loncek1 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 klepetam s prijatelji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 najraje počnem; hmmm plavam in računalnike raziskujem; me ma eter rad najraje fotkam zavidljive poglede Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 30. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2003 najraje fotkam zavidljive poglede ne razumem ali ti dejansko to uspeva (ou...) ali se zezaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 _da kar mi je sam men os.všeč tko potem sprožim v programu al pa na fotografiji. samo zame mora bit posembno pomembno, to kar jest vidm, to kar samo v men vibrira aja, če pa sm jezen pa temu podobno, pa sploh nim apetita,res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Kaj najraje počnem? Hmmm... Kakor kdaj. Če sem utrujena, najraje počivam. Če sem lačna, najraje jem. Če sem jezna, se najraje derem. Če sem zaspana, najraje spim. :o|o: Če se dolgočasim, grem na LN forum... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 vrtam po nosu,ven vlachim muce,jih frcam na monitorin skusham zadet ikonce.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 rdeče češnje rada jem črne pa najrajši v šolo tudi rada grem vsako leto rajši Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 vrtam po nosu,ven vlachim muce,jih frcam na monitorin skusham zadet ikonce.... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 rdeče češnje rada jem črne pa najrajši v šolo tudi rada grem vsako leto rajši A črne najrajši zato, ker imajo črva? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 k so bl sladke Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Najrajš ga kje žuram,berem,ustvarjam muziko,šarim po netu,al pa se valam kje ob Savi na pikniku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Rad počenjam neumnosti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Jaz pa pocnem rada vse zivo - tezko recem, kaj ravno najraje...Morda delam nekaj, ob cemer se dobro in izpolnjeno pocutim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Jaz pa pocnem rada vse zivo - tezko recem, kaj ravno najraje...Morda delam nekaj, ob cemer se dobro in izpolnjeno pocutim... In kar od tega si tisti trenutek zaželim...... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 .. In kar od tega si tisti trenutek zaželim...... Ja, seveda - se to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Smisel življenja je ležanje na plaži z možgani na OFF in čivavo na straži. Pa če je zraven še moj dragi, sm srečna k bubreg v loju. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Rad mislim. Ja - pa se to - tudi jaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 hmmm... zanimivo, da lahko tu vsaj razmislimo kaj je tisto najljubše * s svojim dragim se grem refleksoterapijo -tako da drug drugemu masirava podplate * grem v naravo, v gozd, na travnik, jem melono * debatiram o astrostvareh, plešem, rože sadim, berem, rišem...iščem...še pa še... Stankaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Ful rada obesam perilo oz. si dajem opraviti z njim.Zdajle sem ga ravno obesila... res ful rada to pocnem... meditiram, disi mi, veter ga rola tamle...Menim, da ni zastonj rek: pranje umazanega perila...Morda imam zato tako rada cisto perilo...Prav uzivam, res... pomirja me...Dobro, zdaj... najrajsi... to ravno ne, a od gospodinjskih zadev, poleg kuhanja, zagotovo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 berem... se plazim po jamah (sam zdele to ne gre...smrc) pijem dober port papam shutkota tut vas rad bere klele Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Na, Aakhut... ena zate... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 aljana thx makroin mikrospeleologija Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Rada opazujem ptiče. In udarjanje strel. Ležim na tleh in gledam ples na nebu. Rada plavam, se potapljam. Rada ležim na travi. Spim. Rada lazim po gozdu. Včasih bi klepetala do onemoglosti.. Rada se smejim.No, tudi razjočem se hitro Rada tudi brckam kaj okrog vinograda, pa okrog sadnih dreves, Rada sadim rože - tulipane sploh... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Jaz tudi...Vse, razen tulipanov in vinogradov.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Marsa o vinogradih nimam pojma, vrta nimam, še balkonske rožice so se letos spuntale... zato pa rada čičam zvečer na kakšnem hribčku in samo gledam, kamor mi nese pogled... rada berem, kar me zanima... rada poplesujem na orientalske ritme, pa na latino tudi...rada prebiram naša razmišljanja na LF... rada kakšno rečem s svojimi učenci o muzki in tem...zelo rada se vozim sama v avtu in poslušam kakšen meni zelo ljub komad...rada se dobim s svojo sestro, da se lahko smilim sama sebi, jokam, stokam, bevskam in kar je še tega... ampak, če pomislim, kaj najraje... ... najlepše je, ko zjutraj počakam, da moja hči odpre svoje smejoče očke... to je nekaj, kar ne zamudim rada Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.