loncek1 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 :\: sem nesrečno zaljublena... :\: kaj mi je storiti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Če ne delaš nič na tem, potem ti ni kaj za storiti. Razumeš x!x Če hočeš imeti sexy tangice na sebi, jih moraš obleči. Kaj ti bodo tangice, če jih ne uporabljaš, razumeš. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 :\: sem nesrečno zaljublena... :\: kaj mi je storiti? Zaljubi se srečno! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Ej, jaz si tega ne predstavljam: "nesrečno zaljubljena"! Ko sem jaz zaljubljena, sem vedno srečna! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 lonček kuhaj izbiraj naprej; obstaja polno začimb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 uzhivaj v novi izkushnji... in njegova shola Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Ej, jaz si tega ne predstavljam: "nesrečno zaljubljena"! Ko sem jaz zaljubljena, sem vedno srečna! Nesrečno zaljubljen si lahko takrat, ko ti ljubljena oseba ne vrača čustev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Ej, jaz si tega ne predstavljam: "nesrečno zaljubljena"! Ko sem jaz zaljubljena, sem vedno srečna! Nesrečno zaljubljen si lahko takrat, ko ti ljubljena oseba ne vrača čustev. Ma zgleda, da se jaz vedno zaljubim v takega, ki mi izkazuje ljubezen. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Tamara - potrjujes mojo teorijo...Jaz pravim, da nesrecna ljubezen ne obstaja. Ne more obstajati. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 che je chlouk zaljubljen,je zaljubljen.... a je res treba od druge strani sploh kej nazaj dobit? kaj pa platonska ljubezen?tam ni fitbeka... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 ou aakhut Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 kwa OU? to blo sam razmishljanje... sej ni rechen, de tko tut je... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 sej sm rekla sam OU Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 aja....OU... sorry....mist anderstending.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Tamara - potrjujes mojo teorijo...Jaz pravim, da nesrecna ljubezen ne obstaja. Ne more obstajati. Se strinjam!Če ljubiš, ljubiš s srcem - in srce nič ne pričakuje nazaj.Če nekoga resnično ljubiš, mu želiš najboljše - mu želiš tudi to, da ti mogoče ljubezni ne vrača, ker te pač ne ljubi... Vendar ti ga lahko vseeno ljubiš in si srečen, ker je ljubljeni srečen, pa četudi ne s tabo. A ne? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 vsi mi pravijo, naj ga pozabim, a nobeden kako. jaz sem bila enkrat nora na enega tipa in pol sem zvedla, da jaz in on, ne bo potegnilo. Bila sem prizadeta, tisto noč sem plesala kot nora. A veš, da naslednji dan, je bilo vse skoraj ok, v parih dneh sem pa čisto šla preko njega. Zakaj? Ker sem vedela, kako stojijo stvari in se nisem več obremenjevala z upanji. Čeprav sem bila takrat pripravljena narediti tud kakšno norost, kot naprimer, naj on kar ima druge, sam ko sva midva skupaj, sva skupaj. Hvala bogu, da se nisem tako ponižala!!!!! Še nekaj sem ugotovila pri njemu. bila sem nora na njega, ampak, ali biti nor, pomeni tudi ljubiti? Pol sem imela še enga tipa, ki sem bila zaljubljena vanj. Pa sva šla narazen. In kaj je pomagalo? Dobra družba in čim dlje bit od njega. In če sedaj pogledam za nazaj. Ja luba duša, le kaj sem videla na njemu. Saj fejst je, a vse ostalo je pa gnilo Kaj naj ti še rečem? Verjemi, da boš dobila fanta, ki ti je namenjen in dobila ga boš. Če ti fant, v katerega si prepričana, sedaj, da si zaljubljena, ni usojen, ne bosta skupaj. Mogoče lahko izslilš, a s tem ne boš izsilila sreče, temveč vse nasprotno. Če ni on tisti, ki te čaka, ga pusti. Zakaj bi zapravljala čas, energijo in srečo, če te vse to čaka v objemu nekoga drugega. Življenje je kljub vsemu kratko, prekrartko za izgubljene dneve. ljubi in bila boš ljubljena verjemi in zgodilo se bo, tudi to, da ne boš več zaljubljena v nekoga se lahko zgodi, je težko, traja nekaj časa, a se da in potem gledaš na preteklost z nasmeškom in obžalovanjem, zakaj to nisem storila že prej. kar verjameš, to lahko imaš. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 dovoli si zalovati, jokati, besneti, pocni tisto kar cutis ...se bo izpelo samo po sebi, ko bo zmanjkalo energije ...vzemi to kot izkusnjo, nekaj kar se moras nauciti. ne se prepricevat da MORAS, ker ravno takrat vecinoma reagiramo obratno in se nam misli vrtijo samo okrog tega kaj ne smemo.Ljubezen in sovrastvo je isto custvo vsak na svoji strani daljice...ko ti postane vseeno to je to, takrat se bos zacutila svobodno. Vse bo prislo s casom le zaupati moras, ceprav vem, da v takih trenutkih je najtezje cakati. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 med domišljijo in razumom, vedno zmaga domišlija, Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.