cosma 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 saj s tem denrjam tolk kompliciramo da prav spadamo v živalski vrt.Ups,..pa ne mi z foruma ampak tisti, ki ta denar forsirajo.Lepo bi blo če bi svet bil brez denarja in bi meli vsega dovolj.Še debel nebi bil noben saj nebi žrl, ker bi vedu da ma vsega dovolj.Pa še prostitutke bi zastonj dale Podobno zadevo se da prebrat v Douglasovem Atvostoparju po galaksiji , kjer so namesto denarja uporabljali listje z dreves....ideja se ni ravno obnesla...zgodila se jim je velika inflacija...in na koncu propad sistema. Za prostitutke pa ne vem....vsekakor ce bi bilo splosno blagostanje bi se znal kaj iz tega bit... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Zgrožen sem bil, ko sem slišal da bomo uvedli nove kovance za 20 in 50 SIT. Pa to ni normalno, pa na TV niso nč rekli da je to rezultat inflacije. Najbrž je sramota to priznati. Pol je pa še neka živina z miljonom tolarjev plače reku, da bi morali po Evropskih merilih imeti kovance vse do 500 SIT in šele od 1000 SIT naprej naj bi imeli papirnate bankovce. Tip je čist zgodlajzlu, pa kva on misl da imamo evropske plače. Res po eni strani si želim da dobimo EURO, kot plačilno sredstvo, da potem slovenska oblast ne bo mogla manipulirati z inflacijo. No je pa problem seveda v podražitvah čez noč, kot se je to zgodilo v EU.a res? nove kovance bomo imeli za 20 in 50 sit? TI, jaz nimam pojma. Imam pa doma kovance za 100 in 500 sit ta prave, niso ponaredki, enkrat ob eni obletnici so jih v obtok dal Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Bo treba preverit, če imajo žepi luknje Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 če imajo, povejte, bom za vami hodila Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Japajade - ni govora!!! :o|o: Sem se že jaz javila, zato počakaj na vrsto <_< Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 si prepozna, si premozna, ti si spomnila na luknje, jaz pa da bom za ljudmi hodila in pobirala, če bo kaj ven padlo Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 si prepozna, si premozna, ti si spomnila na luknje, jaz pa da bom za ljudmi hodila in pobirala, če bo kaj ven padlo ampak, kaj je men ta tiskarski škrat zagodel. namesto, da bi dvakrat napisala si prepozna, je napisalo, da si premožna, he he he, pol bom pa kar za tabo hodila Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 o kakšnih luknjih ti tuki zdej neki blentaš? Mi govorimo o tistih iz katerih denar leti. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 ......ja.....o luknjicah........euro......pejk Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 men so včasih nagaj z matejka - kopejka ... zdej šele razumem Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Malo počakaj, ko bodo Rusi prišli v EU, ti bodo morali vzdevek zamenjati Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2003 Ja nova enota se bo potem imenovala "SERU $R". Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. julij 2003 Prijavi Deli 19. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.