aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 BU-HU-HU.......HUUUUUUU......HUUUUUU.... KUKO SRCEDRAPATEN POST Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 dasinouškejnaredu sej maš prou, se res kr cedi (ampak je res ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 naredusmsizhe ma pa tut zmeri prou (tut k se cedi ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 naredusmsizhe jajčka na oko? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 matejkanaredusmsizhenogcuugips mick, kaj nimash cartat, sej mash dick-a Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 2000 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 aakhut sej mogoče je zate bolš nogcougips kokr jajčkanaoko ... bravo za dvatisočko Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 mateja mash prou kr se pa 2000-ke tiche, pomen pa sam to,DE SM CHVEKAU K ENA BABA Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 to je dec da se pohval, da po babje čveka Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 poki - kwa pa teb dugaja Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 a na kratko al na dolgo? se vozim z avtom.. ja, Marsa kamorkoli, najrajsi na kaksno novo pot.. pa ful rada imam dolge voznje, v tujino, sama v avtu, muzko na ful, pa pojem zraven... (zdej bo se motorcek prisel v tole kategorijo ) berem.. sedim nekje v gozdu in mislim na nic.. ma lahko tud doma na balkonu, zvecer, med zvezdami... se igram z otroki in pozabim, da sem v bistvu ze odrasla.. sedim pred racunalnikom, berem tale lunin forum, zraven pa se cvekam po ICQ... se spravim spoznavat kaj novega, se ucit, kar me pac zanima v trenutku.. razprseni interesi bi se temu reklo zivim.. ja, pateticno se slisi, ampak sem ravno vceraj na balkoncku ob 2h zjutraj o tem razmisljala.. v bistvu je tako lepo.. bit tukaj.. Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 hehe mick tebe she tvoj dick ne mara,glede na to, de ga tvoja roka ne mika... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Se ukvarjaš z jamarstvom Aakhut Si jamar, pa ne s curo v roki , ampak resno, a si jamar Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 klepetam s prijatelji glaven in pameten sem! uzivanje v dajanju... glasba je najvecja magija! zanimanje za clovekovo zdravje (kako deluje telo...)v povezavi z psiho, bla bla...sport, ZRAK, veter, 1000 na h. -----------> zuuuuuuuummmm svig....prosto plezanje, obcutek gibanje celotnega telesa....poslovnost je cista radost!zenske so vile!!! obcutek pretoka srcne, spolne, prijetne energije z osebos katero komuniciram...biti 0, hkrati se zavedati da sem, ob tem imam prosto pot bitiaktiven ze ta in naslednji trenutek... svoboda.kuhanje vcasih. pospravljanje. urejanje prostora, design,harmoniziranje. tantra??-nekaj je na tem, nekaj vlece...imeti energijo verjeti in upati! pomagati. biti ljubljen.morda padem v belo tekocino, ki me bo spominjala nazasciten in varen prostor in kjer si bom v celoti spocil,misli pa bodo sle. zavestno sanjati.delati toliko, da nimam casa zase.piti vodo. biti sproscen.razmisljati, dojemati.ostalo si sedaj ne dopustim sanjati prevec....tisina. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 ja volk©....taprau jamar sm....vchas pa she mikrospeleolog... obiskuje vse lukne Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 kam pa lučko obesiš,...al ti to vse na otip? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 pr makrospeleologiji je na cheladi,pr mikrospeleologiji je pa ne rabm....na otip, pa po filingu v luknjici... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 jamar z dušo in telesom Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Mateja Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 jaz pa rada ne delam nič kakšne dobre knjige se ne branim, pa plesa tud ne. Rada klelpetam, če imam s kom in tud razpoložena moram bit, rada sem v dobri družbi vsake toliko časa, rada zapravljam čas in hodim po trgovinah in ob živce spravljam trgovce, ko večinoma nič ne kupim :o|o: OB TEJ PRILIKI, BI SE NAJISKRENEJE OPRAVIČILA VSEM BOGIM DUŠAM, PRI KATERIH SEM JAZ FIRBCALA KUPLA PA NIČ. HKRATI PA OPOZARJAM, ČE SE Z VAMI V TAKŠNEM PRIMERU ŠE NISEM SREČALA, DA SE TO LAHKO PREMIRI. no ja, saj včasih tud kaj kupim Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marelca 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Rada počenjam veliko stvari. Najraje pa imam sprehode s psom v naravo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 sama najraje berem kakšno dobro knjigco, se sprehajam z mojo zlato vrečo bolh, z možem pa obožujem izlete presenečenja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 spim, jem, berem, gledam tv, pogovarjam z b., tuširam, sexam. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.