anaconda 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 v tem trenutku sem zelo jezna, na vse in na vsakega in ker je to črna luknja upam, da bo to mojo jezo posrkala, grrrrrgrrrr ps. mislim, da posta na to temo ni odprl še nihče, pa tud če ga je, koga to briga. vsakega, ki začne pisat v vaše poste je treba voditi in mu pomagati, ne pa ga napadati in strašiti, ni to edina stvar, zaradi katere sem jezna, ta se zgolj nanaša na ta forum, je pa samo kapljica v morju http://www.edgarcayce.org/th/tharchiv/issues/issue7/anger.JPG he he he, se že boljš počutim Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Ne no, boš grda na stara leta rajši uživaj! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 v tem trenutku sem zelo jezna, na vse in na vsakega in ker je to črna luknja upam, da bo to mojo jezo posrkala, grrrrrgrrrr ps. mislim, da posta na to temo ni odprl še nihče, pa tud če ga je, koga to briga. vsakega, ki začne pisat v vaše poste je treba voditi in mu pomagati, ne pa ga napadati in strašiti, ni to edina stvar, zaradi katere sem jezna, ta se zgolj nanaša na ta forum, je pa samo kapljica v morju http://www.edgarcayce.org/th/tharchiv/issues/issue7/anger.JPG he he he, se že boljš počutimAnaconda! Si jezna name? Uh škoda! Daj no daj, zaupaj nam, kaj se ti je zgodilo. lp, Vojko P.S. Sicer pa jeza škodi jetrom in žolču,tisti oboleli na teh dveh organih so hitreje jezni...nato se več jezijo...... In namesto lepih smehljajočih gubic nastanejo .... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 neee, Vojko.. anaconda je jezna na Matejo... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 neee, Vojko.. anaconda je jezna na Matejo... Anaconda Če si jezna na ves svet - Na tole malo bitjece pa ne moreš biti, a ne de ne??? http://www.opwall.com/smile.jpg Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 pa name tut ne....a ne? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Anaconda......če že pač je......naj tvoja jeza čimprej zbledi.............sem nekje prebral......da se z jezo v bistvu maščuješ sebi..........za napake drugih . Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Vojko! Kaksna kul slikica...A je tole lemur? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Anaconda... bogve na koga je tole letelo.... a ne? Ampak zdaj je ze kul in to je vazno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 neen, jeza je le pokvarjen sprejemnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 3. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2003 no, včeraj sem bila jezna na ves svet in sem mogla mal to jezo ven spravit. danes, pa sem do tega trenutka prav dobre volje. mogoče je ta črna luknja pomagala men je moj fant govoril, da če si jezen, ti rit zraste in kaj se je zgodilo? meni je rit zrastal sedaj se trudim, da bi se programilrala glih kontra. Ko sem jezna, hujšam!!! mal duška sem si pa dala včiraj. je pasal Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 3. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2003 aja, da bi pa povedala, zakaj vse sem bila včeraj jezna, bi pa predolgo trajalo. Bi morala cel roman napisat. tako je pač, če človek dela z ljudmi Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 ne delaj z ljudmi, delaj z dušo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 3. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2003 da bom zmožna česa takega, moram pa še veliko na sebi naredi. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.