Marsa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Hoj, Schwarz, kul, me veseli, ko si tu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Vidiš,jaz pa sem najdel lunin.net potem googla...pač sem iskal vse tisto kar ima veze z astrologijo...!In evo mene... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Jaz sm pa prišo gor skor prej kot Marsa Par dni sm bil u k... pa smo se najdli Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Hotla zvedt, ker ascendent sm, pa so nam v službo skos pošiljal novosti na luninem netu, pol sm pa na forum naletela in takrat ste ga pa najebal! Zdej sm pa lunoforumodvisnica! A sm vam dons že povedala, da vs mam vse ful rada? Luna je v dvojčkih, pa me mal meče I love you aaaaaaaaall!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hotla zvedt, ker ascendent sm, pa so nam v službo skos pošiljal novosti na luninem netu, pol sm pa na forum naletela in takrat ste ga pa najebal! Zdej sm pa lunoforumodvisnica! A sm vam dons že povedala, da vs mam vse ful rada? Luna je v dvojčkih, pa me mal meče I love you aaaaaaaaall!!!! lepo da si prišla, mi te mamo tudi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>lepo da si prišla, mi te mamo tudi Dej nehi no sem še zalubla vate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej nehi no sem še zalubla vate nebi meu nič proti Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oooooo, mogoč pa nov lnf par na vidiku..... Mick, ne prlivaj benza na ogen Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nebi meu nič proti Jst tud ne Mick, dober podpis in še kako resničen! Dej kako dobro besedo zame reč Milfu, no...teb bo verjel, k si štajerc! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst tud ne Dej kako dobro besedo zame reč Milfu, no...teb bo verjel, k si štajerc! Dej ga lomt, Pikica ! Štajercem pa človk res ne sme nč verjet! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej ga lomt, Pikica ! Štajercem pa človk res ne sme nč verjet! kak je kaj Primaverčica, post še traja? Ni treba Micka nič žicat, ko bo čas, bom že sam ugotovil Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej ga lomt, Pikica ! Štajercem pa človk res ne sme nč verjet! prosim :!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sm pa prišo gor skor prej kot Marsa (*se spomnis, kako sva vikala, v sanjah, ko sem ti prec total nalozi9la vse mozne sanje s clintoni al kom pa ti si mensezdi Tudjmana al nekaj tacga je blo ) <{POST_SNAPBACK}>.-.. pa so nam v službo skos pošiljal novosti na luninem netu Kaj mislis, kako to, da so 'skoz posiljal'? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> (*se spomnis, kako sva vikala, v sanjah, ko sem ti prec total nalozi9la vse mozne sanje s clintoni al kom pa ti si mensezdi Tudjmana al nekaj tacga je blo ) Kaj mislis, kako to, da so 'skoz posiljal'? O Tudjmanu, ja, sej sem rekel, da mi je ful smešno stare poste brat. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kak je kaj Primaverčica, post še traja? Tres bien, Milfi ! E toi? Post je trajal 5 dni, pol pa ni šlo več, mi je padel krvni tlak, pa se mi je malo vrtelo. Zdaj sem pa na solatah in sadju, da si opomorem... Sem se pa odločila, da preneham kadit, ker bom umrla od kašljanja. Človek sploh ne ve, kako zapackana pljuča ima, dokler se ne začnejo čistit. kašljam, kot bi pušila Moravu bez filtera... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tres bien, Milfi ! E toi? Post je trajal 5 dni, pol pa ni šlo več, mi je padel krvni tlak, pa se mi je malo vrtelo. Zdaj sem pa na solatah in sadju, da si opomorem... Sem se pa odločila, da preneham kadit, ker bom umrla od kašljanja. Človek sploh ne ve, kako zapackana pljuča ima, dokler se ne začnejo čistit. kašljam, kot bi pušila Moravu bez filtera... :xx!:Sjuper! Vikend je bil malo čustveno slab, zdaj pa je že vse v najlepšem redu.To, da si se prenehat pušit odločlila je samo za pozdravit. Mene še čaka to Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To, da si se prenehat pušit odločlila je samo za pozdravit. Mene še čaka to A ti pušiš? Kdo bi si mislu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ni treba Micka nič žicat, ko bo čas, bom že sam ugotovil Se bom potrudila, da bom na ta čudež mirno in potrpežljivo čakala....dve lastnosti, ki pri meni ne obstajata, če pa že pa v zelooooooo mičkenih količinah... Ampak se splača.... čakam...čakam...čakam... Ne morm več! Prid seeeeeeeem!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti pušiš? Kdo bi si mislu! He he, precejkrat pa tud popušim. <{POST_SNAPBACK}>Se bom potrudila, da bom na ta čudež mirno in potrpežljivo čakala....dve lastnosti, ki pri meni ne obstajata, če pa že pa v zelooooooo mičkenih količinah... Ampak se splača.... čakam...čakam...čakam... Ne morm več! Prid seeeeeeeem!!!! Ja začni se segrevat, ča pa me za pol ure nebo pa kr sama začni. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>He he, precejkrat pa tud popušim. Ja začni se segrevat, ča pa me za pol ure nebo pa kr sama začni. Če Pikica funkcionira po sistemu Zepter posode, ki je vroča več ur, ti trda prede... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>He he, precejkrat pa tud popušim. Ne ga lomt Pa tak napikaven dedc ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če Pikica funkcionira po sistemu Zepter posode, ki je vroča več ur, ti trda prede... Uf, kak bi se z ventilom igral Mick Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uf, kak bi se z ventilom igral Mick Za raka bi pa imel lahko več pojma o kuhinji! Tisto z ventilom je ekonom lonec! Zepter ima le števec za merjenje temperature.. V vsakem primeru je zeeelo vroče pa jeklo je tudi zelo trdo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne ga lomt Pa tak napikaven dedc !belive me in to fejst Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.