El Nino 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 first things first... intuicija=/= čustva... to je dejstvo, tako da imamo sedaj že vsaj tri glasove, no jaz mam štiri... instinkt, ki ni tak kot intuicija.... intuicija je neke vrste izobražen ugib (dobesedni prevod iz educated guess) čustva so čustva, pamet je pamet, instinkt je pa tista globoka intuicija k res ne veš od kje pade... lahko dodamo še izkušnje torej ko nekaj narediš tako kot si že naredil zadnjič ampak recimo da je to všteto not.... zgodovinsko največ uporabljam pamet... bolj kot so stvari genialne bolj se nagiba stvar k instinktom... res najbolj pametne stvari so mi padle v glavo kar tko brez pravega razloga iz podzavesti, ... intuicija sama pa je nekako vmes, ko umirjeno sprejemam življenske odločitve..., čustva mi vsake toliko časa zameglijo vse skupaj takrat so moje odločitve malo čudne, in redko delujejo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Zdaj pa debelo gledam... A da se predno objavim ali kaj, ze veste, kaj sem napisala, pa komentirate... ... intuicija dela tle na LF... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Zdaj pa debelo gledam... A da se predno objavim ali kaj, ze veste, kaj sem napisala, pa komentirate... ... intuicija dela tle na LF... Intuicija dela vedno in povsod - a le redko se je zavedamo! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2003 Tamara - sploh nisem opazila... si na skrivaj ponoci postnila, da ja ne bom videla, pa prec zatezila, da ze imamo tako temo, a? Marska, ne me tako grdo gledat! Predno sem odprla temo, sem iskala z iskalnikom med naslovi "čustva", "odločanje"... Pa sem našla samo odločanje (ali odločitve). Vendar tam smo pisali bolj o tem, kako hitro (impulzivno ali s "cincanjem") se odločamo za nakup ali kaj podobnega... - se mi zdi (razen, če sem bolj površno ali neredno spremljala temo, kar je tudi možno pri tej poplavi svega i svašta...) A sem se zdej izvlekla ven? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 Saj si se ze itak - zvlekla - tole sem bila samo duhovita... Sicer pa si ti kar med taprakticnimi - si prec tole postekala in si precej organizirana... kar prevec za enega Leva... Tako da - kar pogumno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2003 Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 bil sem večkrat v dvoboju med predajo čustvi in naučenega razuma, eh, to so šelem boji in replice, ki jih leta prnesejo ,pozneje to lažje pelješ, ko avtomatsko presodiš perspektivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. julij 2003 Prijavi Deli 13. julij 2003 Skoraj vedno intuicijo.Ko je pa nisem, sem se potem tolkla po glavi. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 Saj si se ze itak - zvlekla - tole sem bila samo duhovita... Sicer pa si ti kar med taprakticnimi - si prec tole postekala in si precej organizirana... kar prevec za enega Leva... Tako da - kar pogumno! Kaj a nismo mi Levi organizirani največ? Se že vnaprej opravičujem, ker sem v astrologiji laik... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Kdaj je človek najbolj skladen, priseben ,ko je treba obe plati razuma in čustev upoštevati, kaj ga prisili, da mora tak ravnat, al pa tut ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Kaj je zdaj tole? A se nisva midve z Janjo v temle kontekstu ze vse zmenili?Zdaj pa vidim prazno nekaj vse, nic debate... ... ? ... pa saj sem ti glih tole enkrat govorila, Janja, pa ce se ne motim, si mi fidbekala?Hecno...Kaj pa ce sem si tole izmislila zdaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.