El Nino 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Težko reči, ampak možnost je, da nič ne počnem najrajši.... hehe, vse počnem rad, ampak da bi določil glavno stvar.... hehe, res težka odločitev, najbrž čas ki ga prebijem z Nino.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Težko reči, ampak možnost je, da nič ne počnem najrajši.... hehe, vse počnem rad, ampak da bi določil glavno stvar.... hehe, res težka odločitev, najbrž čas ki ga prebijem z Nino....mnogo razlicnih zadev je bilo 'rad pocel'!mnogo jih se bo, ki jih nisem izkusil in ko pridejo. rad sem uspesen v moji percepciji razumevanja trenutka in okoliscin! rad pocnem kar je tudi nuja! ko razmisljam, da je zdravo! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Ker je ravno lep jesenski čas,sem se odpravila v gozd,kjer lahko lepo izklopiš zunanji svet in se prepustiš notranjemu! Včeraj sem nabrala veliko štorovk(ki sem jih že vložila),kostanj(res lep,velik kot maroni),nekaj marel,sem jih spekla na maslu za večerjo! Danes pa sem našla ogromno kostanjevk(v razdalji 5krat7 jih je bilo sigurno 35)to je redkost,sem jih že zblanširala in so že v skrinji! Zunaj sem pustila samo kakšnih 10 golobic iz katerih bom jutri naredila juho! Gozd mi s svojo energijo izredno prija in če bi imela čas, bi najraje hodila na sprehod po gozdu vsak dan! Ker pa ga med tednom nimam, si obvezno vzamem čas ob vikendih(sploh če so tako lepi, kot ta) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Contesa ne nas dražit(ne delat luštov).Če boš tolk vlagala bodo vsi pozimi hoteli pridit k tebi tole poskusit... Saj je prav,da uživaš v naravi,ti dam 100% za prav.Dober občutek tkole,ko si "nafilaš" akomulatorje za ves teden.. Lep teden~Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.