Skoči na vsebino

Astrološko odprtje bančnega računa ali skleroza?

Andres08

Recommended Posts

Tole bo že drugič ko pišem o tej isti temi, saj pred nekaj dnevi se mi je vse v nič poslalo, ker sem padel iz linije.

Imam nekaj bančnih računov, a mi ti prav nič ne koristijo dokler se mi poleg redne plače še dodatni zaslužki ne stekajo gor, ali kolikor mi sploh še od vsega dodatkarstva ostane. :)

No, pred 15 leti sem odprl bančni račun s številko 0323-26-463. Vse lepo in prav vedno sem dobil na ta račun plačo, ki je mesec za mesecem šla v stroške, zajebancijo, brezvezne stvari in nujno zlo.

Z leti so se mi na isti banki nabirali še drugi računi na katerih prihranki nikakor niso mogli obstati.

No, pred kakim letom dni, sem zaradi narave dela in boljših obrestnih mer odprl še en račun s številko 1185-26-9699, to pot pri neki čisto tretji banki. Pa brez pomote prosim 9699. 96 je rojen sin in 99. hčerka. Sprva so se nakazila stopnjevala, toda ko sem moral plačati stroške mi je ponovno ostalo nekoliko več kot nič, skratka z eno besedo tudi ta račun je začel samevati. Zgodilo se je, da sem "slučajno" :) pregledal izpisek in na moje začudenje mi je tam ostalo nekaj več kot sem sprva menil, da sploh še denarja imam. Ta pojav sem opazil še enkrat, ponovno sem imel več na računu kot prej. Pred slabimi 14 dnevi pa se mi je pripetilo, da sem na spletni banki slučajno preveril ta račun 9699 in niti sam ne vem kdaj in odkod se mi je nabralo 150 EVR. Morda sem kaj prisluženega res kdaj naložil na ta račun, a vendarle sklerozen še nisem.

Na tem mestu sprašujem o astrološkem, morda celo numerološkem vplivu odprtja računa? Namreč, če ima človek nek življenski ciklus povezan s stroški ki so na ravni zaslužka potem mu naj nebi nič ostalo, ker tudi račun kot sam mu ne glede na soliden dan odprtja ali celo na številko le tega, ne more pomagati.

Še manj mu lahko ostane, če se mu glavni vir dohodka steka na generalni račun. A vendarle nekako ostaja.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

HAJ, najprej a se da sploh v Slo. odpret poljuben bančni račun z željeno številko_

če se da to pri vas nardit COOL, potem ...

a glede pritekanja denarja pa spet veš, zihr in morda vpliva sama vibracija, če seveda verjameš, ni pa nuja glede na vse ostalo, ki zajema delo in sponzorje samo.

A Lublanska sprejema Citibank cheques? Ja seveda na sekundo lahko rihtamo to pa loterijo in tako naprej;) Numerologija je komplicirana astrologija torej GEMATRIA prenesena na planete (Bith = Merkur itn),

rabini to seveda sem pa tja (Ancona, Ghetto ebreo de Vinissia delajo).

http://puck.dhs.org/venexia/bizart1/PICT0001.JPG vcheraj sem se mudil v getu bom malo povprashal, mam eno prijatl'cuo (ISIDA BOOK STORE, SAO POLO, Calle Moro Lin) katera konzultira rajshe rabija iz Ankone (talismani?).

• 9 months later...

Na ta topic me je zadnjič Marsa spomnila in že drgo leto toreje, raziskujem kako bi mi ostalo več kot toliko, oziroma kako bi man zapravil. To morebiti res spada v tisti topic o zapravljivosti, ampak vseeno.

No, bilo je tako da sem šel zadnjič v tujino in pred tem sem dobil nakazano 500eur. Nekako se mi ni dalo na banko, zato sem dal denar v koverto in ga nalepil pod koš za smeti ob pisalni mizi. Pač, če mi kdo v stanovanje vdre v času ko mene ni, bo zadnje kar je, pogledal pod koš za smeti. Iz njega naj kar jemlje. In tako sem opazil, da mi je ta denar precej dolgo stal in še mi stoji, z razliko tega, da sem del tega dal za plačila dolga.

