anaconda 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 ma, za to surlo mi je pa čist vseen, sam da bi bila premožna Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 de bi mela velik surl u toshlu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 pa tu če mal vn visijo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 bolj ven visijo, več jih je he he he Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 bo fajn, k bomo surle u dolarje manjal Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 kake dolarej, dej nehi, JAZ SEM ZA SURLE Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 100 surl= 1 rilc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 100 surl= 1 rilc A se bomo med hobite preselil? Imam občutek, da bomo kmalu svojo valuto pogruntal. sam da ne bo svinjska Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 sm mislu slonou rilc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 konvertibilne tele surle Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Končno bo spet nekaj vredno če bom rekel da mam Jurja v rokah... hehe kaj šele deset, res všeč mi je evro, saj ne da je lep, in da so tolarji grdi, ampak to je edini način da ukrotimo američane... in njihov (t)dolar Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Končno bo spet nekaj vredno če bom rekel da mam Jurja v rokah... hehe kaj šele deset, res všeč mi je evro, saj ne da je lep, in da so tolarji grdi, ampak to je edini način da ukrotimo američane... in njihov (t)dolarHja, sam tud plače ne bojo več 6-mestne! (Moja itak že zdej ni. :o|o: ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 ....100 surl = 1 rilc.....hm.....v Slo nou rilcev......samo surle...... :xx!:bomo pa slone uvažal ampak cele in žive x!x Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 premožni pa, ne sam z dolgimi surlami, še sloni se jim bodo pasl po bajtah to bo hec Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 ja no, jaz sem zadevo malj drugač videla. en slon nosi rilec, in tam piše, da bomo mi brez rilcev, predvidevam, da zato, ker nimamo slonov.,,, j ežeš marija, kam smo prišle s teh eurov. v živalski vrt http://www.funfelt.com/images/zoo.jpg Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 saj s tem denrjam tolk kompliciramo da prav spadamo v živalski vrt.Ups,..pa ne mi z foruma ampak tisti, ki ta denar forsirajo.Lepo bi blo če bi svet bil brez denarja in bi meli vsega dovolj.Še debel nebi bil noben saj nebi žrl, ker bi vedu da ma vsega dovolj.Pa še prostitutke bi zastonj dale Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 ...Lepo bi blo če bi svet bil brez denarja in bi meli vsega dovolj....A ne?Jaz imam to, ti pa imas ono.... ce oba dajeva, oba imava - ker so vsi taki... ...to pa nikoli ne bo... zal... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 bo, bo Marsako ne bo več vojn, ne bo orožja in se bomo lepo meli Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Sem vedela, da bos tocno to komentiral nazaj. Kul - posteno - bomo v taksni veri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 hej, a mi bereš misli al kaj ???? Ups ....upam da ne vseh Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Ne, ne... ne skrbi... Nic takega - samo 'logicno sklepam' - ali pa je tok pogovora bil tak, pa tvoji odgovori oz. nacin razmisljanja... pa se mi je utrnilo - saj zdaj bo pa napisal... pa ze sploh ne hotela postniti, ker vedela, da se bom morala 'zagovarjat' pa tko...Pa sem vseeno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 hehekuko se vas da lushtn sprovocerat poshilja vsem Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 hvala za Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2003 Zgrožen sem bil, ko sem slišal da bomo uvedli nove kovance za 20 in 50 SIT. Pa to ni normalno, pa na TV niso nč rekli da je to rezultat inflacije. Najbrž je sramota to priznati. Pol je pa še neka živina z miljonom tolarjev plače reku, da bi morali po Evropskih merilih imeti kovance vse do 500 SIT in šele od 1000 SIT naprej naj bi imeli papirnate bankovce. Tip je čist zgodlajzlu, pa kva on misl da imamo evropske plače. Res po eni strani si želim da dobimo EURO, kot plačilno sredstvo, da potem slovenska oblast ne bo mogla manipulirati z inflacijo. No je pa problem seveda v podražitvah čez noč, kot se je to zgodilo v EU. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 volk© mam raj, de podrazhijo, pa sej vem s chem placham (s surlo) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.