Skoči na vsebino

Med čustvi in razumom

Tamburin

Recommended Posts

first things first... intuicija=/= čustva... to je dejstvo, tako da imamo sedaj že vsaj tri glasove, no jaz mam štiri... instinkt, ki ni tak kot intuicija.... intuicija je neke vrste izobražen ugib (dobesedni prevod iz educated guess) čustva so čustva, pamet je pamet, instinkt je pa tista globoka intuicija k res ne veš od kje pade... lahko dodamo še izkušnje torej ko nekaj narediš tako kot si že naredil zadnjič ampak recimo da je to všteto not.... zgodovinsko največ uporabljam pamet... bolj kot so stvari genialne bolj se nagiba stvar k instinktom... res najbolj pametne stvari so mi padle v glavo kar tko brez pravega razloga iz podzavesti, ... intuicija sama pa je nekako vmes, ko umirjeno sprejemam življenske odločitve..., čustva mi vsake toliko časa zameglijo vse skupaj takrat so moje odločitve malo čudne, in redko delujejo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Zdaj pa debelo gledam...  :eek:  :eek:  :eek:

A da se predno objavim ali kaj, ze veste, kaj sem napisala, pa komentirate...

x:Dx x:Dx

... intuicija dela tle na LF... :vio: x8Dx :vio:

:palec:

Intuicija dela vedno in povsod - a le redko se je zavedamo!

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Tamara - sploh nisem opazila... si na skrivaj ponoci postnila, da ja ne bom videla, pa prec zatezila, da ze imamo tako temo, a?  x:px

Marska, ne me tako grdo gledat! :8):

Predno sem odprla temo, sem iskala z iskalnikom med naslovi "čustva", "odločanje"... Pa sem našla samo odločanje (ali odločitve). Vendar tam smo pisali bolj o tem, kako hitro (impulzivno ali s "cincanjem") se odločamo za nakup ali kaj podobnega... - se mi zdi (razen, če sem bolj površno ali neredno spremljala temo, kar je tudi možno pri tej poplavi svega i svašta...) x:)x

A sem se zdej izvlekla ven? x;)x

x:Dx

Saj si se ze itak - zvlekla - tole sem bila samo duhovita... :8): x:Xx

x;)x

Sicer pa si ti kar med taprakticnimi - si prec tole postekala in si precej organizirana... kar prevec za enega Leva... x;)x

Tako da - kar pogumno! x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx

Saj si se ze itak - zvlekla - tole sem bila samo duhovita...  :8):  x:Xx

x;)x

Sicer pa si ti kar med taprakticnimi - si prec tole postekala in si precej organizirana... kar prevec za enega Leva...  x;)x

Tako da - kar pogumno!  x^x  :palec:

Kaj a nismo mi Levi organizirani največ? Se že vnaprej opravičujem, ker sem v astrologiji laik... :?:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 2 months later...

Kaj je zdaj tole? x?x x?x

A se nisva midve z Janjo v temle kontekstu ze vse zmenili?

Zdaj pa vidim prazno nekaj vse, nic debate...

... ? ... pa saj sem ti glih tole enkrat govorila, Janja, pa ce se ne motim, si mi fidbekala?

Hecno...

Kaj pa ce sem si tole izmislila zdaj? :eek: x:o)x x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...