Skoči na vsebino

Kako spoznati

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 141
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...no, kako naj bi pa jaz zgledau... asc. sco.(uran v 1. hisi v tesni kon. z asc.)... luna v devici, sonce v dvojckih... dispozitor asc.-mars v devici, pluton v vagi...

...me zanima kako naj bi zgledu...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

čudno :inocent:

x:Dx

Samson,govorimo o glasu ne človekovi pojavi :o|o:

Drugač pa Uran na ascendentu(mora bit tesna konjunkcija,drugač vpliv planeta odpade)

nekak obraz se spreminja.Enkrat zgledaš tko,drugič drugače.

Obraz naj ne bi ravno izstopal... no tko nekak...ne bi vsega x:Dx

Je že Todika dovolj povedala!

LP :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

:C:

x;)x pogled morš met ubitačn, tak dab mene zihr okol vrglo x:px x:Dx

aja pa zanč k sma s pikico po tel gvarile in si tam laju zadi neki o eni čokoladi al kva :inocent: k sta bla zmenena.....no čist me je šokiral kak glas :eek: res, ful sm si drgač predstavljala da boš zvenel x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

..kak glas pa mam??..kako si si ga pa ti predstavlala???..

..men se zdi da mam grozn glas... sebe sploh ne morm kaj prida poslusat... to je verjetn merkur kvadrat pluton... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

xsmx sori, sam men se je tud zdel grozn....no ne lih grozn, ampak tko :8): že tko ste mi močvirniki blazotni z narečjem, pol pa še tole :eek: x:Ix x:o)x uf.......če se spoznama kdaj, ne mi zamert ker bom zihr takoj k boš usta odpru krepala od smeha :wOOt: :fiju: :OoO:

sj nism žleht :inocent:

Bora

..ja pa mej ti za dispozitorja tretje bajte saturna v konjunkciji z marsom vse pokvadrirano z venero in neptunom... pol pa merkurja pokvadriranga s plutonom pa v inkonjunkciji z neptunom... pa bos vidla kaxn glas bos mela... x:Dx

Frank Zappa

..baje, da kadar pojem je boljs... tko da ce se kdaj slucajn srecava bova mela mjuzikl-pogovor... x:Dx x;)x

Frank Zappa

ker znak pa men ven tuče...glede na to, da me oba poznata x:o)x

aja moj glas pa je bolo glasek....mi je še behy reku, da je mislu, da s 16 letno smrklo govori x:o)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ker znak pa men ven tuče...glede na to, da me oba poznata x:o)x

aja moj glas pa je bolo glasek....mi je še behy reku, da je mislu, da s 16 letno smrklo govori x:o)x x:Dx

..mhm.. men se zdi neki sramezljivi bolj tihi glasek...

...jaz mam baje pocen glas pijanca...

Frank Zappa

..baje, da kadar pojem je boljs... tko da ce se kdaj slucajn srecava bova mela mjuzikl-pogovor... x:Dx x;)x

:O: js sm pa lih misla rečt da upam da se vsaj k petju ne prštimaš x:Dx x:Dx x;)x

klarus ribica x:o)x

Bora

..men paa klarus skor bl devica...

Frank Zappa

..govorim za glas, ne za pojavo... men ni lih ribja.. rahlo sramezljiv, sam ne ribje sramezljiv.. bl devicje previden...

Frank Zappa

..govorim za glas, ne za pojavo... men ni lih ribja.. rahlo sramezljiv, sam ne ribje sramezljiv.. bl devicje previden...

x:Dx nism opazla.....mogoč pr teb....ok se bom vzdržala komentarja xzobkox

Bora

x:Dx nism opazla.....mogoč pr teb....ok se bom vzdržala komentarja xzobkox

...Todi, jest bi najrajs pregarbu! :vragec:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...