Skoči na vsebino

Popusti

pokowc

Recommended Posts

Npr: ljudje si pulijo stvari iz rok, se prerekajo kdo je bil prvi. Vcasih ti enostavno ne vrjamejo, da robe ni vec. Marsikdo se je pripravljen celo skragati s teboj.

Ljudje kupujejo premajhne stvari, moski zenske modele,.....itd. in to samo na racun razprodaje.

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Saj tud mene muči, da bi šla mal x;)x pogledat po trgovinah - takole predrazprodajno.

Potem se pa spomnim, da imam omare nabito polne, da se ne dajo niti zapret,.., da na razprodajah kupim itak en sam šit,...,itd.

Pol ko pa omaro odprem pa itak ven vzamem stvari, ki so bile res res res zelooo drage, pa so po par letih še zmeri enkratne, medtem ko mi roba od miss sixty in ostalo svašta že po eni porazprodajni sezoni sam gužvo dela v omari.

Tokrat imam trden namen, da se ne pustim prepričat! x:Dx Itak se nikoli ne gužvam.

Hehehe,a veste da Sportina začne z razprodajo v nedeljo ponoči, natančneje 1 minuto čez polnoč????

x:Dx x:Dx x:Dx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Sem že zdavnaj prišla k pameti...upam... x^x

Kupujem relativno drage stvari...če je možno...tut na razprodajah...ampak takšne, ki niso stvar trenutne mode...ampak preprosto večne...

iz omare sem odstranila vse...kar sem kupila na brzino...ker je bilo poceni.. xrolleyesx ...pa nikoli nosila...

Sem bila lani...na začetku razprodaje v Londonu...tam znižajo boljše stvari od 60-70 %...in si tako privoščim...kaj boljšega...

Astra

Per aspera ad astra

Astra, :palec: :palec: x:Dx

Sem letos sčistila omaro, pa dala vse živo sorodstvu in drugim, pa ugotavljam, da bo treba vajo ponovit..

Pa te res čisto nič ne mika, samo mal, hmmm, no ja pa v Kroju imajo tud tko dobre stvari, ... x:Dx x:Dx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Uh, sem komaj nasla tole... sem pozabila, da je tak naslov... sem iskala razprodaje...

Kdor zivi v LJ in ima moznost (in zivce!!!), je v trgovini 42 na Copovi 50% popust, kot sem postekala, na vse izdelke.

Jaz shizim na sixty in mi fita to, pa sem sla malo pokukat...

Pa sem si prisegla, da zadnjic.

Groza. Guzva, dve kabini, vroce itak, reflektorji, vse razmetano, nic ne najdes.. Grr..

A so sorazmerno dragi kosi, pa se splaca takole.

Sem si ubodla kratke hlace (ker nosim Mitjine, sicer pa imam same minice). Dbest!

Ne bi dala zanje 13.000, 6.500 pa dam, ajde.

Se dobro, da sem imela 3 cifre s sabo v kabino, ce ne, bi mogla trikrat posebej cakat... Imam namrec 29 st., pa so se mi zdele nekam velike, pa sem vzela se 28, pa kar se 27, pa so mi te bile prav. Hecno. Torej, tudi ce ves cifro in je stokrat preverjena in modeli in vse, je vseeno treba vse probat in tko.

Sicer pa - grozno! :switz: xpolzx xredx :bomb:

Aja - baje naj bi bilo samo se danes (ta ultra razprodaja) in to do polnoci odprto.

Sicer pa je razprodaja se v Urkotu na Cankarjevi in v Masku prav tako na Cankarjevi - tu celo 60%, kot sem videla na vratih..

Ne vem pa, koliko casa traja, niti, kaj kaj imajo - mi je dol padlo kupovanje, samo se domov sem se odrolala...

Ampak imam pa novo pridobitev - kratke hlace, take, kot si predstavljala in jih hotela - nic gecbi in tko, nizek pas in vse, prava dolzina...

Iskala bele dolge hlace (to je edina bela zadeva, ki mi pase, pa vsec so mi bele hlace), pa so te, ki so mi bile vsec, imele srcke na riti, pa zepe v obliki src - pa se mi je zdelo... :o|o: .. mimo zame...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Iskala bele dolge hlace (to je edina bela zadeva, ki mi pase, pa vsec so mi bele hlace), pa so te, ki so mi bile vsec, imele srcke na riti, pa zepe v obliki src - pa se mi je zdelo...  :o|o: .. mimo zame...

x:Dx xsrcx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

jaz sem sla v leclercu v bato pogledat, sem hotla take cevlje, kot jih je mami zadnjic kupila.. pa niso nic imeli.. potem sem se pa se zraven do jello zapeljala, imajo 30% popust, probala tri pare, tretjega kupila in sla ven.. 5 minut x:Dx ... ma ne da se mi.. tolk folka, vsi se nekaj rinejo.. :xx!: sem pa dobila take simpaticne natikace, malo petke, rdece.. so imeli za nastavit sirino pascka in so mi potem celo prav.. ful nizko nogo imam in mi pri vseh sandalih noga ven leze...

za obleke pa sploh ne grem gledat. nimam volje, pa itak... saj sploh ne rabim..

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...