pokowc 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Zakaj bi si vzeli prost dan _ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Lenarjenje, izlet v neznano... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 ENA PTICHKA MI POJE,PA SAM NE VEM KJE... to blo uchas u plechniku na stropu napisan... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 ... vsak dan za kaj drugega Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 ... vsak dan za kaj drugega Vsak dan - prosto po Prešernu ! JIIIPIIII Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Za pohajkovanje po mestu in uživati, ker drugi delajo ta čas ali pa nimajo takih idej - tudi za pohod sem ga že vzela- solo pohod seveda ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Zgaga 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 za svojo kreativnost, za iti ven v naravo, za polnjenje lastnih baterij, za generalno pospravljanje, za prijatelje in za skupno ustvarjanje zgage...! dr.Zgaga bi z veseljem imel jutri prost dan... kako to izvest, hmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Za izlet v gore ... za knjigo brat v parku na lep dan ... Za dober sex ne res ... za razmetavanje zakonske postelje njenih staršev Za ležanje tudi ... .. za opravke :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. september 2003 Avtor Prijavi Deli 11. september 2003 ... za razmetavanje zakonske postelje njenih staršev...hahjaa, ti se pa res upaš...men pa to ne diši, res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 jest pa na bolniški :xx!: ... po dopustu... in sem že čisto sita prostih dni Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Mateja zamenjam Nisem koristila ne eno, ne drugo. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Tina, saj bi... takoj x!x ... ampak ... tegale šita pa ti res ne privoščim :xx!: ... bom kar sama spedenala, kar mam za spedenat... potem pa gaaaaassss ti pa si raje izberi dopust... svoj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Jaz bi si vzel vsak dan prost dan. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Za spanje, lenarjenje, razvajanje, crklanje, ljubljenje, ... Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Jaz bi si vzel vsak dan prost dan.:xx!: jaz tud, pa kaj ko ne hre delala pa ne bi popolnoma nič. vprašanje, če bi sploh kaj jedla Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Jaz tud ne bi nč delal, vsak dan bi srkal koktejl pod palmami, z možgani na off in z dobro bejbo ob strani. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. september 2003 Avtor Prijavi Deli 13. september 2003 aha, sam imet nekoga ob seb, potem tuki ni lenarjenja, morda sam en filing za ..KWA? čE ŽELIŠ LENART, TI NE SME BIT DOLGČAS!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Jaz imam vsak dan prost... ... dokler me ne zaprejo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 To je lajf Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.