El Nino 7. julij 2003 Prijavi Deli 7. julij 2003 Hm no ja konec koncev, Marilyn Monroe, could and did act. hehe, gledam film, Some like it hot, pa, v bistvu to sem jaz, Jack Lemon.... hehe in tak odnos mam do žensk in tak odnos imajo ženske do mene.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2003 Hehe če dodam še zadnji dve vrstici filma.... D:You don't understand, I'm a Man. M:Well noone's perfect. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Ja zadnji stavek je legendaren Nobody's perfect. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 http://images.amazon.com/images/P/0792837096.01.LZZZZZZZ.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Some Like It Hot Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Hehe če dodam še zadnji dve vrstici filma.... D:You don't understand, I'm a Man. M:Well noone's perfect. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2003 Hehe, definitivno sem se rodil 50 let prepozno, zakaj vedno jaz... neka stvar je na tejle Marilyn, ki te prevzame takoj ko jo vidiš, ponavadi rabim tako tam pol sekunde da se odločim ali je ženska lepa ali ne, pri njej gre to instant, nevem res hitro, vidiš pol pa konc, način kako se smehlja al karkoli, saj ne rečem da ni objektivno gledano lepših... ampak ona je najbolj prepričljiva... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 TUT MEN,eh, pa čeprav, ko sem gledal njen layf dokumentarc, sem v bistvu nekak čustvoval z njo, ampak, ampak, nima zame niti pravih estetskih filmskih oblin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Bolj kot ona, so mi bili všeč njeni prebliski:"Bolj sem bila srečna, ko sem sanjarila o tem, da bi bila filmska zvezda, kot potem, ko sem to postala." Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 sej je farbane sorte, ni natur bjonda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Bobnar - tud jaz sem mislila, da je kokos.Pa je nekaj posebnega, ves...Ona pa je RES sexy - tudi ce ni tvoj tip...To je taksna sexy mehkoba, nekaj tako simapticno eroticnega...Dvojcek z Marsom v Ribah...Mars v 8. hisi - Uran v blizini - smrt cudna... MM je nekaj posebnega - takih bejb vec ni... Pa se nekaj - menim, da sploh ni bila butasta. Menim, da je bila celo brihtna, pa ceprav morda nerazgledana.Menim, da je samo bila naivna...Tak piscancek... Kul bejbka in zasluzi moj poklon! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 p.s. Jack Lemmon pa je itak zakon in jaz ga blazno cenim, in ceprav v bistvu ne shizim na komedije, te z njim obozujem.To je taka prefinjena preprosta igra s ful humorja, tudi ce ne gre za komedijo...Briljantna sta bila v parih filmih s Shirley MacLaine, tudi z W. Mathauom sta kul, tale film (Some like it hot) pa je zakon, zimzelen film...Skoda, ker sem ga ze tisockrat gledala - pa me se vedno pritegne in se nad zabavam... posebej nad mimiko (posebej Lemmonovo, pa tudi Curtis ni slab). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. julij 2003 Prijavi Deli 9. julij 2003 kuko blondinka po fuku prizhge luch? odpre vrata od avta Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 Šeherezada, vedno je tako. Pričakovanje je lepše, kot potem uresničitev. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2003 Ona pa je RES sexy - tudi ce ni tvoj tip...To je taksna sexy mehkoba, nekaj tako simapticno eroticnega... MM je nekaj posebnega - takih bejb vec ni... Točno to, saj meni načeloma blondinke, in kokoši sploh niso všeč, ampak she is everyones type... takih ne delajo več. In bobnar, nevem če ti je kdo že to kdaj očital ampak če ti ni všeč MM hja potem pa kakšen moški pa sploh si.... Pa se nekaj - menim, da sploh ni bila butasta. Menim, da je bila celo brihtna, pa ceprav morda nerazgledana.Menim, da je samo bila naivna...Tak piscancek... Kul bejbka in zasluzi moj poklon! Tako se napiše ja... vidim da so še ljudje z okusom... pa čeprav ženske hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2003 nikoli mi ni bla všeč zelena barva... mokr za ušesom ta je boljša fraza... no ja sam upam da ne postanem :\: na stara leta, al pa še huje ... pa pustmo to, zgleda da sam nekateri so za vroče... vodnarji očitno ne... no ja saj zrak in voda mi asocirata na bolj hladne zadeve... prav pa naj bo zate kokoš, zame bo pa kokoš ki leže zlata jajca... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 kakshna je razlika med kokoshjo in blondinko? KOKOSH PR MER SEDI NA JAJCIH Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.