Buddha 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 preden izklopim telefon, poklicati, "telefonska št ne obstaja". Tudi, ko sem od doma hotel klicati je bil rezultat isti, dokler sva bila skupaj je tel. št. obstajala. Pa naj mi kdo logično razloži vse to.Sam sem prepričan, da se dobrota vrne z dobroto, samo če je ta resnično v dobro in ne v manipulacijo. lepo, res prekrasno, nagrada˝vidne Sile se dogaja, vem. tut men so izginjale osebe, ko sm se nalašč obrnu,da vidim njihov odhod...pa jih ni bilo več.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jagoda 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Sam sem prepričan, da se dobrota vrne z dobroto, samo če je ta resnično v dobro in ne v manipulacijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Izkušnja je naš edini učitelj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.