lunca 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Ob tej temi sem se spominila na ribaka... ... poznam dva, ki sta rojena celo na enak dan, a letnica je drugačna..... podobna ko jajce jajcu... visoka, suha, dolge suhe noge, podolgovat suh obraz.... hmmm, pa nič tiste moške čvrste postave, ampak sema kost in koža... :) :) Verjetno gre za podoben ASC v kozlu, mogoče več planetov v kozorogu, verjetno precej močan saturn v karti. Saturn ponazarja okleščeno podobo, mogoče preohlapno kožo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest eufgenija 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Po čem spoznate človeka, da predstavlja določeno skupino znamenja; vaša orientacija; kaj najprej pogledate al pomislite najprej pogledam oci i ne razmisljam sta je po znamenju, ak vidim da je ruzan... ko me ne bi pofuuuuuuko, i pika pikica bi me, kako ne bi i 5rca...a bas bi me i ona glupa morena...da AUDENTE ne omenjam. al znash najbolje bi onu MARSU, JER JE najruznija.... a machonu, tak je bedna da bi je poslo mom psihijatru na trening :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Če ima goste, mogočne - izrazite obrvi pomislim, da ima ziher nekaj v škorpiji. Potem je tule še pogled..tako prodoren, kot da hoče videti čisto vse kar hočeš skriti tam nekam..Če je pogled zasanjani, oči lepe..pomislim na ribo..tudi če neka modrost zre ven..pa neglede ali je ribica otrok ali odrastel..Če so lasje gosti, bogati, sijoči - pomislim, da je nekaj močnega v levu..sploh če še se malo kodrajo povrh..Če si stegna dolga in lepa -tudi če so močnejša - potem vem da je strelec nekje blizu.Če človek sega non stop po čikih mu kar dvojčka določim Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Če človek sega non stop po čikih mu kar dvojčka določim Pa ravno dvojčki (dihala) so najbolj občutljivi na čike. Druge značilnosti so čist pravilne, le, da včasih kljub navedenu prevlada kaj drugega v karti, da se nrp. slabo aspektirano v strelcu ne nanaša na dolge noge, ampak na široke boke in podobno. Z ASC v levu imajo res skoraj vsi zelo, zelo močne lase. Z neptunom na ASC krasne oči, zasanjan pogled. Mogoče močan ASC v ovnu kaže na rdečkaste lase ali pegice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 To ne vem..poznam pa precej rdečelasih tehtnic. Prisežem...No..saj vem, da imajo dvojčki občutljiva pljuča...pa ne poznam nobenega dvojčka, ki ne bi kadil..oz.imel kaj močnega v dvojčku.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 To ne vem..poznam pa precej rdečelasih tehtnic. Prisežem... VERJAMEM JA, SAJ JE VERJETNO VEZANA OPOZICIJA NA OVNA.No..saj vem, da imajo dvojčki občutljiva pljuča...pa ne poznam nobenega dvojčka, ki ne bi kadil..oz.imel kaj močnega v dvojčku.. NAJBOLJ BI ODSVETOVALA KAJENJE DVOJČKOM, KI IMAJO V SVOJEM ZNAKU SATURNA, TO JE LETNIK 42, 72,73, 2001. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 lunca,jz mam pegice,sam nimam ascedenta v ovnu,mam pa venero v ovnu,pa marsa v 1.hiši,ki je tud zelo močen.(pa sextil tvorita venera in mars)No,lase mam naravno dost temne,sam si jih doskrat prebarvam na rdeče,ker se fajn počutim v tej rdeči barvi las---tud najbrž vpliv ovna??Mam pa tud kodraste lase,sam nič kj močne---te sem podedovala po fatru..je kodrast---ker leva pa res nimam močnega.. Za katero znamenje pa so značilni dolgi prsti in dolg vrat? Me zanima,ker imam oboje?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 lunca,jz mam pegice,sam nimam ascedenta v ovnu,mam pa venero v ovnu,pa marsa v 1.hiši,ki je tud zelo močen.