Moje mnenje je, da koš stoji bržkone na neki po feng shui ugodni legi, kar le pomaga, da se koverte in koša ne dotikam. Smeti se itak ne prazni vsak dan. xDDx

Sicer pa je tudi logično da se denarja ne more zapraviti, če ni na računu. Pač, manj si kupiš pa je. Ampak ta logika meni ne pomeni preveč, saj iščem super lokacijo kjer bi mi ostalo več kot toliko, obenem pa bi bili tudi redni stroški poravnani, pa še za bencin do Kranja bi mi ostalo. xDDx xDDx Aha. Glede na feng shui. Koš za smeti stoji na SZ delu stanovanja. Ima kdo podobne izkušnje?

Pač razmišljanje ostaja.

Andres

Hja, Andres, če že vpletaš feng shui, pol denar sploh ne bi smel bit na tleh, nikakor.

Sploh pa mi povej - a imaš dovolj za sproti? Ja? Torej?

Denar dobi vrednost tisti moment, ko si z njim nekaj kupiš. Če ti leži pod/v/ na smeteh, nimaš nič od njega. Poskrbi torej za pretok denarja in veselo zapravljaj naprej. x:Dx x:Dx

Hja, Andres, če že vpletaš feng shui, pol denar sploh ne bi smel bit na tleh, nikakor.

Sploh pa mi povej - a imaš dovolj za sproti? Ja? Torej?

Denar dobi vrednost tisti moment, ko si z njim nekaj kupiš. Če ti leži pod/v/ na smeteh, nimaš nič od njega. Poskrbi torej za pretok denarja in veselo zapravljaj naprej.  x:Dx  x:Dx

Nič ne vpletam, sam vprašam. Glede denarja pa takole. Za sproti imam, tudi stroški so zelo visoki, samo potrebe prevelike. Z eno besedo. Zapravljivost. To pomeni, da denar nima več vrednosti, ker si preveč kupim, pogosto sam za trenutno zadovoljstvo.

Nekoliko drugačna teorija od tvoje.

Andres

Sem pričakovala, da me boš rahlo zatrl.

Ne vem, kakšno teorijo mi prisojaš. V resnici nimam nič proti razumnemu upravljanju z denarjem. Presoditi je pač treba, kaj si lahko privoščiš glede na budžet. Zase bi rekla, da to kar znam. Ko si kaj privoščim, se pa tudi ne trapim s slabo vestjo... To sem imela v mislih.

Oj, Andres, jaz pa ze gledam, pa neverjetno da bi se dvakrat spomnil takegale naslova... :)

Ves kako je s tem (ja, po feng shuju sploh ni fajn nic kaj dosti da se valja po tleh, torbica etc, ostalo)..

Ampak ko smo v astrologiji: tebe sicer bocka cash, skoz te zanima, celo skrbis, ali bos... vendar bos in skoz obvladujes, da lahko dokaj solidno zivis... a 'obremenjujes' se pa se kar s cashem...

Imas k sreci moznost vec denarnih virov, vse zivo pocnes, veckrat po strani takole kaj prckas, cisto obvladas, si organiziran in vse, vendar pa si tudi uzitkar in si rad dobro privoscis in zato pravis, da sproti porabis in vse.

Tako je v bistvu tudi prav. Treba uzivat v zivljenju, denar pa je zato, da se trosi. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa!

Ja, saj je res kar si napisala. Užitkar in vse to, samo biti užitkar je lahko nevarno. Te zanese in si takoj ob denar. Po drugi strani se ob takih trenutkih sprašujem kaj in kako oziroma zakaj sem si nekaj privoščil, ker je totalno brez veze.

