anaconda 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Vsem se je že kdaj zgodilo, da je mislil na nekaj, in je druga oseba to spregovorila, ali pa sta rekla istočasno. No, meni se zadnje čase to dogaja še bolj intenzivno, kot se je. Predvsem pri mojem fantu. bere mi misli Imam izpit, pa ne vozim in se enkrat voziva in tuhtam, kako avto vozim, pa me on vpr. Nazaj boš ti peljala? Zadnjič gledam kako lepe nohte ima, zdrave, svetleče in on, si v tisetm pogleda nohte. Že pri fantazijah sem omenila, da jaz ne smem fantazirat o drugem fantu. Dobesedno ne smem, ker bo moj ratal čuden, jezen na mene, bi se kar pričkal. In vi, in vaše telepatske iskušnje? Mislim, da v tem primeru, sem jaz oddajnik, fant pa prejemnik. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Se mi dogaja to neprestano!Z mami sva se zmeraj potem zafrkavali,da sva "stereo".Med prijatlji pa nam je velikokrat pošteno nerodno,ko smo tiho in točno vemo kaj kdo misli .Sicer pa smo o telepatiji že pisali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Mogoče misliš tole ... Moč misli Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 2. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2003 no, saj vemo, kako je. teme se ponavljajo in se bodo ponavljale. Je pa fajn, da kdo še kakšen dodaten link do tam da, da pol še od prej izveš kaj novega Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 da,da,.....vem kaj mislite. In kar mislite. In nikoli ne odnehajte Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 All the time... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Ja zanimivo, z bratcem sva neverjetno sinhronizirana, ko gre za šalo, hrano, o ženskah, pri eksperimentiranju z glasbo, točno veva kaj bo kdo od naju zinil v zafrkanciji, v družbi si obadva naenkrat izbereva isto tarčo za posmeh. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Jaz imam pa s sodelavcem podobne tekste.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2003 Jaz imam pa s sodelavcem podobne tekste.... a je to fajn, al ne? Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Ravnokar se mi je nekaj takega zgodilo! Me je klical šef, če sm že poklicala enga partnerja. In ker ga še nisem, sem takoj stopila v akcijo. Pregledala sem neke papirje, da vidim točno kaj potrebujem, zagnala program, kjer imamo številke in zavrtela telefon. Med zvonejnem pa se na vratih pojavi oseba, ki sem jo klicala. Naj vam povem, da je bila gospa nazadnje pri nas cca. 2 meseca nazaj, ko je prinesla ene papirje in jih je danes prišla iskat, čeprav se je takrat zelo mudilo, da jih dobi nazaj, pa ni uspela prej prit. Men je blo kr mal scary. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 A bi mogla bit tale dogodivščina v temi naključja? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2003 je tuki čist fajn pa tam tud mogoče, a kaj, ko naključij ni Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Zanimivo je ja, še posebej, ker delava oba v distribuciji, mislim pa, da če dosti z nekom govoriš in se šališ precej uporabljaš iste tekste. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 ... mi včasih rata bolj, včasih manj, večinoma pa ne Ma, mi čedalje Bolj Zahvaljujoč Stvarniku-Bogu za Podelitev Te Sposobnosti Lp + Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 ... mi včasih rata bolj, včasih manj, večinoma pa ne Ma, mi čedalje Bolj Zahvaljujoč Stvarniku-Bogu za Podelitev Te Sposobnosti Lp + jes pa zdele točno vem, kaj misliš ker iz tolk polne glave praznih misli itaq ni teško izluščit loh pa si tut razložiš, da mi je stwarnik prišepnu 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 jes pa zdele točno vem, kaj misliš ker iz tolk polne glave praznih misli itaq ni teško izluščit loh pa si tut razložiš, da mi je stwarnik prišepnu Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 btw. sej zate tut vem, kwa zdej misliš, sam rajš vrjem, kot preweri Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 jes pa zdele točno vem, kaj misliš ker iz tolk polne glave praznih misli itaq ni teško izluščit loh pa si tut razložiš, da mi je stwarnik prišepnu Jaz pa zdaj še ne točno kaj ti misliš, ampak , približno pa Ko bi bil pa v mojem vidnem polju, bi ti pa zmogel direktno brati misli . Včasih , v mojih mlajših letih, še v prejšnjem Tisočletju, ( cca 17 let nazaj) , ko sem bil Boljša Duša, sem imel Auro razširjeno na več kot 50 metrov, in sem zmogel do tja prebrati Srce neke Duše ki se mi je približevala , ter ugotoviti, ali se mi približuje z dobrimi ali z slabimi nameni, ali je bolj bolana, ali manj bolana . No, zdaj te sposobnosti nimam več, ker sem se žal preveč pokvaril , ... Upam, da mi jo Stvarnik-Bog , kaj kmalu zopet vrne Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.