El Nino 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Wow to you o earth and see, for the devil sends the beast with wrath, becouse he knows the time is short, let him who has understanding reckon the number of the beast, for it is a human number, it's number is sixhundred and sixty six... The Bible... Numerologija sux, ker 6+6+6 je enako kot 1+3+9+5 hehe (Jure,) = 18, nekak jaz že nisem hudič no, čeprav ti pa zgleda da si... zato spada tale objava v črno lukno... hehe (zanimivo da nič ne objavljaš tukaj ) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 el nino... jst si chrno lukno predstvlam chist drgach....sam za to je zhe ena tema odprta:obrite ali neobrite.... ma zlo rad lukne (tut chrne) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2003 no ja 666 ne bo več, nobena nesreča se ni zgodila v tem času, hudič se ni pokazal, hm škoda, ja bi bilo precej zabavno.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 zakwa pa nesrecha? tut srecho prnasha.... tko k zlata ribica.....sam poglej, kaj vse je mujotu prnesla -a je ena sama nepopisna srecha Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 OU mal prej še deprimiran zdej ga je pa ena sma nepopisna sreča kwa dugaja? mi bi tud Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 sm mislu:SRECHA ZA DRUGE -ovo stanje je tko k prej Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 moje pa mal boljš pa res deluje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 k...hmmm che bo shlo tko naprej.... nau vech ampak ....... :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 ..jejhata, le kam to pele... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 ... obetavn... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2003 = :xx!: ----> = = -> = Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.