Volk K.L. 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 In kaj se bo zgodilo ko bo Slovenija uvedla EURO €, kot plačilno sredstvo in ukinila naše tolarčke Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 menim, da se kej dramaticnega ne bu zgodil prav nich, to pa zato, ker smo se ze navadili na dnevne, druzbene spremembe in prilagajanje pac Tolar se prelevi v Euro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Se strinjam, pokowc........malo me skrbi le, ker veliko ljudi zmotno misli, da evropska valuta pri nas......pomeni tudi evropske plače :xx!:....jok.....Le zakaj te skrbi? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 hja, po mojih izkusnjah in sodec po pogovoru s spanci, italjani... se cene zvisajo..bomo vidli..naceloma pa v redu, vsaj kar se tice potovanj..ni treba na vsaki meji ustavljat in menjat denarja, pa nosit v denarnici s sabo 5 razlicnih valut.. Po drugi strani pa s tem potovanje malo izgubi svoj car... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Ja bo zlo hudo, ker se bo treba navadt kovance šparat. Nč več ne bomo puščal drobiža v trgovini , ker bi kaj hitro obubožal. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 JAJA, EURO PLACE BODO MEL LE TISTI, KI SO PR KORITU, ZAL SE VEDNO ELITA NAJPREJ ZASE OSKRBI, POLE SELEM ZACNE se SOCIALNO razdajat in zidat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Hi-hi...pa kaj je zdaj to Mašinca = tipček HALO!?!?!? :o Kje pa teb zdej ta ideja, ker ne maram drobiža, al kaj? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 iste debate okol value k pred 10 leti... :xx!: je pa tko zlo verjeu u evolucijo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Bo pa vsaj drobiž nekaj vreden uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Bo pa vsaj drobiž nekaj vreden uživajte!Pa sej v temu je problem. :xx!: Boš z eno vrečko kovancev kupu bajto. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 ...se iskreno opravičujem Mašinca......mea culpa......sem "o" spregledal.......pa tako ne vem, kako sem ob tvojem izžarevanju ženskosti, senzibilnosti.... na to sploh lahko pomislil....... Opravičilo sprejeto. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 :o <_< :!!: Brez besed Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Denar ukinit, to je zakon Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 ja, v nemčiji ne euro, ampak "toiro" - drgo. Mamo pa srečo, pri nas ne bodo mogli, kar na hitro cene spremnit, kot so to delali po drugot npr 1 DEM = 1 Euro. tako je bilo po štrcunah, po bankah, pa so seveda menjali drugače. Mi je pa všeč ideja, da ne bo potrebno več denarja menjati, pa provizije plačevati, pa če boš kupoval kakšno stvar v tujini, boš vedel koliko stane, ker drugače kar občutek izgubiš, vsaj jaz ga. no, pa še za lušto? http://www.bbc.co.uk/spanish/especiales/euro/euro_cash/images/notes.jpg Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Da, da .........mi pa bomo mel furo, ker bo verjetno kdo kaj zafuru Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 nič novega Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 mi bomo imeli slovro... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 ja, slovro pri plačah in hitro pri cenah Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 slovro Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 si se mal zatipkala? si mislla SURLO? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 si se mal zatipkala? si mislla SURLO? ta je tud dobra saj men je vseen, kako se mu bo reklo, sam da ga bo dost v moji denarnici Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 ....končno bodo mel ta premožni enkrat dolgo surlo... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.