Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 čista filozofija klele Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 KDOR S SRCEM DA, DVAKRAT DA.... prasice!!!!!!! Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 mick....nj,nj,nj.... sej che zhe dolg nisi, ni rechen, de ne sanjash o tem... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 to pa zhe za novo temo odpret: RADODAJKE rad vzame Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 hehebo treba sinonim za zberchnost:ZBERCHNA METKA,spremenit v:ZBERCHN MICK Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 tale pa dobra aakhut... gre skor u štric z nejevernimi tomazhi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 tole si pa dobr pogruntala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 tud ti Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 šta te muči njofra? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Sirota je bogata. Ne tole neki ne štima. Bogata je sirota. Ne, ne, ne. Tko pa ne gre x!x Dobrota je bogata. Nism ziher Bogata je dobrota. To pa bo držalo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 KDOR Z MALIM NI ZADOVOLJEN,MU VECHJI NE ZRASTE... ups.....sorry tole niso pregovori...hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 prgišče šal... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 KDOR SE SHALI,SE TRANSFORMERA V SHALICO Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 KDOR SE SHALI,SE TRANSFORMERA V SHALICO http://www.thejasper.com/Heimlich/Heim-2/HeimCup1.gif Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 KDOR SE SHALI,SE TRANSFORMERA V SHALICO KDOR NOSI ŠAL, SE ŠALI! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 recimo tvoje palme pozimi? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 ki se potem transformirajo u shalice nauk: kdor nosi šal, bo slej ko prej postal šalica, pa tud, če je bil prej palma Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 ...ko se nas polasti radodarnost mormo zbežat v gmajno_ , ko se nas polasti razočaranost ,mormo se pa zapret v en prostor ha? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Pozdravljeni, sem prav zadovoljna, da sem našla vašo klepetalnico.Tudi jaz sem bila do sedaj dostikrat razočarana nad tem, da se takoooooooo razdajam in nič ne dobim v zameno. :o|o: Nato sem kar enkrat prišla do spoznanja, da če želiš v resnici vsem ostalim dobro, potem to delaš iz sebe in iz srca in brez pričakovanj česarkoli, niti veselja v zameno. Začela sem se razdajati brez pričakovanj karkoli nazaj. Sicer mi čisto vedno ne uspe, ampak dostikrat, kajti to se mi zdi edin pošten način razdajanja, sicer gre za egoizem na visokem nivoji - glej kako sem dober ali dobra, jaz pa od tebe pričakujem to in to.... Veliko sončka, Janja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 MICK, JEST TE ZE RAZUMEM, NČ BAT, SAM POVEM TI KAK JE TO SLIŠET DRGAČ, V SMERI NČ VPLIVANJA, NČ STIKA, SAM IZOLACIJA, PA NE BU NEČ BLEMA, ANE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Vse skupaj (spet) kaže na potrebo po odobravanju in hranjenju lastnega ega. :o|o:Ja, pa se res je... jaz prav rada to delam, pomagam, se razdajam... (v mejah normale..) in se cist dobro zavedam, da to ful pase mojemu egu...samo ne delam tega z mislijo na ''he,he,zdej mi bo pa ful hvalezen, pa se bom jaz tko dobr pocutla'', ampak v bistvu naredim.. in posledica je, da se dobro pocutim.. in vcasih celo brez da bi se mi kdo moral zahvalit... Ma ne, dobrota ni sirota.. itak je cist tvoj problem, ce pricakujes, da bos kaj dobil v zameno za nekaj... ne pricakovat, pa bo... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.