Vanda 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Kera stara leta? Kaj pa je to iskrenost? A hočeš bit ti malo zagoneten, pokowc? Tudi to bi znal bit imidž... mogoče sekam mimo, razloži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. april 2004 Avtor Prijavi Deli 17. april 2004 Izpoved je prišla sama po sebi. Kako pa bo na stara leta še ne vem. Počutim se tako, nekako 25 let star. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Od zdaj naprej tudi nate. AndresJa, ful se sekiram... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. april 2004 Avtor Prijavi Deli 17. april 2004 dau sem na stara dvopičje ˝a nimaš andres devico v Veneri?Ne vem kako naj se izrazim. Marša je rekla, da imam Venero v Devici. Če je to isto kot imeti Devico v Veneri potem jo imam. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 haha danes, skor založil 20k v kuvertici nekje v hiši.... k sreči babica to odkrila in "spravila" pač eks bankirka že zna rihtat to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Marsa! Tudi ženski dam vedno besedo, samo naj pokaže, da ve o čem govori. Meni je trenutno čisto jasno zakaj so ženske tajnice. Zato ker jih za biznis težko uporabiš. Iz moje prakse so te ženske po večini podjetjem v napoto. Tiste sposobne se seveda med tako množico kar nekako izgubijo. Papirje prelagat in na telefon se oglašat je enostaven posel, pa še glas imate ženske take, da vam mesto tajnice naravnost ustreza. Andres Ne nori no! Saj si kot naši stari prfoks za filozofijo.. Mene pa na primer ne bi motilo, če bi imela moškega tajnika. Sicer bi itak vse hitreje naredila sama,no, ja, za kako analizico naredit, pa kake slajdiče v power pointu bi bil menda že uporaben... seveda je najbolje, da bi bil bikec ali kaj takega..take imamo SCO za malico. Drugače pa je po astro, feng-shui in tudi numerološki analizi, najbolje, da v primerjavi z bančnim raje odpreš kak račun za vrednostne papirje ali pa za vzajemne sklade, si bosta z denarjem še bolj na ti! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 Tajnika da bi mela. Svaka čast. Res elegantno za eno firmo, če se ti nek moški z basom na telefon oglasi. Še bolj elegantno, če ni urejen. Pa še bikec bi moral biti ljubosumen. Paviš, da imate sco take za malico. hmm. A za kosilo se pa babe med sabo nažirate. Sco babe sem mislil? Sem zelo vesel, da so okrog mene rajši device. Bom v prihodnje bolj pozoren še na prasice. Hvala za feng shui nasvet. In ker si ravno vrednostne papirje in tisto omenila. 464225. Je to dobra številka? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Ne vem kako naj se izrazim. Marša je rekla, da imam Venero v Devici. Če je to isto kot imeti Devico v Veneri potem jo imam.je ja kr isto. tko,da je planet vedno v nekem znamenju, samo planet v planetu pa ni analize , al pa znamenje v znamenju tut ne; Andres še kej pov3j Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 Hvala za razlago Pokowc. Hja, kaj naj še povem? Mi bo že prišlo Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Hehe... me prav zanima kdaj bom odpru moj trgovalni račun..., to bo žalosten dan za državne institucije kajti trdno sem odločen da ne bom plačeval davkov po nepotrebnem.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 Hehe... me prav zanima kdaj bom odpru moj trgovalni račun..., to bo žalosten dan za državne institucije kajti trdno sem odločen da ne bom plačeval davkov po nepotrebnem....Ravno tako jih boš plačeval. Samo več zakonskih olajšav boš imel, da se boš davkom lahko izognil. Sicer pa sem vam mislil dati v analizo nekaj računov. Mogoče imajo kaj skupnega z osebnim horoskopom. Če je tako potem je tudi skozi astrologijo to kot nek dokaz da naključja ni. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 A za kosilo se pa babe med sabo nažirate. Sco babe sem mislil?Te moram razočarati. Okrog mene so sami moški..(pa nisem njihova tajnica!), tko da ne bi vedla, kaj se zažirajo kake ženske med sabo. Najbrž bi res težko zdržala na kaki občini ali uradu... :xx!: Numerološko in po feng shuiu številke, ki vsebujejo, se začnejo ali končajo na 4 menda niso v redu.Priporočajo se 8 ali 9. Bogati Kitajci radi plačajo, samo da dobijo številke s čimveč 9-kami! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 Kolikor vidim, kaj vse je za tvojo malico nimam želje, da bi bil tvoj sodelavec. Verjamem da se enako razmišljanje rojeva na tvoji strani. Hvala za tele FS numerične podatke. Pričakoval sem, da boš tudi seštevala. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 SZ je položaj bele kovine 6 - in to JE DENAR, bogastvo, dosežki, zaslužek Feng Shui pa ima veliko smeri. Klasični Feng Shui - Xuan Kong FS - bore malo govori o tem ali je denar zgoraj ali spodaj - ne rečem, da to ni pomembno, ampak predvsem iz vidika človeka - kako denar ceni.Veliko pomembneje pa je v katerem energetskem predelu se nekaj dogaja. Lep pozdrav, VojkoZa tiste ki spremljate tole temo. Tisto koverto z denarjem sem premaknil v drugo sobo v skrajni SZ stanovanja. Tam je omara in niti ne vem več kam sem dal koverto. Vem da ima na omari bivša že štiri leta vibrator, pa ne vem ali je pod vibratorjem, ali pa v omari pod kako škatlo. Opažam da odkar je tam ta denar, sem pozabil na njega, isto kot na bančni račun 9699. No, banka kjer imam ta račun ima vhod iz JZ strani. Ne vem tudi, če je to splet nenamernih dejanj, vendar odkar denar tam stoji sem več zaslužil kot prej. Po moje je to dober signal za druge, zato če vam ostane kaj viška si preprosto poiščete SZ kot. Strokovna razlaga? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.