pokowc 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Ker so podobne teme zlo popularne na drugih˝ forumih, me zanima kako ste prišili na Lunin.net _ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Po nesreči, hura za nesreče.............. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Preko interneta Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 kdor išče ta najde,... Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 no, na luna se pride drugač z raketo, sam gor, vsaj spomnim se ne, še nisem bila drugače me je svoj čas zanimala duhovnost, a tista bolj na izi, ne zafilozofirana,.... Tako sem tukaj našla ene vrste kompromis, med duhovnostjo in zabavo, čeprav sem sedaj v obdobju, ko bolj nucam zabavo. Sem iz duhovnosti čist ven padla , skor čist. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 hm... jih je pa drgach velik klele gor, k so"ZA LUNO" Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2003 jaa, ampak iztopajo tisti, ki so v jami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 hm... jih je pa drgach velik klele gor, k so"ZA LUNO" jaz sem verjetno zraven ps tist, ko sem prej trdila, da še nisem nikol gor bla, je čista laž,.. pa ne okrog govort Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 jaa, ampak iztopajo tisti, ki so v jami Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 heheD:\FOTKE\cave\11-cave-man.gif Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 ... tale jamar je videt, kokr, da mu še velik manjka, da bi bil ZA LUNO Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2003 morda je napreden g.Jamar, zato pa rab de se pari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 ... no sej... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 jaa, ampak iztopajo tisti, ki so v jami Eni so za luno v jami Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 ene pa luna trka... je za luna-park Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Men je blo pa mal dolgcajt, pa mi je majica povedala za tole foro. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Jaz sem iskala horoskop .Pol našla lunin chat - ki je lani bolj aktivno deloval se mi zdi in so me povabili naj še kakšno tu rečem. Zdaj me pa prenašajte x!x ....Mimi se lani niti sanjalo ni kaj si je na glavo nakopala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Ko sem v službenem brezdelju brskala sem naletela na klepetalnico (drugačno od drugih), sem bila takoj za to , da preverim...pol pa še vse ostalo. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 HM vem da me je zanimalo nekaj v zvezi z astrologijo in geni, najbrž sem na matkurjo napisal astrologija... in potem sem marši napisal en krajši sestavek o tem kaj si jaz mislim... in ona je napisala ja ja tako je, vendar vseeno nisem ravno dobil odgovora, na prvotno vprašanje, sem pa dobil kasnej veliko drugih odgovorov, to je bilo pred štirimi leti, hm ja sam da septembra, al oktobra, ko sem ravno dobro začel prvi letnik... ... na forum sem pa zelo hitro prišel, pa še dobro se spomnim, (marša mi napiše mail nekaj v stilu forum je zalaufal, no pol pa sem bil skoraj takoj gor, 8. user, hehe) in od takrat sem zasvojen.... predlagam da ustanovimo društvo anonimnih lunoholikov... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 .... predlagam da ustanovimo društvo anonimnih lunoholikov... heheDvomim, da bi se kdo rad odvadil te zasvojenosti. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 El Nino: to je tole: http://www.astrologija.org/forum/index.php...&st=0#entry1833 Ja - se spomnis, kako sem bila vcasih 'jezna' nate oz. na tvojega povrsnega Ovna? Fajn, ko ste prisli na Luno. Jaz pa sem gor ze po defoltu, pa ceprav sem z Marsa - zdaj pa stekaj, ce mores... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 marsa a to pomen, de pol zate luna sam server? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Jaz pa sem iskala modre misli preko najdi.si iskalnika...Hmm... kdo je že imel takrat rojstni dan, da sem mu hotela nekaj modrega napisati na čestitko? ... Se ne spomnim...V glavnem, tako sem naletela na tole Luno, od koder ni povratka! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 He... jaz pa vem, s katero temo si uletela na Luno in celo tvoj prvi nick... Aakhut - ne stekcam - saj ves, merkur v Levu pa to... zblojada, se spomnis (ko smo zadnjic govorili v napovedi, se mi zdi)? Ne, zame ni sam server - vem pa, da je zate sam forum... Sam Pokowc je rekel Luno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 He... jaz pa vem, s katero temo si uletela na Luno in celo tvoj prvi nick... He, jaz tudi vem! Tisti nick pa je nastal malo po pomoti - sem ga napisala kot moj mail naslov, pa... ah...Ma evo me zdej tle kot Tamara! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.