No da me cash iz tega razloga bocka kot si se izrazila je res, samo delam tudi take stvari, ki so zelo težko izvedljive. V mnogih simboličnih primerih tega s čimer se jaz med drugim ukvarjam, stojijo velika svetovna ali lokalna podjetja, medtem ko jaz naprej porivam vse sam. Ampak porivat je lepo, to vemo vsi. xDDx

Za eno tako stvar sem pred letom dni oddal l 64 mailov v parlament. Potem so me obvestili da so imeli specialno sejo na to temo. Verjetno so se ustrašili. Jih bo treba še porivat.

Tudi se da na narediti veliko iz tega linka samo vir mora biti pravi. Upam, da sem ga že našel.

Sem tak čuden tip. Hočem zaslužiti oziroma nekako pobrati tistim, ki imajo, torej tistemu najmanjšemu odstotku svetovljanom, ki imajo viška miljonov..

Sicer pa sem že na višjih inštancah (tudi na nižjih) kot je parlament sestanek naredil, izsilil, omogočil, samo se vedno ustavi na neki točki. Verjetno je to točka odkoder sem jaz bolj hladen, ali pa tista točka potrebuje teamsko delo.

Naj bo do takrat denar pod košom. Oziroma ne. Ga bom umaknil na drugo mesto. Ne v predal in ne na banko, tam je že bil, pa je šel x:Dx .

Andres

Andres - naj ti prisepnem in te hkrati 'potolazim' - z denarjem si in bos ostal kar frend! :palec:

Pase ti, kar pocnes, na tvoje astro polozaje, pa tudi pases si - sebi - saj si, kot pravi Lev, tudi velikodusen. x;)x x:Xx :palec:

Ker si pa Bikovski, si pa tudi nekoliko 'zagaman' v nekaterih receh ('moski vodijo' in to... x;)x x:px)... x;)x :palec:

Ampak to je ze skleroza in ne vec bancni racun. x;)x x:px

Skratka - veliko tvoje energije je usmerjene v biznis - rad ze nacrtujes... ne samo dosegas rezultate... rad imas vse te faze - to je OK - pomeni pa tudi, da stekas hierarhijo. :palec:

Pa voljo imas, pa tudi precej intuicije - to je vse zazeleno. Folk ne steka, da je biznis mocno povezan z intuicijo. ;)

Kao - se nimajo za posebej intuitivne, a imajo 'nos za posle' - kaj pa je to drugega - je pa resda nekoliko 'specificno'...

In ti imas ta 'specificni nos'. xDDx :eek: x;)x x:px :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem pričakovala, da me boš rahlo zatrl.

Ne vem, kakšno teorijo mi prisojaš. V resnici nimam nič proti razumnemu upravljanju z denarjem. Presoditi je pač treba, kaj si lahko privoščiš glede na budžet. Zase bi rekla, da to kar znam. Ko si kaj privoščim, se pa tudi ne trapim s slabo vestjo... To sem imela v mislih.

Nisem te hotel nič zatirat in to. A veš kako je to. Če se ne spoznam na Feng shui potem se ne spoznam in ker so zato drugi, ne jaz, jim vedno omogočim, da povedo kaj o svojem znanju. Ti brez dvoma FS poznaš bolje od mene in te v tej smeri spoštujem.

A veš, taki so Islandci. Direktor spošutje vodo inštalaterja, ker sam ve da ni sposoben zamenjati pipe v kopalnici. To sem se verjetno v druženju z Islandci naučil, ker preprosto najboljšega ni. Vsak je najbljši zase in najslabši tudi. Torej Jaz sem slab za astrologijo čeprav sem šel danes ob štirih ponoči v postelji brskat po knjigi kaj je to Silij. Imam tisto knjigo Velika šola astrologije od zakoncev Parker. Nekaj sem našel, vse pa itak ne. Silij se ne omenja (na straneh kjer sem ga iskal) xDDx xDDx .

Andres

Silij? Si mislil stelij morda?

Tu smo veliko ze povedali, sicer pa je stelij po domace guzva planetov (oz. nebesnih in tudi pomembnih tock, recimo asc) v enem znamenju (lahko tudi v dveh) - na kupcku - drug z drugim v konjunkciji (kar pomeni da sta planeta navidezno skupaj, najlepsi in najocitnejsi primer konjunkcije je mlaj).

