Mateja 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 ....v obratnem vrstnem redu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 mislš najprej sexa, pol tušira? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 ......najprej , pol sex..... . Humor je eden največjih šarmerjev, se ne strinjaš ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 sami šarmerji tuki Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 ......in šarmerke Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 men danes pase delat Nic...tudi komentirati se mi zdi zdej en velik napor....pfff najbrz imate tudi vi kaksen podoben dan...aaah Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 4. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2003 Humor je eden največjih šarmerjev, se ne strinjaš ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 zganjat humor je isto kt predvidevat aplavz publike, s tem pa sebe postavit za genija hudomušnega izražanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Kadar sem dobre volje rada pospravljam (imam voljo) in pečem peciva, ko pa sem slabe volje potem delam moška dela ! Včeraj sem bila tako slabe volje, da sem si položila ploščice v kuhinji, ki so manjkale in na stopnici pri balkonu, moj se je kar od hiše pobral, ni me mogel prenašat ! Danes je boljše ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 vanja, vljudno vabljena, da nas obiščeš, ko boš slabe volje Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Hm, kaj najrajši počnem...ne vem....rada pa: spim in sanjam in se potem sprašujem kaj sanje pomenijo se ljubim in ljubim plešem (včasih istočasno) berem in se potem o tem pogovarjam, analiziram itd. poslušam muziko (in včasih plešem) kuham (in zraven plešem) in zelo rada jem preiskušam nove dišave (pa ne plešem)pa saj bi se še našlo kaj...pač hrana za dušo (in telo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 No ja, odvisno od letnega časa... Zdaj najraje na morju na kakšnem ležalniku ležim in gledam v zvezdnato nebo (zvečer)...ali pa plavam in se sončim (podnevi)Zelo rada spim in mislim na kaj lepega, na nekoga, ki je zame vreden greha ...rada sanjarim...rada slikam, rada hodim na prehode, rada opazujem naravo, rada opazujem ljudi, rada berem, plešem, pojem, poslušam glasbo, ustvarjam glasbo, hodim po razprodajah, žuriram,... veliko stvari, ni kaj... Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Upam da je tud volkec med tistimi ki je vreden greha Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 hehe volke©...je pooseblen greh Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Kaj najraje počnem...je odvisno od mojega (spremenljivega )...razpoloženja... Rada se zaprem med štiri stene...v popolni tišini...in berem... To so dnevi, ko rabim samoto, takrat so mi vsi odveč... Ko pa imam "družabne" dneve... Rada kuham, s prijatelji posedim ob pijači...Do neskončnosti čvekam po telefonu... ...in kr iščem...akcijo... Rada sem na morju...vendar ne na plaži...dovolj mi je zrak, ki diši po morju... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 raziskujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 jst pa zgleda de najraj kle gor visim,pa z vami chvekam... je prou zlo chvekavo bitje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 jest pa zgleda da sm tud neki podobnga ... še mal... pa jih bo 1000 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 Mateja, že odštevamo ... Potem pa boš imela zelene zvezdice. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 Najrajši počnem tisto, kar mi v danem trenutku paše. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 Oho, tale tema Mick tud tak ko si napisu, al pa čist v drugem vrstnem redu, nešteto variacij, kombinacij! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 Človek je rojen da dela,da trpi in da se bori;kdor ne dela tako mora "propast"... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 Človek je rojen da dela,da trpi in da se bori;kdor ne dela tako mora "propast"...Način je pomemben.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 Človek je rojen da dela,da trpi in da se bori;kdor ne dela tako mora "propast"...Način je pomemben.... važn, da je vlažn . . . uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.