Skoči na vsebino

Kaj najrajŠi počnem

loncek1

Recommended Posts

Težko reči, ampak možnost je, da nič ne počnem najrajši.... hehe, vse počnem rad, ampak da bi določil glavno stvar.... hehe, res težka odločitev, najbrž čas ki ga prebijem z Nino....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 78
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Težko reči, ampak možnost je, da nič ne počnem najrajši.... hehe, vse počnem rad, ampak da bi določil glavno stvar.... hehe, res težka odločitev, najbrž čas ki ga prebijem z Nino....

mnogo razlicnih zadev je bilo 'rad pocel'!

mnogo jih se bo, ki jih nisem izkusil in ko pridejo.

rad sem uspesen v moji percepciji razumevanja trenutka in okoliscin!

rad pocnem kar je tudi nuja! x:Dx ko razmisljam, da je zdravo!

• 1 month later...

x;)x Ker je ravno lep jesenski čas,sem se odpravila v gozd,kjer lahko lepo izklopiš zunanji svet in se prepustiš notranjemu! x:)x

Včeraj sem nabrala veliko štorovk(ki sem jih že vložila),kostanj(res lep,velik kot maroni),nekaj marel,sem jih spekla na maslu za večerjo! x:px

Danes pa sem našla ogromno kostanjevk(v razdalji 5krat7 jih je bilo sigurno 35)to je redkost,sem jih že zblanširala in so že v skrinji! Zunaj sem pustila samo kakšnih 10 golobic iz katerih bom jutri naredila juho! x^x

Gozd mi s svojo energijo izredno prija in če bi imela čas, bi najraje hodila na sprehod po gozdu vsak dan! Ker pa ga med tednom nimam, si obvezno vzamem čas ob vikendih(sploh če so tako lepi, kot ta) :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...