El Nino 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 hm ta trenutek je najbrž eden izmed najbolj mirnih v mojem življenju.... po petih urah dobre muzike, nekaj globokih pogovorih in pobotanju z mojo večno ljubeznijo... sem sedaj pomirjen, hm sedaj lahko le zapojem še nekaj omov, in bom padu not, no ja pejte kdaj na žur... to je življenje v malem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2003 10:48.... hm te stvari majo terapevtski učinek... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. julij 2003 Prijavi Deli 13. julij 2003 Kje si bil v Mikki ali v Riversplashu Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2003 ne hehe lokalni koncert, Rocksonov, bassist ma čez dva dni rojstni dan, pa še matura je mimo... : tam sem bil Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2003 Malo razmišljam, (spet), zato niti ne bom odpiral nove teme čeprav ta ni nevem kako primerna, je pa moja, ... tako da bom tukaj napisal kakšno mojo misel,, recimo tole, ... prebral sem v knjigi Alojza Ihana, da v bistvu se roka začne premikat že preden ji mi zavestno ukažemo naj se premakne, torej naša roka ni pod vplivom zavesti, zavest samo razmišlja o tem kaj se je zgodilo, zgodi pa se pod vplivom podzavesti, kako malo naših dejanj pravzaprav nadziramo, če je tako tudi z drugimi stvarmi, zavestno nobenih dejanj ni možno nadzorovat, samo iluzijo imamo o tem da je to res, ... je torej bistvo v tem da mi samo opazujemo naše telo, kaj dela, in sami sebe "farbamo" da smo v bistvu mi tisti ki ga premikamo, in naše misli, freud bi rekel da itak vse izvirajo v podzavesti, tej prostrani neomejeni globini naše duše, pošten človek kot Douglas Adams, začne razmišljat, da so naši možgani čist brezveze tolk veliki če jih itak uporabljamo sam kakšen procent, in zakaj pa uporabljamo ostali del, ? razmišljam komu jaz posojam moje možgane, ko spim, zbudim in zvečer spet zaspim, bogu? ne da bi bil ta bog kakšen jezus al kaj takega, to bi bilo preveč za lase privlečeno, ampak vesolju recimo, karmičnemu vesolju ki ureja vse stvari, smo morda mi vsi supreprocesor informacij živimo zgolj zato da lahko vesolje teče, ker vesolje zgleda dokaj komplicirana reč, a če bi bil 100x bolj pameten, bi ga lahko razumel?, morda, sprašujem se kaj bi bilo človeštvo zmožno naredit, če bi vsa ta neizkoriščen potencial izkoristilo, edina primerjava ki mi pade na pmet je, primerjava med jedersko elektrarno in soncem, pomoje bi bila približno taka razlika.... človeštvo bi postalo zelo zelo pametno-modro, postali bi bogovi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 ko je že tema taka..Mene FULLL pomiri metal, pa rock muzika.. če besnim, se jezim.. pol pa kake Black Sabbath v videorekorder, pa do konca na glas.. in sem kmal krotka ko mucica... Okrog mene pa vsi na konc z živci, hehehe... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2003 jes jes, fight fire with fire... i allways say Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 uuuuu, ja! jaz pa grem 13. 9. na SIDDHARTO! To je Tomi M. ŽUUURKAAA A še gre kdo drug Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 27.9.je Siddharta na Bledu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2003 Avtor Prijavi Deli 8. september 2003 13.ega so Roxon v Vipavi na vipavski trgatvi.... Šank Rock v Wajdušni... sori folk če vam moram tkole to povedat ampak Siddharta sux... (glasbena skupina da se razumemo)... pridejo pač nekateri bendi pred njih.... taki mal bl in mal mn amaterski bl kako naj rečem, tisti k so muzikanti k nardijo žur, ne pa neki komercialci.... huh, saj ne rečem da mi ne gre kdo še bolj v nos.... ampak siddharta dela tisto svojo stvar, igra tudi nekaj svojega, lepo pohvalno, ampak to mi ni vredu.... naj zaigrajo Like a rolling stone.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.