Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ...Todi, jest bi najrajs pregarbu! sj v resnici sm prov milo in nežno in prijazno bitje......praši klarus pluton.press Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 sj v resnici sm prov milo in nežno in prijazno bitje......praši klarus pluton.press čist...čeprav ko sem te prvič vidla nisi bla tolk nežna...zdej pa si čist tak mila rakecbo.press Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 sj v resnici sm prov milo in nežno in prijazno bitje......praši klarus pluton.press ..jest pa se bl... a ne klarus?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 čist...čeprav ko sem te prvič vidla nisi bla tolk nežna...zdej pa si čist tak mila rakecbo.press samsič prazn OS si mi poslau sj pišeš pa kul Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 samsič prazn OS si mi poslau sj pišeš pa kul ja sevede... sej sm intelektualc... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 itak...kle smo sami taki Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 itak...kle smo sami taki ...eh dej ga no lomt... intelektualcev kle gor ni velik... jaz, moreno, DIANA pol se pa pocas neha... ti men bl na rajo licis... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 kr prvošč si bit zlobn....sploh nam zamerla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ...eh dej ga no lomt... intelektualcev kle gor ni velik... jaz, moreno, DIANA pol se pa pocas neha... ti men bl na rajo licis... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 kr prvošč si bit zlobn....sploh nam zamerla ...ne morem... mojo si mi vzela s tisto izjavo o glasu in zj sem paraliziran... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ...ne morem... mojo si mi vzela s tisto izjavo o glasu in zj sem paraliziran... v tvojem primeru bi blo bolš č bi bil mutav sori, sam ne morm si pomagat.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Pevec Elton John ima npr. zelo žameten, globok in lep glas. Rojen je 25.3.1947 v Angliji. Venero ima v Vodnarju, Neptun v Tehtnici, Mars in Merkur v Ribah, ima pa Luno v Biku, Zanimivo bi bilo pogledat njegove aspekte. Verjetno bi lahko imel med Luno in Venero npr. trigon ali sekstil? Kaj misliš, Lunca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 v tvojem primeru bi blo bolš č bi bil mutav ...v tvojem tut... sicer glasu ne poznam, ampak po povedanem sodec pa vsekakor... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Kaj pa oseba ,ki ima:sonce-strelecluna-ribiascedent-rak mars-škropijonvenera-strelec Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Pevec Elton John ima npr. zelo žameten, globok in lep glas. Rojen je 25.3.1947 v Angliji. Venero ima v Vodnarju, Neptun v Tehtnici, Mars in Merkur v Ribah, ima pa Luno v Biku, Zanimivo bi bilo pogledat njegove aspekte. Verjetno bi lahko imel med Luno in Venero npr. trigon ali sekstil? Kaj misliš, Lunca? Ja verjetno luna v biku precej pripomore, je v sekstilu z merkurjem v ribah. Njegova vodnarjeva venera, na vodnarski stopinji pove, da je njegov okus, sploh obleka malo drugačna od klasike tega letnika. Venera žal nima nobenega aspekta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Venera žal nima nobenega aspekta. To ,pa full čudno,da njegova venera nima dobenega aspekta.. A je tak osamljen planet sploh pomemben v natalni karti posameznika? Je njegova energija bolj močna ali manj močna od ostalih planetov ,ki so aspektirani ?? Itak vsi vemo ,da je Elton -gay...pa me zanima,če mogoče tudi zaradi te neaspektirane venere.,...saj ravno venera predstavlja žensko v natalni karti moškega??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 hja, velik ljudi z luno v biku ma lep glas drgač pa neaspektiran planet je vedno zelo močn.....za homoseksualnost bi blo dobr še urana pogledat kje je, zna pa že venera v vodnarju kazat na to ja....dost odštekana in kontraverzna, čist neklasična kar se tko vid.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.