Marsa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 O, haj, dobrodosel! Ceprav si nov, se mi pa nekam znan zdis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 sem pa mislila, da bom končno zvedla, kako si ti za tale forum izvedela Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Pozdravlen reflex http://smile.smilies.nl/938.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Reflex 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 me frendica zrajca s tem forumom, pol me pa skine z računalnika....ampak...I'm back Pa hvala za dobrodošlice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Reflex....nič skinla z računalnika....delat je treba Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 reflex...maš kul frendico Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 LeilaniA - Reflex http://smilies.cw08.calibra-web.de/html/images/smilies/gewalt/boxing_smiley.gif za , Lepo,da sta oba tle Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 aha! jz se tud strinajm.... kr čvekat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asha 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 kako sm da ta forum prisla? cisto po nesreci.............vendar mi ni zal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 zanimiva nesreča... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Asha, se dobr pol, da si! A si predstavljas, da ne bi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asha 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 uh tezka bi bla ej...................ne vem kako bi se pol izslo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 jz sem pa z raketo priletela Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 ...torej vesoljček Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Asha, se dobr pol, da si! A si predstavljas, da ne bi? No, jaz sem po nekem času hudo obžaloval, da sem prišel na nek x forum. Tu mi pa zaenkrat še ni postalo niti malo žal, da sem gor. Moram pa priznati, da je bil včasih tale forum še boljši (še več zanimivih debat sem v njem odkril). Ampak vseeno luninemu forumu! Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 ... po mojem je pa sicer to tudi v 'intervalih'...me veseli, ko si se vedno okoli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ...torej vesoljček seveda vesolčica Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 (popravljeno) Je že nekdo pred mano rekel nekaj o tem...Mora biti pa velika gužva tam za Luno ko nas toliko pade dol(na Luno) Popravljeno 6. maj 2005 -> alef Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 V Najdi.si sem vtipkala tibetanske vaje in mi je ven vrglo ta forum, pol sem pa gor prtisnla, the rest is a history.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Jaz sem pa brskala za astrološkimi zadevami, kar me silno zanima in mi je odgooglalo tole Forumov je res toliko, da ti vzame čas, če spremljaš le dva, zato sama vedno izberem najboljšega za moj okus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 jst sm pa pozabu marsa zih ve!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 recimo da je na tem forumu nekdo............. Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 jst sem hotla cekirat lunin koledar....pol sem pa vsak dan mal cekirala horoskop,pa mal knjige v trgovini,vecinoma pa lune....in sele po kakih dveh letih sem se prijavila na forum....in zdej sem spustila sidro in poganjam tu pocasi korenine Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Forumov je res toliko, da ti vzame čas, če spremljaš le dva, zato sama vedno izberem najboljšega za moj okus <{POST_SNAPBACK}>jst sm pa pozabu marsa zih ve!! a ves da res vem.. a ni modelsk? Najprej si na LN uletel, pol si bil izzreban v kvizu, pol smo se srecal v chatu, ko jaz sploh nisem bila jaz, sam bila sem pa skorpijon in si si 'prisluzil' drugo nagrado... No potem si pa po tej poti bil med prvimi seznanjen s forumom in gor. In najprej si trapasto quotal, ker si zgleda pritisnil namest komentiraj citiraj.Pa 2 posta si napisal o tem, kako je pustit s stopalom na pesku sled al pa z ritjo (ce recimo skoz sedis). :P <{POST_SNAPBACK}>isto. Tega se pa ne spomnim, kako si ti uletel, sam vem, da si v zacetku bolj v takih temah sodeloval, kaj pa vem, v forumu kaj si mislimo o... vem pa, da imas od vsega zacetka zvezdico (ikonco). <{POST_SNAPBACK}>in sele po kakih dveh letih sem se prijavila na forum....in zdej sem spustila sidro in poganjam tu pocasi korenine *** Na Luno! kako da smo prisli... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.