem hotela' kaksnega blizjega... kot ravno Jupitra...Morda pa imas kaj v Raku? Tudi to je tak humor, morda malo objestnejsi... Namrec Rak je dosti sramezljiv in zadrzan, ne pa tudi, ko gre za humor - tedaj lahko postane celo prav objesten. Res...Ali pa kar ene fore desete, ko si kar nekaj izmisli... (to imam tudi jaz, pa nic v raku, pac pa vse zivo v 4. hisi, med drugim je tam luna)...Cakaj - saj se mi svetlika... seveda, morda pa si rak res asc... ja, ja, saj zdaj se pa spomnim...No, energija humorja je nekako podobna, a ti res vidim zemljo... Ves, tole je zelo fajn kombinacija - devica z rakom - lepo harmonicno in fajn... Ja, ja... Se dobro, da sva v Dnevniku - lohk cvekava... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 mi je všeč, kako pišeš...taki hitri preskoki... sva hecne... (bobnar pa aakhut mata že prstke srbeče) ...tamala je...ja, ta taista pa ja, asc pa Mars sta v raku... ko se z bratom zapneva (on je rak) z najinimi štosi...ma se krohotava in crkavava od smeha...drugi pa .... aha, luna pa je tud pri meni v 4. hiši evo.. en klepet ob kofetku funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2003 'hitri preskoki' - hmm, pisi kao sto govoris varianta... Ene zivcne dela to... meni pa je to kul, ker itak imam premalo lahkotnosti, pa imam potem lahkoten mind pa hiter (in dolg, bi rekli kaksni) jezik. Kofetek? Sem hotela komentirati, saj ga pa itak enkrat tudi v zivo izvedemo, pa potem pomislila, kako dobro da je, da imamo internet, da ne rabimo lovit oz. nismo odvisni od teh momentkov v casu in prostoru...A si predstavljas?Medtem ko fizicno sedis na enemu kvadratu prostora, si v kontaktu s celim svetom - ce ni to SF! Zadnjic je nekdo pisal, da bi pa rad si knjige ogledal v zivo, da njemu pa ni kar takole, ko si sploh ne more predstavljati in v zivo videti in da kje pa stoji ta knjigarna Lunca?Pa mi je bilo hecno, kaj reci - da v bistvu obstaja ali ne... that's the question now... Mars v Raku... Hm, pol si pa ti tudi svojga dnarja vredna... Heh. Poznamo take. Ce se 'ne pocutis za', ni nic... Torej - vse akcije so odvisne od tvojega pocutja - potem pa lahko krepko dajes od sebe...Rabis mir za ustvarjanje (no, saj, kdo ga pa ne rabi ) itd....Je pa tudi Lisac vcasih takle Mars... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Vidve pa klepet ob kofetku ... hmmm ... Pa saj natakar do besede ne bi prišel, bi kar ob prazni mizi sedeli Pa govorili bi istočasno, hkrati preskakovali teme, ... to bi bilo zanimivo slišat in videt http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2003 Jo, Tina - saj si lahko predstavljas...hiperultra, pa to... aktivnost namrec... Dve dvakratno neulovljivi.... predstavljaj si ta mix pol... Gledam tamle, kaj je po TV - ful me boli zapestje, madonca, vedno bolj, pa razmisljam, da je skoraj nemogoce, da bi bilo od tipkanja - saj sem navajena, saj vedno toliko in tako hitro tipkam... pa se ne spomnim, da bi se kam udarila, razen v komolec, pa sem dala dvakrat glino in je ze dobro.zapestje pa je tecno, pa se na desni roki... ko pol ne mores muvat...No, pa sem videla, da je na HTV Turner in Hootch, pa bomo morda gledali - Tim ze navija tamle...Meni pa so tudi vsec kaksne komedije z zivalmi, vcasih so posrecene...In morda si vmes napackam glino gor - saj smejim se lahko z obvezanim zapestjem, ceprav komajda - jaz se cela premikam, karkoli pocnem. Blabla, blablabla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 cveke!!! Jaz sem se pa malo vozila danes okrog.. sem hotla it