(pa sextil tvorita venera in mars)No,lase mam naravno dost temne,sam si jih doskrat prebarvam na rdeče,ker se fajn počutim v tej rdeči barvi las---tud najbrž vpliv ovna??Mam pa tud kodraste lase,sam nič kj močne---te sem podedovala po fatru..je kodrast---ker leva pa res nimam močnega.. Za katero znamenje pa so značilni dolgi prsti in dolg vrat? Me zanima,ker imam oboje?? No vidiš, mars v prvi hiši je skor tak pokazatelj kot ASC v ovnu, poleg je še ovnovska venera, zato tudi pegice, ki so prav simpatične. Vedno sem si pri takem izgledu predstavljala tudi skravžane lase, to tud imaš, čeprav ni povezave z močnim levom. Za prste bi morala biti povezava z dvojčkom, oz. merkurjem, vrat pa gledam povezavo z bikom oz. venero. Vse to našteto je mogoče v pozitivnem aspektu z jupitrom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 No vidiš, mars v prvi hiši je skor tak pokazatelj kot ASC v ovnu, poleg je še ovnovska venera, zato tudi pegice, ki so prav simpatične. Vedno sem si pri takem izgledu predstavljala tudi skravžane lase, to tud imaš, čeprav ni povezave z močnim levom. Za prste bi morala biti povezava z dvojčkom, oz. merkurjem, vrat pa gledam povezavo z bikom oz. venero. Vse to našteto je mogoče v pozitivnem aspektu z jupitrom. lunca No,merkurja mam tud v 1.hiši.sicer ni aspektiran z jupitrom.Je pa jupiter v biku na dvojčkovi stopinji v 3.hiši(3.hiša je pa tk dvojčkova hiša) Tole pa spet drži.... Ps..lunca,kot vidiš sem nick zamenjala,ta nick je bolj za mojo dušo... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 lunca No,merkurja mam tud v 1.hiši.sicer ni aspektiran z jupitrom.Je pa jupiter v biku na dvojčkovi stopinji v 3.hiši(3.hiša je pa tk dvojčkova hiša) Tole pa spet drži.... Ps..lunca,kot vidiš sem nick zamenjala,ta nick je bolj za mojo dušo... Sej res, sem tuhtala ker si , hahahahaa? Zdaj vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Če ima goste, mogočne - izrazite obrvi pomislim, da ima ziher nekaj v škorpiji. Če je pogled zasanjani, oči lepe..pomislim na ribo..tudi če neka modrost zre ven..pa neglede ali je ribica otrok ali odrastel..ziher pa ne. jaz mam take obrvi, pa nič v škorpijonu. oz. Saturna mam v škorpijonu. nobenega planeta vsaj na škorpijonovi stopinji recimo. je pa res, da mam Venero na Ovnovi stopinji (sicer v Levu) - morda pa to šteje, saj Mars je pač Mars, nekoč je vladal tudi škorpijonu? potem je pa še opcija Uran na Asc. v škorpijonu nič.ja, svetleče učke pa mam, s privlačnim leskom - Neptun v prvi hiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Jz imam tud zelo močne obrvi,pa še stikata se na sredini :xx!: full izrazite ..že najmanj 10 let si jih pulim in urejam ,da zgledajo kolker tolk ženstveno ..Pa oči tudi zelo globoke in modro zelene barve. itak,mam luno(8hiša),urana (8.hiša)v škropijonu in plutona v 8.hiši..Pluton zelo močen v moji karti. Kaj pa visoko čelo?Katero znamenje je pokazatelj visokega čela?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Jz imam tud zelo močne obrvi,pa še stikata se na sredini :xx!: full izrazite ..že najmanj 10 let si jih pulim in urejam ,da zgledajo kolker tolk ženstveno ..Pa oči tudi zelo globoke in modro zelene barve. itak,mam luno(8hiša),urana (8.hiša)v škropijonu in plutona v 8.hiši..Pluton zelo močen v moji karti. Seveda, močna 8 hiša pod domeno plutona (črno, globoko, skrito) in sam pluton je pokazatelj teh močnih stikajočih obrvi. Bolj, ko jih puliš, verjetno bolj rastejo. Kaj pa visoko čelo?Katero znamenje je pokazatelj visokega čela?? Čelo, različno, je le na glavi, pokazatelj mora biti povezan z marsom in mogoče jupitrom ( veliko) v povezavi.Dele telesa je potrebno povezovat z vladarjem tega in aspekti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 lunca,ja tele moje obrvi... No,sj zdj sem jih že ukrotila ,pa že prakso sem dobila s puljenjem ,tk ,da ni več panike...Rastejo pa,to pa. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Jst mam tu ASC v ovnu in konjunkcijo venere ( 12h ) v ovnu... predvidevam da iz tam bledikasta polt in pege... oči imam pa svetlo svetlorjave...Medtem ko imam pa lase temne in obrvi močne ( tako kot lisboa) v 8h uran ( Sco )in luna ( Strelec ). Čeprav se mi na splošno zdi da mi oven ven seka po hoji, drži, obliki telesa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Jst mam tu ASC v ovnu in konjunkcijo venere ( 12h ) v ovnu... predvidevam da iz tam bledikasta polt in pege... oči imam pa svetlo svetlorjave...Medtem ko imam pa lase temne in obrvi močne ( tako kot lisboa) v 8h uran ( Sco )in luna ( Strelec ). Čeprav se mi na splošno zdi da mi oven ven seka po hoji, drži, obliki telesa... Sigurno ti seka ASC v ovnu pri hoji, drži in gibanju naspoloh. Verjetno se boš vedno malo hitreje obrnila, kot bikica po ASC. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Kaj pa ASC v kozorogu naredi tudi svetlo polt, verjetno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 kaj pa zame? SONCE v KOZOROGU, ASCENDENT v RIBAH, LUNA v VODNARJU:).... sem svetla, imela sem rjave lase, zdaj so blond.... Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 kaj pa zame? SONCE v KOZOROGU, ASCENDENT v RIBAH, LUNA v VODNARJU:).... sem svetla, imela sem rjave lase, zdaj so blond.... No vidiš, zato se da na zunaj vse zakamuflirat, ampak taka postavitev drži predvsem za tvoj značaj, tvoj karakter, tvojo mehkobo ali trdoto, ki jo čutijo drugi in jo mogoče občutiš tudi ti. Tole kozorogovo sonce verjetno daje nekaj resnosti, mogoče ti je dajal tudi v mladih letih precej bolj zrel, starejši izgled, z leti bo vedno boljše, si precej odgovorna in se nate lahko zanesejo. ASC v ribah ti daje tisto mehkobo, čisto drugačen značaj kot ga ima sam kozorog. Mogoče te samo moti, ker ne veš praktično kakšna v resnici si, močna, odločna ali mehka in se ti kar vsi smilijo? Vodnarska luna je precej prijateljska, drugačna, nekonvencionalna in priznava tudi drugačne norme. Takle miks seveda povezujejo tudi aspekti drugih planetov z naštemimi in potem se že lahko približno pogrunta kakšna oseba je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Kaj pa astrologija in glas oz. barva glasu pri človeku? Obstaja kakšna povezava tudi tukaj? Grlo pripada Biku, zato je verjetno možno, da je kaj v povezavi z Venero? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Kaj pa astrologija in glas oz. barva glasu pri človeku? Obstaja kakšna povezava tudi tukaj? Grlo pripada Biku, zato je verjetno možno, da je kaj v povezavi z Venero? al pa,recimo,Marsom Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Zakaj pa Marsom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Zakaj pa Marsom? zakaj pa ne ? Če je Venera, je lahko tudi Mars,kajne? Venera =ženski glasMars= moški glas nekak tako Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 zakaj pa ne ? Če je Venera, je lahko tudi Mars,kajne? Venera =ženski glasMars= moški glas Verjetno je glas odvisen tudi od aspektov med venero in kakšnim planetom. Zakaj nekateri kar piskajo, nekateri imajo lep doneč glas? Verjetno je vse to povezano z drugo bikovo hišo, vladarjem in aspekti z njim in drugimi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Verjetno bo o tem kakšen glas ima nekdo povedalo tudi znamenje Dvojčkov,3.hiša in seveda Merkur. Lep aspekt med Venero in Merkurjem,nakazuje tudi lep glas. Če koga to zares zanima naj pogleda še dispozitorje oz.vladarje znamenj Bika in Dvojčka in njihove ,medsebojne,aspekte. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.