Samson23 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Ti taX sploh nisi utrujen... samo ti ocitno nisi navajen na to stanje. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti taX sploh nisi utrujen... samo ti ocitno nisi navajen na to stanje.Yes, Mylord...Thank You Mylord, for sharing Your Light with us... Thank You! Thank You !Thank You ! Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Drugače vemo kje se največ energije izgubi, če že gledamo iz tega stališča. Namig: trojni x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neža 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Notranji mir jaz dosežem, ko se prepustim toku živlenja, ko spustim nepomembne misli, ko samo sem. Najlažje gre seveda z jogo, meditacijo. Berem pa ravno sedaj eno fajn knjigo z naslovom Sporočilo tišine, avtor je Echart Tolle. Govori pa ravno o tej tematiki. Mislim, da je bistvo v tem, da se za notranji mir ne smeš ''naprezati'' ampak pride sam. Podobno kot vodne gladine ne moreš na silo umiriti, ampak počakaš, da se umiri sama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Čustva so tok energije, ki vre skozi nas -ta izkušnje - dobre, slabe - vleče k nam ves čas.Čustva - kot so žalost, sovraštvo, srd, prezir -najmočneje najedajo notranji mir! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čustva so tok energije, ki vre skozi nas -ta izkušnje - dobre, slabe - vleče k nam ves čas.Čustva - kot so žalost, sovraštvo, srd, prezir -najmočneje najedajo notranji mir! Nekaj o čustvih:beseda emocija izvira iz latinščine in je sestavljena iz ex-iz in movere - gibati se. Ta beseda emocija natančno opisuje kaj se dogaja kadar človek občuti emocije - čustva, kot so jeza, strah, žalost, sovraštvo... Če definiramo mir kot nepretrgan konstanten pretok energije, ki teče skozi nas, lahko zaznamo motnje, ki zaradi raznih vzrokov lahko nastanejo v tem pretoku. Kot gramofonska plošča kjer bi ob praski začela preskakovati igla. In to imenujemo čustva. Notranji mir dosežemo enostavno tako, da te motnje odpravimo. S čem pa jih odpravimo? Predvsem je moje mnenje, da je proces dela na sebi podoben čiščenju vode, ki gre skozi večstopenjsko čistilno napravo. Najprej se na rešetkah ujamejo največji in najboljštrleči deli. Potem pridejo na vrsto mehanski delci, ki gredo skozi vedno manjša sita, na koncu pa stvari, kot so gnojila, strupi in težke kovine in jih je najtežje dobiti iz vode. Torej, vsak naj začne pri stvareh, ki ga pri sebi najbolj bodejo v oči in naj ne odneha, ko bo iz vode pobral največje veje. Delo na sebi se zanj šele pričenja... Emily, kok maš fajnga vijoličastega pajka! Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 (popravljeno) notranji mir... najlazje ga dosezem takrat, ko grem meditirat.. takrat je najbol fajn..lahko pa probas s tai chijem recimo.. fajn sprosti telo pa nabije energijo do fula. ce pa se ti recimo ne da poglablat v take zadeve, pol je pa ze kaka kniga ql.. heherauno zadnic sn brala dusne zgodbe od garyja zukava, tak nic obremenilne, teske.. prau fajn za malo pred spanjem da pol lazje sanjas.. ce pa ze hoces notranji mir brez vsakega takega porabljanja casa, pol pa samo bodi, kar si, ne pretvarjaj se in zivi tak ko hoces ti, ne pa tak ko hocejo drugi. preverjeno najbolsi notranji mir- z najmanj odpovedovanja, samo z uzivanjem. ajdek Popravljeno 31. avgust 2005 -> tantrica Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ko je um umirjen se počutim-o kot bi v hribih prečkali gozdno mejo, to vejo najbolj planinci, ki hodijo v gore in vidijo ,da nad določeno nadmorsko višino drevesa ne morejo rasti.Ko je Um umirjen se v njem ne morejo razraščati razdrobljene, sleparske misli, ni več sebičnih potreb, zamer in sovražnosti.Vsi ki smo se ustalili v tem stanju , smo iskusili neskončno radost in neskončno ljubezen za katero smo bili VSI rojeni... xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
