Exco 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Pozdrav, pozdrav! Ima kdo kaj pojma oziroma izkusenj s Human Design Systemom, dokaj novo in zanimivo recjo, mesanico astrologije, i-chinga, znanosti, kabale in nedvomno se mnogega? Sistem naj bi se spocel 1987, ko je enega kanadskega ata na Ibizi kontaktiral visji glas in mu razodel cuda reci. Ata se je preimenoval v Ra Uru Hu-ja, kar je nedvomno grdo ime.Kolikor vem, temelji na delcih nevtrinih, ki naj bi nas sprogramirali. Rabi dva polozaja planetov: ob rojstvu in se mi zdi okol 3 mesece oziroma 88 soncevih stopinj pred njim, ko naj bi dobili programski input. Polozaji se namesto v znamenja prenesejo v heksagrame, ti se potem vrzejo v 9 sredisc, ki naj bi bli v cloveku in ce se sredisca povezejo so definirana, kar pomeni dolocene reci. Neki tazga Glede na definirana sredisca se loci stiri osnovne tipe designov: Generatorje (70%), Manifestatorje (8%), Projektorje (21%) in Reflektorje (1%) V glavnem, s poznavanjem svojega designa naj bi si clovek lahko zivljenje uredil le-temu primerno in se ne silil z recmi, ki mu ne ustrezajo, kar naj bi bilo jako dobro. Sistem naj bi kazal presentljivo dobre rezultate glede na svojo mladost, je pa (vsaj zame bilo) precej tezko najdt kake konkretne informacije glede sebe specificno, razen nekih opisov teh stirih tipov. No, sem pa le staknil eno demo interpretacijo, ki je kar v pravo smer ciljala in bila celo od cloveka spisana (Chetan Parkyn) in seveda svojo karto, ki se ji rece rave chart (in ki je estetsko bolj zalost :xx!: ). Tukaj par linkov http://www.earthstarconsulting.com/aboutHDS.htmhttp://www.jovianarchive.com/http://www.genekeys.co.uk/_01intro/http://www.luminquest.com/HDS/HDS1.htm...sicer pa google lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Zanimivo.... ampak... Še kruh mora vzhajat preden ga daš pečt Sicer pa, če je zmešano iz navedenih stvari ..... sploh ni novo Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Zanimivo, Exco, sem pa že izjavu, da smo ob rojstvu sprogramirani, se pravi, da nas kao vodi računalniški sistem številk in črk. Bom z veseljem mau tole preučil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Exco 2. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2003 Heh, ce dela dela, kdo bi se oziral na nekaj lenih glivic v preljubem kruhku Itq naj bi bila vsa zadeva eno instant razodetje in ne evolucija, zdaj naj bi se samo interpretacija dodelala. Pomoje Sicer pa vsekakor ima obcutek nekaj dost novega in originalnega; tudi tisti tipi so precej drugacna rec od recimo astroloskih. Itq je vse miks, nicesar ni novega pod tem soncem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 A so she online? Gre se za simpaztichno amatersko druzhino na nivoju "mountainastrologer" torej neobvezna popularna brskanja. Seveda fantje pojma nimajo kaj naj bi sabianski i ching bil intknprjnamrech pravi sistem je zahteven kar morash vposhevati zvezde(tega se namrech ne bojo lotili, to je toomuch za zabavno astrologiko)... drugach obstaja pa je © hehehe (sabian2iching2tropical) hehehesite je (oziroma bil je v 1996 blef pa vseeno mogoche motivira na nekajseveda ne na resno astrologijo (to itak...) ali na i ching... Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. julij 2003 Prijavi Deli 13. julij 2003 Razmišljam... 88 dni pred rojstvom naj bi dobili tole dozico genov... haha bullshit, moji geni so prišli v mene ob spočetju... če se prav spomnim tri mesece prej začne otroku bit srce, pač samo še ena astrologija poleg tiste ki preučuje datum spočetja in tiste za datum rojstva še datum obujanja k življenju.... recimo temu tako, big deal, si bom pa vseeno naročil free chart bomo videli lahko me pa še lepo preseneti.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. julij 2003 Prijavi Deli 13. julij 2003 Pa, kaj, a se sam meni zdi da tole nekam smrdi... vse skupaj daj no daj, kar radi bi da jim plačam... zastojn mi naredijo karte, s katere zvem da imam poudarjeno 5 in 7 hm in seveda pripadajoče čakre, če tko pomislim to sem že vedel, potem mi nekaj bluzi o stvareh ki sem jih zvedel s tarota... mislim kot bi naredil eno juhco iz vsega skupaj, blazno neužitno,... ne grem več na tisto stran. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. julij 2003 Prijavi Deli 13. julij 2003 na kupu si dobil vse stvari, ki si jih prej naokol zbiral in..celo držijo, kot praviš (da že itak veš)... ja, potem pa ni od muh tole... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 Nimajo narihtano. Rabilo bi nekaj I Ching-a vedati, pa solsticije in ekvinocije. Gre se za komercijalni shtos, ne pa za nekaj resnichno natanchno izrachunato. PosebejI Ching sekcija je humoristichna. Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 13. november 2010 Prijavi Deli 13. november 2010 zakon...stvar je resnično točna in meni in mojim prijateljem pomaga pri razumevanju problemov v osebnosti. Najnatančnejši horoskop od vsehx:)x Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. november 2010 Prijavi Deli 13. november 2010 Jaz pa nisem povsem preprican, da je zares dovolj tocna, predvsem govorim o stevilkah v 9 centrih.Kar se tice ocen populacije in delitve na 4 osnovne tipe, pa mogoce cist vredu govori. Po izracunu naj bi bil jst Manifesting Generator.Kar se te ocene tice, menim, da je ocena realna. Za izracun lahko vprasate Barbaro: Mag. Barbara Moser-KranjcecIHDS Certified Human Design AnalystGajdekova 1610000 ZagrebMobile: +385 (0) 91/468 00 25Skype: barbara.moser.kranjcechttp://www.humandesign.hr Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 14. november 2010 Prijavi Deli 14. november 2010 Kar se tice ocen populacije in delitve na 4 osnovne tipe, pa mogoce cist vredu govori. Po izracunu naj bi bil jst Manifesting Generator.Kar se te ocene tice, menim, da je ocena realna. a ti tud???zakon, to je najboljše v tem sistemu, če to poznaš in malo bolj razmisliš Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2010 Prijavi Deli 14. november 2010 zakon? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mcmurphy 15. november 2010 Prijavi Deli 15. november 2010 Bom preveril vse skupaj. Prekompleksno, da bi po hitrem pregledu vsaj sklepal.No, že to, da zadeve nisem takoj odštemplal kot bullshit je nekaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. januar 2011 Prijavi Deli 27. januar 2011 hm hm.. tesko rect ja, kaj drzi. vsako posplosevanje se zdi malce neprepricljivo. Kar se tice ocen populacije in delitve na 4 osnovne tipe, pa mogoce cist vredu govori. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.