Skoči na vsebino

Veseli ljudje

Volk K.L.

Recommended Posts

• Komentarji 62
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Človek mora veselje z nekom deliti. x^x

Ma.... ta je tako lepo, .....to je najlepše, ko lahko veselje z nekom deliš..... (škoda ka ni smajlija s krili...)

Sreča je način življenja. Z veseljem je pa že tako, da ga je treba kdaj .. pa kdaj... tudi po keudru iskat.

Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča
Deli na socialnih omrežjih

Visoko duhovni ljudje izražajo na svojem obrazu in telesu mir, milino in ljubezen. Ne pretiravajo v čustvenih reakcijah ( smeh, žalost,... ) Če so žalostni so žalostni zaradi duhovnih neskladij ne pa zaradi minljivega sveta. Njihova žalost, če lahko rečem, da je to žalost se odraža na duhovnem nivoju nepa v čustvenih reakcijah kot jih imajo manj duhovni ljudje. Njihova žalost je nekako v božjem smislu žalost in prav tako veselje. Težko je to opisati na človeški način, da bi se razumeli. x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix

xrolleyesx bodi vedno zvest samemu sebi in temu kar občutiš..mali otroci so še to kar so in vse kar izražajo je pristno in neponarejeno..če so veseli so veselje samo in se to odraža z vsem telesom .če jočejo joče vsaka celica..bodimo pristni in resnični v svojem izražanju in občutenju to je preprostost in le to je pravi način... :2src:

Jaz sem več ali manj ves čas nasmejana!!! x:)x Po tem me tudi vsi poznajo. Vsak bo od mene v pozdrav dobil en širok nasmeh. Včasih slišim - ti se preveč smeješ. Ampak po mojem se smejat ne moreš preveč. Pa res sem tudi srečna, zaenkrat. In vesela. In to delim z drugimi!!!! x:)x x;)x

LP Ajda

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Le pazi, Ajda! Nasmeh je nalezljiv. Okužila boš vse okoli sebe.

No, takšne epidemije prijaznih nasmehov bi bili pa kar veseli.

Še dolgo ostani takšna, Ajda. Vesela in nasmejana.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Jaz sem več ali manj ves čas nasmejana!!!  x:)x Po tem me tudi vsi poznajo. Vsak bo od mene v pozdrav dobil en širok nasmeh. Včasih slišim - ti se preveč smeješ. Ampak po mojem se smejat ne moreš preveč. Pa res sem tudi srečna, zaenkrat. In vesela. In to delim z drugimi!!!!  x:)x  x;)x

LP Ajda

x:Dx :palec: xDDx xsrcx

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...