Tamburin 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 Ste bili kdaj v situaciji, ko ste se morali za nekaj odločiti, pa niste vedeli, katero plat v sebi poslušati: čustva ali razum (ko srce govori eno, pamet pa drugo). Kaj večkrat poslušate oz. na podlagi česa se večkrat odločate, na podlagi čustev ali na podlagi razuma? Pri meni osebno so velikokrat čustva skregana z razumom, in na koncu skoraj vedno premagajo čustva - pa ne vem, če je to zmeraj OK... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 Ste bili kdaj v situaciji, ko ste se morali za nekaj odločiti, pa niste vedeli, katero plat v sebi poslušati: čustva ali razum (ko srce govori eno, pamet pa drugo). Kaj večkrat poslušate oz. na podlagi česa se večkrat odločate, na podlagi čustev ali na podlagi razuma? Pri meni osebno so velikokrat čustva skregana z razumom, in na koncu skoraj vedno premagajo čustva - pa ne vem, če je to zmeraj OK...Čustva za ljudi in srečo... Razum pa za promet in denar... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2003 Vojko ! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 podlaga pa za kej gor postaut... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 podlaga pa za kej gor postaut... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 tole je blo pa hitr vse jasn Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 eni bi rekl:KRATKO IN JEDRNATO tadrugi pa:QWICKI Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 ste pa face, če vam gre res tkole gladko Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 a teb ne? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 aakhut veš, da res ne zmeri maš kakšne predlog, kako to porihtat Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 a de bo shlo bl gladko? ....ja,....namazaaaaaaat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 ja aakhut... kaj nej rečem... še enkrat... hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 A da gre tole vse tako ekspres? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Jaz se poslužujem svoje intuicije. Prav smešno je, da sem vse velike življenjske odločitve sprejela spontano - brez premisleka, pa mi niti za eno ni bilo žal. (storno poroke, skupna vselitev z mojim sedanjim možem po 10 dneh poznanstva, sprememba smeri študija v 1 dnevu,... ). Tega je malo morje in na prvih 1000 pogledov izgledajo nore odločitve, mene so pa nadvse osrečile. Sem človek hitrih in spontanih odločitev in na srečo je moj partner tudi tak, kajti ne predstavljam si zveze z nekom, ki se 14 dni odloča npr. katero barvo hlač naj si kupi. Hecam se, ljubim spontanost in intuicijo, hitra, predrzna in podivjana svinjica sem, kaj morem.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Zanimivo tole. Jest sm npr. zlo čustven človek in tudi zelo čustveno odreagiram na okolico. Pa vendar pri velikih odločitvah kot so, katere barve hlače kupit, katere čevle (z visoko al nizko peto?), pa kaj bi jedl za kosilo, a greva v kino al bova doma,... ponavadi traja 14 dni, da se odločim oz. kokr ti češ dragi, al pa kaj pa ti mislš mami?,... Hkrati znam pa bit v istih situacijah zlo spontana. Se vozim po BTCju, ker sm šla v šoping in rečem: Lej nov film igra in ker je že proti večeru, greva z dragim v kino, ipd. Verjetno ma to kej veze z dejstvom, da sm po horoskopu ribi. Drgač sva pa stanovanje, pa avto, pa DVD, pa take stvari kupovala zelo spontano in na podlagi čustva. To nama je všeč, ne ni treba zavijat, bova kr takoj v avto dala. Kaj pa vem, jest sm na splošno zlo čudno, zmedeno bitje v tem svetu. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2003 Nisem mislila na take odločitve, kot so, kakšne barve hlač kupit... Mislila sem, čemu dajete prednost, ko gre n.pr. za izbiro službe:- ponuja se vam dobro plačano delo, v katerem pa ne bi uživali,- istočasno pa se vam ponuja delo, v katerem bi uživali, vendar je slabo plačano.Srce pravi: "vzemi tisto, ki ti daje zadovoljstvo", razum pa: "vzemi tisto, ki ti daje boljši zaslužek". Čustva te vlečejo na eno stran, pamet pa na drugo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Sej sm te razumela, kaj misliš, samo sem s temi hlačami mal karikirala. Gre za to, da se odločam zelo različno, včasih presenetim še samo sebe. Nikoli pa ni pravila, kaj je bolje, odločati se na podlagi čustev (spontano), ali na podlagi razuma (razumsko). Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Tiste hlače so bile bolj kot metafora mišljene.. Glede službe predvidevam, kolikor se poznam, da če bi v eni delala in bi se mi pojavila neka nova opcija, bi po povedanih podatkih (delo, plača,..... ) takoj vedela, ali me zanima toliko, da bi presedlala ali ne. Če bi začela resno razmišljati in tehtati, kaj in kako, vem da ta opcija potem ne bi bila zame. Sicer pa vsak po svoje, to je moja formula, obstajajo pa še McLaren, pa razne druge variante, tako da naj vsak ravna tako, da bo najbolj v skladu s samim seboj. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Ste bili kdaj v situaciji, ko ste se morali za nekaj odločiti, pa niste vedeli, katero plat v sebi poslušati: čustva ali razum (ko srce govori eno, pamet pa drugo). Kaj večkrat poslušate oz. na podlagi česa se večkrat odločate, na podlagi čustev ali na podlagi razuma? Pri meni osebno so velikokrat čustva skregana z razumom, in na koncu skoraj vedno premagajo čustva - pa ne vem, če je to zmeraj OK...Čustva za ljudi in srečo... Razum pa za promet in denar... to je tud men ful všeč drugače pa bi bilo najlažje, če bi bil človek sposoben, oddaljiti se od težave. Da bi poiskusil gledati, kot da je to težava nekoga drugega in kako bi mu v tem primeru svetoval. Pol bi veliko lažje reševal problem. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 ja, pa da bi videl kaj se ti bo cez 5 let dogajalo zaradi tvoje odlocitve... pri meni ponavadi na koncu prevladajo custva... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Najbrž res, veselje ali pa razočaranje nad odločitvijo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Čustva za ljudi in srečo... Razum pa za promet in denar... Se strinjam Vojko Se mi je pa pred kratkim zgodilo, da sem z razumom odločil, da bom službo zamenjal, ampak sem nekaj mencal in intuicija mi je nekaj sporočala ... ne vem ... Potem pa se je pripetila ena huda stvar ... eeee, z najboljšim prijateljem sva ostala najboljša prijatelja, ampak službe pa potem nisem zamenjal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2003 Ja sej... intuicija pa je spet ena tretja stvar, po kateri se lahko odločaš. To ni ne čustvo, ne razum, ampak nek čut, ki ti mogoče sporoča, kaj je dejansko najbolje zate in za tvojo prihodnost. Sicer pa se strinjam, da ne obstaja "prava" ali "neprava" odločitev. Vsaka odločitev ti da neke izkušnje, takšne ali drugačne... Torej je vse prav. Mogoče na odločitve še najbolj vpliva naša pripravljenost na rizik - kaj si upamo in kaj ne... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 tole je blo pa hitr vse jasn No, evo, Mateja, taksnole sem mislila... prejle v Dnevniku... Tamara - sploh nisem opazila... si na skrivaj ponoci postnila, da ja ne bom videla, pa prec zatezila, da ze imamo tako temo, a? Jaz bi rekla, da uporabljam intuicijo - ki pa vkljucuje tudi ze 'racunalnisko' obdelava podatkov, ki so domena razuma, recimo... Torej, tezko bi rekla, da odlocam s custvi, vendar pa tudi z razumom se mi zdi da bi tezko zdaj to opredelila...Nic - kot sem rekla - sledim kar intuiciji... pa kar povsod in vedno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Zdaj pa debelo gledam... A da se predno objavim ali kaj, ze veste, kaj sem napisala, pa komentirate...Ko preberem svoj odgovor, pa vidim naenkrat besedo intuicija, ki Tamara tamle pravi...Se je pa izkazalo, da sem povrsno prebrala odgovore , pa ne opazila, da ste to ze napisali. No, skratka - pridruzujem se - intuicija. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.