Kratek opis najpomembnejsih aspektov (kjer si lahko chekiras mdr o konjunkciji), tule pa se tema Konjunkcije in steliji.

Picasso

Marsa!

Tvoj zgornji post mi kar lepo na moj ego pade. x:Dx Pač se trudim, da pa imam intuicijo sem izvedel nedolgo od tega xDDx .

In moja intucija mi govori, da bom med drugim delal neke stvari izključno za državo. Ne vem še točno za katero državo, ampak vse kaže, da se pomikam proti Aziji. Vojko bi rekel. JV, ptovana tja? Slabo slabo. Ampak jaz moram podobne priložnosti izkoristiti.

Tudi delam na investicijah v Slovenijo. Dve taki investiciji bi rad speljal. Kaj čem narediti? Naj plačajo, naj investirajo, jaz bom pa vodil. :eek:

Edina stvar kar se bojim je slovenska birokracija.

Potem praviš da sem bikovski. Moški vodijo in to :xx!: . Tudi ženski dam vedno besedo, samo naj pokaže, da ve o čem govori. Meni je trenutno čisto jasno zakaj so ženske tajnice. Zato ker jih za biznis težko uporabiš. Iz moje prakse so te ženske po večini podjetjem v napoto. Tiste sposobne se seveda med tako množico kar nekako izgubijo. Papirje prelagat in na telefon se oglašat je enostaven posel, pa še glas imate ženske take, da vam mesto tajnice naravnost ustreza.

Andres

Uf, Andres, kaj pa je to silij? Nimam pojma, osvesti me, plis...

Pa hvala za spoštovanje. O feng shuju vem tudi jaz samo iz knjig in kar sem ti napisala, je blo čist direkt, po naravni in človeški logiki.

Čeprav je tudi res, de FS pomeni "veter in voda", torej pretok (spet) x:Dx Se tudi strinjam z Marso, v redu je povedala.

Sicer me pa sploh ne skrbi zate in za tvoj keš... tudi tebi ni treba, preveč.

A taka, da je islandska družba? Lepo, ni kaj. Tega nam tula malo manjka. Zaenkrat. A si že dolgo tam?

Lep pozdrav! x:Dx

A taka, da je islandska družba? Lepo, ni kaj. Tega nam tula malo manjka. Zaenkrat. A si že dolgo tam?

Ja taka je islandska družba. Saj najdeš tudi kake zatežene tipe, ampak taki so povsod po svetu. Načeloma velja, da so taki bolj preprosti, vsem dostopni.

Tudi v službi je tako. Če nisi nek jebi veter in vse to, potem se da s šefom vse živo zmeniti. Da te on žigosa v službo in ven, al pa da greš za par dni domov na bolniško, ali da greš ven za nekaj ur več dni zapovrstjo. Od seksa med službo sem itak že pisal. Uh sem že dolgo tu. pri meni je vse na osem. 8.10.1988 okrog 18ih sem šel sem.

Sicer me pa sploh ne skrbi zate in za tvoj keš... tudi tebi ni treba, preveč.

Ja, pa me mal skrbi veš. Zdej čez par mesecev mi bo en vir dohodka šel in bo treba nekako ukrepati.

Andres

Na ta topic me je zadnjič Marsa spomnila in že drgo leto toreje, raziskujem kako bi mi ostalo več kot toliko, oziroma kako bi man zapravil. To morebiti res spada v tisti topic o zapravljivosti, ampak vseeno.

No, bilo je tako da sem šel zadnjič  v tujino in pred tem sem dobil nakazano 500eur.  Nekako se mi ni dalo na banko, zato sem dal denar v koverto in ga nalepil pod koš za smeti ob pisalni mizi. Pač, če mi kdo v stanovanje vdre v času ko mene ni, bo zadnje kar je, pogledal pod koš za smeti.  Iz njega naj kar jemlje.  In tako sem opazil, da mi je ta denar precej dolgo stal in še mi stoji, z razliko tega, da sem del tega dal za plačila dolga.

