Skoči na vsebino

Domača modrost....

El Nino

Recommended Posts

hehe, tukaj je ena grozno pametna na katero sem naletel danes med kosilom, izjavil moj tata, "Dokler ne veš kaj bi, ne naredi nič." vljudno vabljeni, da še sami napišete kakšno, ki ste jo slišali si zmislili... ampak ne prebrali ali pogledali na TV, računalniku... mora biti avtorsko delo vas ali vaših bližnjih
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

ZHIVLJENJE JE KOT KURJA LOJTRA...

KRATKO IN USRANO...

(star foter)

:vragec: bi dodau: ja....sam na lojtri se je pa treba met chim boljsh

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

za muhe,

je kravji drek zihr putr x:Dx x:Dx

moja stara mama:

ko sem bil she zlo mejhn: CHICH NE DA NICH...

pol sm pa mal zrastu, pa me je za naslednji odgovor lovila okol mize:

SEDALO PA MALO

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec: se z leti uchi

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Meni pa je mama vedno govorila, ko sem bila 'zacudena', kako lepo rjavo barvo ima po dopustu, jaz pa jogurt:

"Od Lune se ne porjavi". x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Moj bratec danes zjutraj: Jure zbiudi se!.... hehe kar kliče stvar k življenju, ja, hehe

"Od Lune se ne porjavi"

Hehe Marša kdaj bo prišel na vrsto sončev net...?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:Dx x:Dx No ne vem če je to domači pregovor, pa vseeno, zmeraj ko pridem domov, ob kakršnikoli uri ali dnevu, se fotr sa naglaskom zadere: "Jooj evo ga, pršo je naš tatin sinček domov, a si kaj lačan". x:Dx x:Dx x:Dx
Ja sam ka mali pao s lipe

jaz sem imela pa pred dolgimi časi enga fanta x:Dx in ko je prišel po mene, mi je 3 vrtnice prinese. Ati jih je sam pogledal in rekel; kakšen hinavec.

in veste kaj, prav je imel x:Dx

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Jaz imam kar nekaj "pametnih" od moje stare mame;

Grozno rada sem sedela na mizi (še danes včasih) in zmerej mi je rekla, da mi bodo na riti zrasli rogovi, če bom sedela na mizi.... :eek:

Kadar sem se kaj zjezila, mi je rekla, da mi bo rit zrasla od jeze.... :O:

Če sem zavijala z očmi, ko mi nekaj ni blo všeč, mi je zagotavljala, da se mi bodo oči zasukale navznotr..... :inocent:

Pa še nekaj je govorila, ko sem se puntala, kadar je bilo treba zaliti rože (vedno sem govorila, da nikdar ne bom imela rož) mama pa je rekla : PO ROŽAH SE POZNA, KJE JE DEKLE DOMA!

Moja stara mama je prov faca :flower:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Moja stara mama pa pravi:

Bog dokler lahko sama zase skrbim, ne smem se sama sebi smiliti in gledati, komu je slabše...

No ja prvi dve sta mi kar všeč, zadnja pa ne, ker se ne maram naslajati nad nesrečo drugih :sick:.

Moram pa reči, da so za 87 letno žensko relativno dobre modrosti (glede na to, da v njenih časih še niso tako duhovno rastli)

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ne vem če spada k tej temi: tudi moja stara mama mi še včasih pove, če kdo po grobovih krade ga bo dotični ponoči hodil za pete vlečt !

Ker imam bujno domišljijo sem si to kar živo predstavljala, še sploh kot otrok!

Pa še: ne stori drugemu tistega kar nočeš da ti drugi stori tebi - tudi to je zame zakon !

Naše pametene stare mame, zelo jo imam rada !

LP! :2src:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...