El Nino 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 hehe, tukaj je ena grozno pametna na katero sem naletel danes med kosilom, izjavil moj tata, "Dokler ne veš kaj bi, ne naredi nič." vljudno vabljeni, da še sami napišete kakšno, ki ste jo slišali si zmislili... ampak ne prebrali ali pogledali na TV, računalniku... mora biti avtorsko delo vas ali vaših bližnjih Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 ZHIVLJENJE JE KOT KURJA LOJTRA... KRATKO IN USRANO...(star foter) bi dodau: ja....sam na lojtri se je pa treba met chim boljsh Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Od 11. letne hčerke: Očka ti si v minusu na bančnem računu? Pa mami tud'? Saj vidva imata manj kot nič! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Že dolgo nazaj, ko je stric še dajal življenjske nauke sestrični-pa mogoče ni ravno njegova misel, je pa vzgojna: Če bilo vseeno, bi bil kravji drek putr (se opravičujem za grde besede) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 za muhe,je kravji drek zihr putr moja stara mama:ko sem bil she zlo mejhn: CHICH NE DA NICH... pol sm pa mal zrastu, pa me je za naslednji odgovor lovila okol mize:SEDALO PA MALO se z leti uchi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Ko sem staršem predstavila tipa (mojega bivšega) in se jima že na prvi pogled ni zdel primeren zame, mi je oče rekel: "Da partnerja spoznaš v pravi luči, se morata najprej spreti." In še prav je imel! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 nono mi je reku zadnč;˝dokler boma živi,ga bomo pili; jest pa sm dodal, jah pole pa bomo mi zalival vas˝ Tamara, pa she prav maš, veš deeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Meni pa je mama vedno govorila, ko sem bila 'zacudena', kako lepo rjavo barvo ima po dopustu, jaz pa jogurt:"Od Lune se ne porjavi". Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Meni pa je mama vedno govorila, ko sem bila 'zacudena', kako lepo rjavo barvo ima po dopustu, jaz pa jogurt:"Od Lune se ne porjavi". Pa še res je! Če bom samo tle na Luni visela, namesto da bi šla na plažo, res ne bom porjavela... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2003 Moj bratec danes zjutraj: Jure zbiudi se!.... hehe kar kliče stvar k življenju, ja, hehe "Od Lune se ne porjavi" Hehe Marša kdaj bo prišel na vrsto sončev net...? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 jst sm bl pristash unga: OUT OF SPACE Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 0624.jpg Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 originaln sistem praxe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 No ne vem če je to domači pregovor, pa vseeno, zmeraj ko pridem domov, ob kakršnikoli uri ali dnevu, se fotr sa naglaskom zadere: "Jooj evo ga, pršo je naš tatin sinček domov, a si kaj lačan". Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 jaz sem imela pa pred dolgimi časi enga fanta in ko je prišel po mene, mi je 3 vrtnice prinese. Ati jih je sam pogledal in rekel; kakšen hinavec. in veste kaj, prav je imel Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 aa, zarad tega, hmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Domnevam anaconda da sta se orng spičla, pa da ti je rogove nabijal. Zato ti je vrtnice prnašal. Slaba vest, z njegove strani No ja mogoće malo pretiravam. Sam povej a sm kaj blizu Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 9. julij 2003 Prijavi Deli 9. julij 2003 NE NE, vrtnice mi je pirnašal v začetku, ko sva hodila, varat me pa ni imel časa, ker je bil preveč zaseden sam s sabo Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Jaz imam kar nekaj "pametnih" od moje stare mame; Grozno rada sem sedela na mizi (še danes včasih) in zmerej mi je rekla, da mi bodo na riti zrasli rogovi, če bom sedela na mizi.... Kadar sem se kaj zjezila, mi je rekla, da mi bo rit zrasla od jeze.... Če sem zavijala z očmi, ko mi nekaj ni blo všeč, mi je zagotavljala, da se mi bodo oči zasukale navznotr..... Pa še nekaj je govorila, ko sem se puntala, kadar je bilo treba zaliti rože (vedno sem govorila, da nikdar ne bom imela rož) mama pa je rekla : PO ROŽAH SE POZNA, KJE JE DEKLE DOMA! Moja stara mama je prov faca Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Moja stara mama pa pravi: Bog dokler lahko sama zase skrbim, ne smem se sama sebi smiliti in gledati, komu je slabše... No ja prvi dve sta mi kar všeč, zadnja pa ne, ker se ne maram naslajati nad nesrečo drugih . Moram pa reči, da so za 87 letno žensko relativno dobre modrosti (glede na to, da v njenih časih še niso tako duhovno rastli) Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Ne vem če spada k tej temi: tudi moja stara mama mi še včasih pove, če kdo po grobovih krade ga bo dotični ponoči hodil za pete vlečt ! Ker imam bujno domišljijo sem si to kar živo predstavljala, še sploh kot otrok! Pa še: ne stori drugemu tistega kar nočeš da ti drugi stori tebi - tudi to je zame zakon ! Naše pametene stare mame, zelo jo imam rada ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.