Moje mnenje je, da koš stoji bržkone na neki po feng shui ugodni legi, kar le pomaga, da se koverte in koša ne dotikam.  Smeti se itak ne prazni vsak dan. xDDx

Sicer pa je tudi logično da se denarja ne more zapraviti, če ni na računu.  Pač, manj si kupiš pa je.  Ampak ta logika meni ne pomeni preveč, saj iščem super lokacijo kjer bi mi ostalo več kot toliko, obenem pa bi bili tudi redni stroški  poravnani, pa še za bencin do Kranja bi mi ostalo. xDDx  xDDx    Aha. Glede na feng shui. Koš za smeti stoji na SZ delu stanovanja.  Ima kdo podobne izkušnje?

Pač razmišljanje ostaja.

Andres

Andres

SZ je položaj bele kovine 6 - in to JE DENAR, bogastvo, dosežki, zaslužek

Feng Shui pa ima veliko smeri. Klasični Feng Shui - Xuan Kong FS - bore malo govori o tem ali je denar zgoraj ali spodaj - ne rečem, da to ni pomembno, ampak predvsem iz vidika človeka - kako denar ceni.

Veliko pomembneje pa je v katerem energetskem predelu se nekaj dogaja.

Sam sem v poteku raziskav, da bi svoje znanje poskušal "vnovčiti" pri vlaganju v delnice. No, nisem prvi. Danny Van Den Berghe je človek, ki na ta način dobiva velike vsote denarja, poleg tega pa ima svetovalno firmo za naložbe.

Prav gotovo je pomembno marsikaj, česar ne poznamo in zdi se mi dobro, Andres, da razmišljaš široko in neobremenjeno. Morda pa je pomembno tudi to, na kakšen način si tisti denar prislužil. Ali pač kaj tretjega. Poleg tega je pred tabo veliko uspešnih let, ko lahko pridobiš skoraj karkoli hočeš, dobro pa bi bilo, da nekaj od tega daš na stran, kajti po teh srečih letih pride suša.

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Ja, upam, da boš zvozil, držim pesti.

Nimam smisla za biznis in občudujem vse, ki ga imajo.

Vseeno se pa ne vidim v vlogi tajnice, dragi bossi, pa čeprav imam Venero v devici, prav zares... x:Dx x:Dx x:Dx

Ja, upam, da boš zvozil, držim pesti.

Nimam smisla za biznis in občudujem vse, ki ga imajo.

Vseeno se pa ne vidim v vlogi tajnice, dragi bossi, pa čeprav imam Venero v devici, prav zares... x:Dx  x:Dx  x:Dx

Imava res oba venero v devici? Ta trenutek me je prešinila beseda. Prasici. x:Dx x:Dx x:Dx

Andres

Vojko!

SZ. Nekoč sem slišal da je to nekaj za denar. Samo nisem bil prepričan, ker to ni moje področje. Hm. Denar je bil prislužen legalno, tako da ni problema. Bom pa po nasvetu premaknil koverto. Nalimal jo bom pod pisalno mizo. En meter višje, tako da ne bo ravno na tleh.

Ti Vojko pa bi lahko te stvari 9ZK usmeril kot si rekel v svetovanje z delnicami. Jaz to vidim še širše, samo bi moral skakat okrog in ponujat tvoje znanje raznim firmam in vse to. Ravno tako za prošnje za službe. Recimo naj ti podjetje plača za analize ožjega kroga izbrancev ki so dali prošnjo. Če ne bodo plačali tebe bo njihov denar itak šel v neke stroške, da jim ne bo treba plačat davka.

Andres

Joj Pokowc. A se iskrenost res tudi na horoskopu vidi?

menim, da to sploh ni nobena neka iskrenost, nekak se izpoveduješ, zavohau si domačost

in vem,da daš še na stara˝leta kr na imiđ sebe in na družico x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...