Tjazy 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Torej ne odgovori... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Pogledal sem tri teme.. in v vseh se kregate z Luciferjem.. Lahko vprasam, zakaj?Ker se radi kregajo! Mislijo, da opravljajo plemenito delo, če se kregajo s hudičem! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Pa sej ni hudic, ker hudic ne obstaja.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Dobrota je sirota, ja... Lani poleti, pozvoni na vratih.Odprem, tam pa ene 16 letni fant, pa me prosi za pol litra vode.Ni problema, grem v kuhinjo, pa si mislim, ma, je*es vodo, bom pogledal, ce je kaj drugega v hladilniku.Odprem hladilnik, tam pa 1,5l plastenka Coca-Cole (slucajno, ker je nihce doma ne pije).Vzamem,grem ven, mu dam..od pa meni grobo nazaj :"Ja, a si nor al kaj ? A naj s Coca-colo polijem svecko od mopeda ??!!! " Pa pravijo, da dober namen steje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Krokodil - tule bo pa tole primerno:kruh in potica Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 dobrota je sirota takrat, ko nekomu posodiš 1000 SIt, ker nima za malico, potem pa ti ne vrne, z izgovorom da trenutno nima drobiža, kar se sprevrže v dejstvo, da nikoli nima drobiža Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Jaz nimam izkusenj, da bi bila dobrato sirota. Dobrota je sirota, kadar pomagas, zato, da si dober. Kadar pomagas z razlogom. Takrat je cist v redu, da te malo kresne... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 dobrota je sirota takrat, ko nekomu posodiš 1000 SIt, ker nima za malico, potem pa ti ne vrne, z izgovorom da trenutno nima drobiža, kar se sprevrže v dejstvo, da nikoli nima drobiža s tem, da nikoli nima drobiža nisem mislila, da nima denarja, ampak ima vedno,ko bi moral vrnit dnar deset jurjov skupi oz.samo "velik" keš ......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Lucifer: ha ha ha ha ha ------bom upoštevala tvoj nasvet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.