loncek1 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 ...grem na sprehod...poslušam glasbo...pokličem prijatelja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 grem plavat, gonit kolo, se usedem za računalnik in srfam, grem na vlak ,da me odpelje nekam u tri krasne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 30. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2003 grem na vlak ,da me odpelje nekam u tri krasne kako vznemirljivo in nenavadno.to pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 sej vem,no .. bo treba to še kej bolj prakticirat, večkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 jst sm klele zdele definitiuno sit usega.... pofrderbane noge, pa klinike, pa dohtarjou... :xx!: :xx!: je na berglah Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 ooooh aakhut Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Ko sem sita, rignem (pardon - podrem kupček) in grem počivat, da telo lažje prebavi. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Tamara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Ko sem sita vsega se vsedem v avto in se odpeljem na kak hribček.Kamorkoli samo,da sem daleč stran od ljudi,sama s svojimi mislimi. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Grem sam nekam s kolesom na dolgo turco ali pa na kakšen hribček. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Jaz pa se grem vozit z avtom (vcasih pa je bilo kolo), pa se pocutim 'kot na konju', pa na nek nacin dobesedno v tem primeru peljes, usmerjas svoj lajf....Na vse tezave pozabim, samo da sem v avtu... Menim, da je to zato - samo da se premikam... grem naprej...Ko pa si sit vsega, pa si nekako staticen nekje...Moras razbit to sceno, potem ko se vrnes, pa ceprav je okolje (ali celo situacija oz. okoliscine) isto, si ti sam drugacen... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Zarjovem kot lev,pljunem kot svinja,brcnem kot konj,...skratka sem prava žval,..pa sej v bistvu sem žval,...v bistvu ne počnem nič posebnega,hmhmhm,... :o|o: Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 k sm sit usega.... ....bogi zvochniki pa sosedje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Jaz pa se grem vozit z avtom (vcasih pa je bilo kolo), pa se pocutim 'kot na konju', pa na nek nacin dobesedno v tem primeru peljes, usmerjas svoj lajf....Na vse tezave pozabim, samo da sem v avtu... Menim, da je to zato - samo da se premikam... grem naprej...Ko pa si sit vsega, pa si nekako staticen nekje...Moras razbit to sceno, potem ko se vrnes, pa ceprav je okolje (ali celo situacija oz. okoliscine) isto, si ti sam drugacen... to, ja... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Ti Aakhut kaj pa nažigaš Avsenike, Napalm Death ali pa Game Over Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Heleno Blagne Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Heleno Blagne Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 break beat je poskochne narave Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 http://www2.gol.com/users/cknapp/IMAGES/portraitsphotos/p080_yuki_toung.jpg Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Bravo vi, prav fajn se relaksirate, jaz grem pospravljat-me vsi pustijo pri miru....vzamem kakšno bukvo (kuharsko) , ja glasba, takšna glasna, od ene skupine pesem še posebaj "razbijam čaše". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Grem z mojo sladko vrečo bolh na dooooooooooooolg sprehod. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Ko mi je vsega zadosti, se usedem v mojega zarjavelega Ponya in odvihrava kr tko v tri krasne nekam.... Al pa grem laufat v naravo.... tudi glasba in ples me ornk pomirita Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Rada bi vedela zakaj ta občutek, da imam vsega dovolj, takrat bi se skregala, rjovela... vsega mi je dobesedno dovolj, zakaj ? LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 .......ZAKAJ, KER DRGAČ SE NE ZNAŠ IZRAZIT SEJ NI NEČ NAROBEJ, ČE TULIŠ AL PA VRISKAŠ, SAM PRIMEREN PROSTOR NAJDI PA NAJ GRE IZ TEBE VSE KAR MENIŠ, DA MORA IT PEJT NA HRIB, V GORE IN SE ZDER. PREPROSTO IN ZASTONJ. ZNAJDI SE, NOBEN TE NE BU VIDU. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.