na morje, pa je bila ze pri Logatcu gneca, sem obrnila in sla proti Kocevju.. Velike Lasce in tam okrog, sem kar lutala po enih hribckih gor in dol, pa po enih malih vasicah se prevazala, so me stare mame ful cudno gledale. ... Ful lepo bilo... Naredila skoraj 200km, vse me boli, ker nisem navajena drze na motorju, ampak... UZITEK! Ze dolgo se nisem spravla kar tako nekam, vozit se... na zacetku, ko sem dobila avto, sem vsak vikend sla kako tako turo.. malo po Sloveniji, po tistih malih krajih... zdaj bom pa spet malo... Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 'hitri preskoki' - hmm, pisi kao sto govoris varianta... ja, no, saj sploh niso preskoki, morda se samo tako bere, je pa verjetno en tvoj tekoč tok misli... pač ful to opazim, ker v tem uživam mogoče pa sem pravzaprav nad tem tvojim zanimivim tokom misli navdušena Danes sem spedenala okoli nakupa novega čurunalnička. Opa! Se mi tko dobr zdi, da hodim za 5 cm bolj pokonci okoli. Tamala še sploh ne ve in bo totalno presenečenje. V bistvu ga menjam, ker rabi kup enih programov za risanje in to, pa sem videla, da punca res uživa ob tem, najin sirotek pa melje in melje in je tudi prešvoh, da bi naložili kakšne profi programe gor... je bratec danes sestavil skupaj eno hudo varianto in pravi, da je za prste obliznit... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 http://afrogirl.e7.to/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 men najvech vesele nardi tele-tina u kastroli tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 kje pa stoji ta knjigarna Lunca?Pa mi je bilo hecno, kaj reci - da v bistvu obstaja ali ne... that's the question now... matr tole taprava to be or not to be dilema zdej... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2003 A ne? Sem ze hotela dati ta primer v temo 'Realnost'... ces - ali je tole realno? Prisla iz mesta (sla na trg po paradajz - Pravi ).Mitja je imel prav - BESNA sem bila, ko sem videla avto - bilo zal, da se ne spomnila digitalca vzet, da bi to ovekovecila... ker... HalOO?!To je bilo posrackano, kot bi dezevali drekci... poprskano povsod - po strehi, haubi, po vratih, povsod, no! :xx!: Potem pa sem carala s tremi jurji (ena od dveh mi ni placala, ceprav obljubila :xx!: ) in enim drobizem in tankala, bila v pralnici, pa se na trgu kupila paradajz in blitvo, pa se kruh, maslo in chike.To pa res obvladam - s totalnimi najmanjsimi ficki znam pa res carat. Tim je sel z babi v MacDonalds, komaj je cakal - jaz pa izkoristila in bo danes blitva (mu je ne mores nikakor kot 'spinacko' poturit). Zvecer in ponoci me je bolel zob! Pa sem bila pred kratkim pri zobarju, pa so mi vse zrihtali, kao...Me pa zelo veseli, ker sem sprobala se ucinek olja nageljnovih zbic (ker mi je zmanjkalo evkaliptusovega).Ful dela, neverjetno! Sicer potem v avtu odprem okna, ker crkavam od vrocine, pa je prepih, pa me zdaj spet boli, a vem, da dam lahko zbicke gor... Dober filing... In kje sem parkirala?Pod drevesi... :o|o: Ja no, al pa ce se prazim v pecici - ko bom morala po Tima... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 Zvecer in ponoci me je bolel zob! Pa sem bila pred kratkim pri zobarju, pa so mi vse zrihtali, kao...na, ta je pa dobra a veš, da mene tud in sem imela tud pred kratkim kontrolo in en zobek za popravit, potem pa kao vse uredu za eno leto... kaj delaš z nageljnovimi žbicami ? funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 marsa,bo treba res farbo menat, drgač pa nehi kadit že 1x tam uhaja dnar tut Dans med nakupovanjem tedenske zaloge :-:Vsaka želja Terja Svoj Davek Aja, pa še enu ideju sm dobu; oz.preventivo :če parkiraš med dvema avtoma, je bolje,če si zapišeš kar registracijo obeh avtov, to pa zato, ker te lahko kteri od obeh kej opraska, hm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. julij 2003 Prijavi Deli 13. julij 2003 Me ni bilo nekaj časa....Delavni dopust, če lahko tako rečem. No, da povem.. moja starejša hči(ribica) je snemala reklamo za mobitel - Usodna privlačnost. Za hip jo ugledaš ko prišiba po grajskem hribu...in njihove fotke bodo objavljali - ali jih pa celo že objavljajo....torej tista z zelenimi očmi in polikanimi svetlimi lasmi - to je ona Neka sramežljiva ribica, ki je vsa srečna, če je popolnoma neopazna, pol pa gre in evo....se vidi da ima kulmunantno venero in merkur.OK gremo k meni . Pičila me je čebela....kar ne bi bilo nič tako zelo hudega, če ne bi imela alergije na pike. Torej še ZDAJ imam otečeno levico. Šla k dežurnemu po injekcijo in tablete. Ovita v povoj sem bila kakor da me je povozil vlak. Hudir vam rečem. Včeraj nič gibala z roko, preščipnili so mi prstane....in sploh..nerodna zadeva.Me veseli, da ste vsi ok in sploh.....da lunin forum laufa. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2003 Prepričaj se Marsa da imaš pač unikaten avto...freskast... Za tri jurje to vse??? Genialna si! (ti jutri pošljem 3.000 in zraven seznam, kaj vse rabim...; si zato? ) Jaz pa v DM pustila 17.000 grrrrr! (se vidi, da sem čez vikend "ćistaćica Fata"). Avto je (se vedno) sijoc in blescec tamle spodaj - vsake toliko grem chekirat... Sanjalica - seveda, komot - z najvecjim veseljem... Vendar je to v praksi malo tezje izvedljivo, ker je tole moje kupovanje nekako impulzivno etc...Torej - ti bi mi narocila.... a ves... pa bi bila ze omejena (jaz)...Tako pa nisem, ker sem odprta za ideje, ki jih v hipu dobim (razen benza, paradajza in kruha, ki je bilo nujno)...Hocem reci - ti morda ne bi hotela ravno blitve, jaz pa sem jo pri 'moji' branjevki na trgu zagledala, mi je padla v oci, pa sem rekla, pa se malo blitve, prosim... Pa mi potem ona itak navrze se kaksno solatko etc... petersiljcek in ostalo... Pa celo vreco blitve etc..., pa potem rece recimo 300 tolarjev ali kaj takega... Tako da cene postanejo malo fleksibilne, ko se tam pojavim... (pa obstaja tudi 'ozadje'... recimo, drugic, ko imam cash, pa jaz zaokrozim na gor, skoraj vsako leto dam koledarcek etc... pa imam potem takele 'veze')... Poleg tega sem bila (zelo primerno) zelo pozno na trgu, pa potem ze kaksne cene malo padejo, ker se hocejo odrolat domov...Breskev recimo pa nisem kupila, pa jih imam ful rada... ampak ni slo v racunico tole mojo... Pa postekala sem, da je bilo tistega drobiza ocitno kar nekaj (poleg treh jurjev), morda celo za jurja...Pa kupila sem samo 1/2 kruha, pa cenejse chike (*Poki, res je, imas prav, a itak si tako malo privoscim, da tistile chiki niso tak udarec - nikamor ne hodim, ne zapravljam drugje, ne dobivam se za kavice in sokce, nic ne zapravljam, no...). Ja, tudi jaz vcasih pustim ful casha kje, a za nakupovanje pa imam (presenetljivo) kar smisel in tudi sreco.. Recimo se ne pogajam, vendar se ne pustim nategnit. Potem pa itak naletim ta prave ljudi... Imam 'sistem'... Ne obvezem se in ne kupujem samo pri eni ali pa cisto nakljucno...Imam jih nekaj, za katere vem: ta ima paradajz dbest, ta krompir, peso, blitvo in solato, ona gospa ima socen in saldek korencek...potem pa vedno kupim se