Almira 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Veselimo se v novem letu!!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 v starem bi se bl tezhko... 666 zlobijeu....tralala....se veseli ves lajf....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Veselo srce- pol zdravja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Kazati življenju , se otroško , , biti ... potem ti je vsak dan , xrosex , potem je čas za . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Človek mora veselje z nekom deliti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marree 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Človek mora veselje z nekom deliti. Ma.... ta je tako lepo, .....to je najlepše, ko lahko veselje z nekom deliš..... (škoda ka ni smajlija s krili...) Sreča je način življenja. Z veseljem je pa že tako, da ga je treba kdaj .. pa kdaj... tudi po keudru iskat. Citiraj Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Kaj pa takšni, ki ne premorejo "keudra" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marree 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 ..... bi skor ne mogla verjet...... Citiraj Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Vsak ima svoj košček sveta, kdor to ve ima ves svet. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 res ,Bors mam veselje,ko odkrivam rešitve. tak sem. hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaela 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Visoko duhovni ljudje izražajo na svojem obrazu in telesu mir, milino in ljubezen. Ne pretiravajo v čustvenih reakcijah ( smeh, žalost,... ) Če so žalostni so žalostni zaradi duhovnih neskladij ne pa zaradi minljivega sveta. Njihova žalost, če lahko rečem, da je to žalost se odraža na duhovnem nivoju nepa v čustvenih reakcijah kot jih imajo manj duhovni ljudje. Njihova žalost je nekako v božjem smislu žalost in prav tako veselje. Težko je to opisati na človeški način, da bi se razumeli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Veselje podaljšuje življenje in utrjuje zdravje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 bodi vedno zvest samemu sebi in temu kar občutiš..mali otroci so še to kar so in vse kar izražajo je pristno in neponarejeno..če so veseli so veselje samo in se to odraža z vsem telesom .če jočejo joče vsaka celica..bodimo pristni in resnični v svojem izražanju in občutenju to je preprostost in le to je pravi način... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Kadar se pojavi veselje, mu moramo odpreti vrata in okna, ker nikoli ne pride ob nepravem času. Artur Schopenhauer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Don't worry, be happy! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Ni zime, dokler ne pade ivje,ni pomladi, dokler ne posije sonce,ni VESELJA, dokler ga s kom ne deliš. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2004 Veselje si lahko narediš tudi sam. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 ... predvsem sam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Jaz sem več ali manj ves čas nasmejana!!! Po tem me tudi vsi poznajo. Vsak bo od mene v pozdrav dobil en širok nasmeh. Včasih slišim - ti se preveč smeješ. Ampak po mojem se smejat ne moreš preveč. Pa res sem tudi srečna, zaenkrat. In vesela. In to delim z drugimi!!!! LP Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Le pazi, Ajda! Nasmeh je nalezljiv. Okužila boš vse okoli sebe. No, takšne epidemije prijaznih nasmehov bi bili pa kar veseli. Še dolgo ostani takšna, Ajda. Vesela in nasmejana. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Jaz sem več ali manj ves čas nasmejana!!! Po tem me tudi vsi poznajo. Vsak bo od mene v pozdrav dobil en širok nasmeh. Včasih slišim - ti se preveč smeješ. Ampak po mojem se smejat ne moreš preveč. Pa res sem tudi srečna, zaenkrat. In vesela. In to delim z drugimi!!!! LP Ajda Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Jutrišnji svet pripada tistim, ki oznanujejo veselje. F.Heer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.