tinka 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 veselje brez blefiranja ni popolno.treba se znat veselit še rezervno.a bi ti tole lahko malo razlozil...?jaz zem pa prav vesela, kadar ne rebim blefirat...sem v bistvu vedno dobre volje, ce pa nisem, ratam pa tako sarkasticna, da se cez 5 minut spet sama sebi smejem...kako se rezervno veselis...? da se smejes za vsk slucaj, ce ti bo kdaj kasneje smesno...? hm! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 hahja, vse je možno, vse spada zravn, sam da je Mirna vest je najboljše zglavje.slov. Ni sramota,če se ogneš slonom.(anamit) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2004 Bemti, ko smo glih pri smehu, me je najbolj presenetilo to da so zaposlene knjižničarke v mestni knjižnici LJ, tolk zamorjene, še heca ne poznajo. Sm reku da bom tole knjigo vzel, je kr policijo hotla klicat, sem se sam' režal, hehe. No ja policijo glih ne samo me je pa tko pogledala in ponovila besedo "vzel". Pol sem pa reku v knjižnem jeziku, no si bom pa sposodil knjigo, gospa. . Tam pa res ne bi za noben denar delu'. Vsaj mal smeha nooo prosm... . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2004 Še nism slišu v življenju, da bi kleptomani trgovcem rekli da bodo nekaj vzeli. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Ja,na to besedo so predusem trgovci zlo občutljivi,tut jest murem kdaj pazit,ko rečem ˝Vzem tisto, pa tisto,.. pole pa te sliš kter trgovc, pa že preveč buuuuul viš, sej ponavad govorim to s tistim, ki grem v trgovino, se pravi, da si spet narobe razumu.(trgovc pa sliš)... In očitno ti počasi nočno delo škodi, ne misliš prav, niti pozitivno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Ma, tako špraho ko maš, še sam sebe ne morš razumet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 smisel za humor se mi je izgubil (ful čudno in neznačilno)......kdor ga najde, naj ga prinese nazaj nagrada: nasmešek Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Jaz se dosti smejem, tudi v situacijah, ko naj bi mi šlo v bistvu na jok, ampak v vsaki situaciji je tudi dosti pozitivnega, če želiš zadeve tako videti in če se v težavah nasmeješ, je že pol dela za teboj - manjka samo še malenkost, da izkoristiš ponujeno priložnost. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 hahja, vse je mozˇno, vse spada zravn, sam da je Mirna vest je najboljsˇe zglavje.slov. Ni sramota,cˇe se ognesˇ slonom.(anamit) ma ja, recimo, da te razumem..... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Ne diši dobro, kar vedno diši.lat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Če se smejiš, se smejiš bližnjemu;če jočeš, jočeš nad samim seboj. Indijski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Hmm,danes sem prebrala da se otroci zasmejejo na dan 300 do 400 krat,odrasli pa samo do 15 krat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Vedrost in veselost sta sonce, pod katerim vse uspeva. Jean Paul Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.