kaj pri kaksni gospe, ki je zelo stara, ali ki tezko stoji, ali kaj podobnega, da malo .... dam energije... Ce sem pa tudi cisto brez casha (kot vceraj), pa kupim vsaj dve kili paradajza. Moram imeti paradajz doma poleti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2003 NATALY!!!! Evo - se dobro...A ves da sem vcerajh mislila napisati, kje pa je kaj nataly, jo prav pogresam, upam, daq je vse kul?... Kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. julij 2003 Prijavi Deli 13. julij 2003 Ma lepo no ....se pa kar bojim, da bom letos bolj poredko na netu.....Delam kot nora....nekaj naročil imam..pa še nič začela...dokončujemo bajto...in tako naprej in tako naprej....Lajf imam našponan do konca...Nič bat Marsa - Pluton je odkolovratil dalje - zdaj se mi same pozitivne reči dogajajo. Oziroma jih jaz tako jemljem Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. julij 2003 Prijavi Deli 13. julij 2003 Sem prehitro postnila . Sem kar pogrešala LNF.. čeprav opažam, da me je zasvojenost z njim rahlo minila . Kar sicer ni nič slabega - včasih sem šla najprej na forum in prebrala zapise, zdaj si ogledam položaje planetov, pogledam napovednik in potem na forum....hja časi se spreminjajo....to je to. Astrologija me ful vleče. In dobro sem zaštekala vso stvar. Bom se še pridno učila dalje..No, Marsa - itak veš, da si gonilna sila vsega. Sem vesela, ko si napisala, da si pogrešala - če ne druga vsaj moj odštekan humor včasih Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2003 Zvecer in ponoci me je bolel zob! Pa sem bila pred kratkim pri zobarju, pa so mi vse zrihtali, kao...na, ta je pa dobra a veš, da mene tud in sem imela tud pred kratkim kontrolo in en zobek za popravit, potem pa kao vse uredu za eno leto... kaj delaš z nageljnovimi žbicami ? Mateja - vceraj sem se lotila potem enega dela, potem pa TV gledala, pol se mi pa ni dalo vec za racunalnik... pa nisem vec sledila temule... Klincki sami se ne obnesejo tako, ker moras na nek nacin iztisnit iz njih sok oz. olje... in potem lahko ranis dlesen oz. meso okoli zoba...Olje pa je mega! Morda se boljse kot evkaliptovo...Dam na vatirano palicko, pa potem malo podrezam v boleci zob, malo tiscim gor... pa ti kar nekoliko omrtvici...Ceprav me je ze cez dan skoraj nehal boleti, sem zvecer se enkrat to izvedla in danes me nic vec ne boli. Res - najtopleje priporocam! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2003 ...Pičila me je čebela....kar ne bi bilo nič tako zelo hudega, če ne bi imela alergije na pike. Torej še ZDAJ imam otečeno levico. Šla k dežurnemu po injekcijo in tablete. Ovita v povoj sem bila kakor da me je povozil vlak. Hudir vam rečem.Vseeno - cebelji pik vcasih 'uporabljajo' za vsemogoce, mdr. revmaticne tezave...Ravno prava doza tega strupa, baje...Morda bi pomagali medovi obkladki (ko bos dala dol povoje oz. ko bos nehala zdravit)... Ja, forum pa laufa, je kar lustno tudi zdaj poleti tule... Me veseli, ko si kul in v akciji. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. julij 2003 Prijavi Deli 13. julij 2003 Hvala Marsa!NO, če je tako, jaz pač ne bom imela revme . Otečena in ovita sem še zmerom. Z medom bom ziher preizkusila. Sicer imam samo kostanjev med, vendar upam, da bo glih tako pomagal. Še nekaj - celo spati nimam več časa...in to jaz, ki sem kronična zaspanka. Res je narobe svet. Vstajam ob šestih ali pa še prej, spat hodim po polnoči....in nič mi ne manjka. Ne morem verjet! Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts