Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ki je jaz seveda nisem doživela). haha, samoironija!pa ni potrebna, ceprav je kul, da jemljes s humorjem.cudno da ti luna ne pomaga tule.... pa sonce, madonca!!! pa tud mars, a je res, da kljub sco, lohk zabremza, ceprav ga vlece not v taksno.... ja, kljuc je v SPROSCENOSTI, prepuscanju (temu dozivetju, sicer nisem po defoltu za prepuscanje sam) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh kolkrat so mene 'zatrli' z "bujno domilsjijo"... vse je blo to: sem vidla to in ono, vedla to in ono, se spomnila tega in onega (recimo tramvaja v LJ, *gmajn* v LJ)... to sem bla sam 'tolk sfantazirana'. :||| ce bi rekla da vidim plutona, bi pa ze kje bla tkole mal, mogoce (ce ne bi bla jaz ). Saj razmišljam zdaj... Jaz sem tudi v osnovni šoli videla vse mogoče, pa vse je bilo rumeno obkroženo, ampak mene so pa uspeli prepričat, da z mano nekaj ni ok. Moja mami je samo povzdignila obrv in brez besed sem nehala se upirat in sem prec sebe imela za maučezles jaz nisem upala it čez sem se umikala rajši in jim dala prav, morda zato zdaj pri otrocih tega nikakor ne zatiram morda še jaz začnem zdaj rumeno gledat spet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> haha, samoironija!pa ni potrebna, ceprav je kul, da jemljes s humorjem.cudno da ti luna ne pomaga tule.... pa sonce, madonca!!! pa tud mars, a je res, da kljub sco, lohk zabremza, ceprav ga vlece not v taksno.... ja, kljuc je v SPROSCENOSTI, prepuscanju (temu dozivetju, sicer nisem po defoltu za prepuscanje sam) Eh, jaz sproščena pa nisem glih velikokrat, imam eno veliko bremzo nekje a je ta bremza moja potem kozorogovska - saturn na vrhu v kvadratu z asc?ker vse ostalo je luftasto in vodeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ja, pa se rak, kako sem lohk pozabila, TA te bremza... nazaj gre, namest naprej... to sem 'postekala' v prejsnjem postu, ko si napisala, da tebe so pa uspesno.... 'prepariral' po njihovo, no, al pa vsaj 'ushutkal' s temi tvojimi stosi.jaz pa se nisem pustila, nikol! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Ja, sej sta že odgovorili! Thanks! Razhod med logiko in "vedenjem", v principu tega razhoda pri dotičnem ni, se pa pojavi v stiku z kot sta omenili "normalno" okolico,....ko je trebe neko "vedenje" pojasnit, oz prevest v za okolico razumljivo obliko. Še toliko bolj se to izraža pri otrocih, vejo nekaj, a kako to logično pojasnit, z obstoječim pridobljenim "verodostojnim" znanjem? Mene so zgodaj naučil, da vse kar rečem, utemeljim, mi logika vzdrži, ..na srečo "filinga" mi pa niso povozil. Pa ga na žalost marsikateremu otroku. Ja, "pobezala" sem vaju, ker mam tak primer doma (zakonsko pridobljena hči - tud problem logike, sploh pri matematiki, pa sva ubrale drug način,...pa gre..),....določene stvari zase "ve"....pa ji je to "vedenje" bilo skoz osporavano.....mati, babice...tud fotr(no tega mam zdej v dosegu roke pa ga lohk "lopnem").... no da ne dolgovezim, mala se je glede tega pobrala in v sebi "potrdila", je pa dolgo rabila da se je "odprla" ....eni se pa ne......ej sem zakomplicirala Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ne ne, stekam, saj si dobr povedala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Hm, Cat, mene razum ne bremza,....nasprotno....išče samo povezave s tistim kar je "not".....najde logiko, pa čeprav je sam men razumljiva! p.s.ko je pa, če je treba to logiko podat oz.jo branit, argumentirat, pa itak tooook logično zakompliciram, da se na konc vsi strinjajo, čeprav nič ne razumejo, še to ne o čem pravzaprav je blo govora! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, Cat, mene razum ne bremza,....nasprotno....išče samo povezave s tistim kar je "not".....najde logiko, pa čeprav je sam men razumljiva! p.s.ko je pa, če je treba to logiko podat oz.jo branit, argumentirat, pa itak tooook logično zakompliciram, da se na konc vsi strinjajo, čeprav nič ne razumejo, še to ne o čem pravzaprav je blo govora! Jah, jaz si pa ne verjamem glih, pa potem sama sebe povozim kdaj jah bo res to rak... čeprav zdaj pa tut kar rečem, pa kaj bo bo. Čeprav se mi zdi, da imajo vsi nekako prav, samo potem pa izpade, kot da ne stojim za svojim mnenjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Uf, ste odlutali od kundalini. Ali pač ne? Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ga glih doživljamo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 tokrat pac mal bolj, vendar tud ne cist... a bo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 za vas! Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 butasto ne...prosiš ...hodiš na rebirthinge...poslušaš mojstre .....hodiš po ognju...plešeš vražje plese.....čitaš knjige da si že kr blesaf :OO!: od raznih poti pa indoktrinacij.... pol pa flikneš ves obupan fso sranje beg...pa rečeš neka se grejo kar se čejo.... pol se ti pa kr na vsem lepem začne dogajat.... brez kakih predpriprav, pa tud ne veš kaj bi s takimi filingi kr so preveč nori , da bi to komu razlagal..... približno se da primerjat z ful močnim energetskim tušem, ki ga drugače občutiš ob erotičnih podvigih...vendar so neprimerno kvalitetnejša in predvsem ostajajo največji hudič je ker s tem ne znaš ravnat....parkrat me je popadla prava panika.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 pismo, vsem se nekaj dogaja...kako vam to uspe? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 imamo domišljijo.... pika nogavička.press Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 hodiš na rebirthinge...poslušaš mojstre .....hodiš po ognju...plešeš vražje plese.....čitaš knjige da si že kr blesafRavno v tem je problem... mešaš vse z vsem. Saj se ti potem lahko koleščki zavrtijo eden mimo drugega. Svoje dni sem spoznal eno visoko izobraženo žensko, ki je nekaj časa kot zmešana hodila na rebithinge, razne kundalini delavnice, nakar si je nekajkrat zapored privoščila še Bernerjev intenziv rasvetljenja. Njeno dogajanje so zatem ob obilni pomoči kemije urejali v lokalni ustanovi.Nauk? Kot pri vsaki stvari, je tudi pri duhovnosti potrebna logičnost, zmernost in konsistentnost. Drugače ne gre. Dvigovanje kundalinija ni podobno dvigovanju uteži. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>pismo, vsem se nekaj dogaja...kako vam to uspe? tako da se da VSE od sebe, a BREZ TRUDA, TEGA namena, ces, HOCEM si dvignit kundalini...To je cist mim.... Pa po mojem ti - k sreci - lohk 'rata' edino ko mas dober pretok med cakrami... recimo ne rpedstavljam si nekega totalno neenergijskega cloveka, da bi tole aktiviral....to je doza adrenalina, ki jo ima nasa podzavest pod kljucem not, pa si vzame, brez da se VECINA tega zaveda, kadar to rab. tkole ck... micek onega 'Duha' ven spusti, pa hit spet pipco nazaj zapre. vcas se pa ta pipa pac lohk odpre (pac poljubno) 'do konca'.. no in pol je pa ves tale opisani schtraufenpacht. a ne Lia, tko hja, saj sem rekla, kot orgazem, sam ne na spolnem nivoju, ampak... hm...... vsetelesnem in hkrati duhovnem..v bistvu transformacija spolne energije v ustvarjalno moc. mater sem dobr povedala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dvigovanje kundalinija ni podobno dvigovanju uteži.tud pod razno ne. x:Dx Joj nekaj sem hotla dodat, pa mi je slo pifffffff iz glave, ta moment... :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 dobr si povedala... ja Kabalist..zato se pa izogibam strokovnjakom, zarad ustanov Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 aha, preobrazba spolne energije v ustvarjalno...to sem nekje že slišal. Ne spomnim se čisto točno, toda govorilo se je o bumu ustvarjalnosti umetnikov v jeseni življenja, ko je bilo ponavadi spolno življenje že precej ubogo, in o ljudeh, ki so dejansko bili vzdržni in jim je spolno slo uspelo pretvoriti v ustvarjalnost...Marsa, praviš, da je treba imeti prečiščene vse čakre in povezave med njimi. Kako se to doseže?Hvala za odgovor Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 joj cashy, tle si me pa nasel , kako naj TO povem v enem (od)stavku, ce se preprostega vica ne znam povedat brez oklepajev in taksnega, Pejt si pogledat mal v temo Cakre. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 hvala za link, Marsa, krasna si Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> butasto ne...prosiš ...hodiš na rebirthinge...poslušaš mojstre .....hodiš po ognju...plešeš vražje plese.....čitaš knjige da si že kr blesaf :OO!: od raznih poti pa indoktrinacij.... Jaz osebno nisem nikoli bil še na nobene tečaju ali društvih.... Na začetku je najboljše da pustiš času čas in vidiš kaj te sploh zanima, ker smeri je res ogromno - na miljone.... Sem tudi jaz kot začetnik nekaj na netu bral.. pa sm videl da še ni zame... in sedaj vem kaj hočem in kaj iščem V glavnem nikamor se ne mudi..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 izogibam strokovnjakom, zarad ustanovDotično gospo (ali gospodično, detajli me niso zanimali), so strokovnjaki sami našli. Vsekakor je bolje preprečiti, kot pa zdraviti. Z zmernostjo gre.Hvala Marsa za link! Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
miha25 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Zdravo, Kaj pa menite o osho meditacijah.... (v LJ ) o Eleni Dirupovi...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.