meseček 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Molitev in meditacija srca, to je pot do miru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 (popravljeno) draga soncica! zaupaj, da ti Energije, Angeli, Vilinci ali pa Bog - vseeno kako to poimenuješ - pomagajo do najvišjega božanskega dobrega.... tudi sama jih velikokrat pokličem, včasih, ko je vse okoli mene napeto, nervozno, stvari se ne odvijajo tako, kot sem predvidevala; se umirim, sedem, zaprem za trenutek oči in si rečem (ali pa samo pomislim): "Naj energije naredijo tako, da bo dobro zame in za vse okoli mene." In vedno se stvari umirijo, in se iztečejo tako, da je za vse dobro Priznam, da mi stvari na začetki niso preveč uspevale, nisem povsem zaupala... ko sem se predala, je delovalo. in deluje še zdaj. zavedaj se, da ti vsak človek, vsaka situacija v življenju prinese darilo. sprejmi ga in se v mislih zahvali zanj. tudi če se ti bo navzven zdel "negativen" tudi meditacija zame ni meditacija v dobesednem pomenu besede (večina si pri meditaciji predstavlja "neudobno" sedenje s prekrižanimi nogami itn) zame je meditacija tudi sprehod v naravi, pogovarjanje s svojim notranjim oz. višjim jazom (kakorkoli že ), molitev, sedenje v naravi ali v cerkvi; možnosti je veliko - prilagodi jih sami sebi... pa veliko uspehov, ne boj se, saj bo šlo z ljubeznijo,pjotra Popravljeno 3. september 2005 -> pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanyuska 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Hojla! soncica, jaz najdem svoj notranji mir, ko tečem. Vsak dan smo itak vsi pod vplivom stresa in cel kup težav imamo v glavi. Ko grem teči, si misli zbistim, stres odteče iz mene... najbolj všeč mi pa je, ker ne čutim več tesnobe oz. me ne stiska več v prsih. Fajn so tudi knjige iz področja osebne rasti. S tem ko si pridobiš nekaj znanja, tudi lažje razumeš kaj se ti dogaja, potem moraš pa vse skupaj le prenesti v čustvovanje. Planinarjenje je tudi ena od opcij, kako se umiriš. Lp,vanyuska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 xrosex »V tebi je tišina in svetišče, v katero se lahko zmeraj umakneš in si ti sam.« Ta »ti sam« je čudež, zato... spoznaj ga!!!! xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Pejte Madagaskar gledat!!!!Pa ga boste našli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pejte Madagaskar gledat!!!!Pa ga boste našli ja bomo igral loto, da bomo mel dnar za tja... in se potem šli skrivalnice po otoku... in bomo iskal notranji mir Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 tui možno....sam to še nisem probala sam risanko Madagaskar sem imela v mislih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam risanko Madagaskar sem imela v mislih ... mega je! tele risanke, ane, kolk so Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Ja, Madagaskar je res trenutno hudooooooo med risankami, pejte gledat, z otročki, brez njih.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 men pa ni bil tolk všeč Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 kdaj najbolj cutim notranji mir...ko se pocutim tkole (in ko vidim take prizore): Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kdaj najbolj cutim notranji mir...ko se pocutim tkole (in ko vidim take prizore):Notranji mir nastopi trenutek po orgazmu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kdaj najbolj cutim notranji mir...ko se pocutim tkole (in ko vidim take prizore): Lepa slika, mi kar srce zapoje. Ful rada imam morje in rada imam visoke gore (skale in sneg na njih) (riba, kozel?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 sneg - tišina, tiho padanje snežink, belina, nikjer nikogar, sneg pod nogami "hrusta" - in kar naekrat se v mene naseli mir...morje - jutro, brnjenje čolna, prvi žarki,ki božajo telo, krik galeba - takrat sem jaz jaz, sprehod po gozdu, ko listje šumi pod nogami, ko te sonček nežno greje, sediš na topli zemlji in prisluhnem zvokom narave... potrebno je le zaznati to, akr se dogaja okrog tebe in se prepustiti občutkom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Doseg notranjega mira je naloga vsakega posameznika v življenju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Doseg notranjega mira je naloga vsakega posameznika v življenju. YES, HVALA KER SI, sem že mela občutek, da ni nikogar ! http://www.mamarocks.com/rabwtr2.JPG Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 nikogar... kje pa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.