lunca 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Lep aspekt med Venero in Merkurjem,nakazuje tudi lep glas. Na vsak način tak aspekt kaže tudi lepo in premišljeno izražanje. Verjetno ne preklinja in da je govor lep in tekoč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 misliš,da je tako nemogoče,da bi bil poleg,nekje skrit ,vendar odločilen,tudi Neptun,ki je pravzapravvišja oktava Venere LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ...no, kako naj bi pa jaz zgledau... asc. sco.(uran v 1. hisi v tesni kon. z asc.)... luna v devici, sonce v dvojckih... dispozitor asc.-mars v devici, pluton v vagi......me zanima kako naj bi zgledu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 čudno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 čudno Samson,govorimo o glasu ne človekovi pojavi Drugač pa Uran na ascendentu(mora bit tesna konjunkcija,drugač vpliv planeta odpade)nekak obraz se spreminja.Enkrat zgledaš tko,drugič drugače.Obraz naj ne bi ravno izstopal... no tko nekak...ne bi vsega Je že Todika dovolj povedala! LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 čudno Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 pogled morš met ubitačn, tak dab mene zihr okol vrglo aja pa zanč k sma s pikico po tel gvarile in si tam laju zadi neki o eni čokoladi al kva k sta bla zmenena.....no čist me je šokiral kak glas res, ful sm si drgač predstavljala da boš zvenel Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ..kak glas pa mam??..kako si si ga pa ti predstavlala???....men se zdi da mam grozn glas... sebe sploh ne morm kaj prida poslusat... to je verjetn merkur kvadrat pluton... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 sori, sam men se je tud zdel grozn....no ne lih grozn, ampak tko že tko ste mi močvirniki blazotni z narečjem, pol pa še tole uf.......če se spoznama kdaj, ne mi zamert ker bom zihr takoj k boš usta odpru krepala od smeha sj nism žleht Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ..ja pa mej ti za dispozitorja tretje bajte saturna v konjunkciji z marsom vse pokvadrirano z venero in neptunom... pol pa merkurja pokvadriranga s plutonom pa v inkonjunkciji z neptunom... pa bos vidla kaxn glas bos mela... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 sori no.....sj če bi te vsak dan poslušala bi se mogoč navadla do takrat pač... lohk pa da ni tko hudo in je sam tel. popaču kj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ..baje, da kadar pojem je boljs... tko da ce se kdaj slucajn srecava bova mela mjuzikl-pogovor... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ker znak pa men ven tuče...glede na to, da me oba poznata aja moj glas pa je bolo glasek....mi je še behy reku, da je mislu, da s 16 letno smrklo govori Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ker znak pa men ven tuče...glede na to, da me oba poznata aja moj glas pa je bolo glasek....mi je še behy reku, da je mislu, da s 16 letno smrklo govori ..mhm.. men se zdi neki sramezljivi bolj tihi glasek......jaz mam baje pocen glas pijanca... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ..baje, da kadar pojem je boljs... tko da ce se kdaj slucajn srecava bova mela mjuzikl-pogovor... js sm pa lih misla rečt da upam da se vsaj k petju ne prštimaš klarus ribica Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 a zato sem tak hitr užalena pa pokažem rep Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 a si to je tud kak rak ponavad Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ne nisem...mal provociram Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ..men paa klarus skor bl devica... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 potem pa sem ribja devica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 kje s pa to najdu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ..govorim za glas, ne za pojavo... men ni lih ribja.. rahlo sramezljiv, sam ne ribje sramezljiv.. bl devicje previden... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ..govorim za glas, ne za pojavo... men ni lih ribja.. rahlo sramezljiv, sam ne ribje sramezljiv.. bl devicje previden... nism opazla.....mogoč pr teb....ok se bom vzdržala komentarja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 bo treba it spet na kafe, da nardiš analizo mojga glasa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 nism opazla.....mogoč pr teb....ok se bom vzdržala komentarja ...Todi, jest bi najrajs pregarbu! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.