Skoči na vsebino

Kako ste prišli na Luno?

pokowc

Recommended Posts

xNNx Po 2 letih neuspešnega plezanja iz temnega brezna sm v enem tednu naletu na Aiwo in Aakhuta, zvedu za LNF, se spomnu Marse še iz šišenske kleti, se prijavu na forum in xflowx lajf je postal znosen, še mal pa se mi bo zdel, da je vredno živet x:Dx H V A L A :hepko:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 422
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>xNNx Po 2 letih neuspešnega plezanja iz temnega brezna sm v enem tednu naletu na Aiwo in Aakhuta, zvedu za LNF, se spomnu Marse še iz šišenske kleti, se prijavu na forum in xflowx lajf je postal znosen, še mal pa se mi bo zdel, da je vredno živet x:Dx  H V A L A :hepko:

:palec: x:Xx x8Dx x!x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>xNNx Po 2 letih neuspešnega plezanja iz temnega brezna sm v enem tednu naletu na Aiwo in Aakhuta, zvedu za LNF, se spomnu Marse še iz šišenske kleti, se prijavu na forum in xflowx lajf je postal znosen, še mal pa se mi bo zdel, da je vredno živet x:Dx  H V A L A :hepko:

Jaz sm tudi dve leti rabil (zarad LNF, morda "samo" :inocent: dve), zdaj sem pa trd kot pohorski tonalit (mogoče včasih to tud ni najboljše - slabo pa tudi ni) x;)x Drži se, da si LNF našel si že glavno dal skozi x:Dx x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

Ko taksnole vidim... sem pa res vesela..... x:Xx

pa fajn se mi zdi, ko ste nekateri ze tolk casa gor, nekateri ze od samega zacetka, nekateri pa so mal *pavziral* vmes, pa so se spet pojavili...

Skoz je tak fajn pretok in tko...

Tko da bi si tezko leps pa boljs zamisljala tole...

ker saj ne ves, kam bo slo, kaj se bo dogajalo...

Skratka, fajn da ste prisli na Luno. xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj tebe se bom vedno spomnila, ko si tolk resno pisal pri 16. na urednistvo, da kok drzi za 'vso tvojo druzino', tako da sem mislila najprej da mi pise kaksen gospod. :P

No cim sem pol zacela dobivat maile, dnk pa vse zivo, mi je bilo pac jasno...

Nikol vec ne bi moglo bit tko, ker ni sans, da bi se ti lohk kdaj kasnej tolk posvetila...

Tko da ti si bil cist med prvimi, se se spomnim, ko sem vam javila, v chatu pa na maile, pa ko ste zacel kapljat pol se na forum...

:palec: xDDx

Picasso

2. marc!!!

1. sva pa otvorila, in ker je sco, pac zvecer 1x, tako da je Nino prakticno v prvih urah foruma bil ze gor! :D

11. april je pa tud zlo zgodaj. x:px x:Dx x;)x

Picasso

• 3 months later...
Prej sem bil na forumu Mojuspeh.com, pa je postal "težak" in začel tudi umirati, pa mi je neka njegova članica povedala par forumov, kjer bi si lahko še širil obzorja in krepil svojo duševnost. Od teh forumov sem obiskal samo Lunin.net...še sreča, da ravno tega x;)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Če sem odkrit...ne vem točno xDDx

Je bilo tako - nekako sem prišel na LN in tam videl link Lunin Forum :eek:

x?x

Pa sem kliknil :eek:

In malo brkljal po temah xDDx

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

Ma tile tle gor so čist ubrisani je bil moj prvi vtis x:Dx xDDx

To je bilo 2002 nekje jeseni

Letos pa...

Se je dogajalo pri nama kar se pač je...

Bolezen, pri njej, pa še druge stvari...

Ne vem kako sem zašel gor... xDDx

Tokrat sem ostal xDDx xsrcx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

• 11 months later...

xDDx

Po mojem je hecno, ko si ze dlje 'tu', recimo sam beres pa tko...

nas ze vse 'poznas'.

Pol pa sam upades, ti je pa kar mal odstekano najbrz, a ne?

ti nas ze vse poznas, mi pa tebe sele bomo. x;)x xDDx

Picasso

x:Dx jst sem si vedno mislila - joj ne bom nič napisala ker te se med sabo že vsi poznajo, pol bom pa jst kej rekla bo pa izpadlo da vpadam v njihovo skupino in bo prec kej narobe, prec bom napak razmišljala od tiste skupinice, prec me bo kdo napadel x:px (ker na nekaterih forumih dejansko je tko)

No sej zdej mi je pa čudno, ker vsi neki pišete in diskutirate in ste ena mala familija in čeprov ne pišem in debatiram pogosto z vami, se še zmeri čutim del familije ker že vse nekak poznam in vem da tut če kaj napišem bom med "domačimi" x:)x

Ja novincem mora bit res težko, tut jst sem bla dolg časa tih kot rit, samo po nasvete v (ve)deževalnico sem prihajala x:Ix

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

aha... xyesx

tko je, ja, jih dost tko rece, da so se tko pocutil...

tud zato vcas kdo pade gor mal drugac, z mal drugacnim tonom, nacinom, kot ga ma sicer v lajfu...

mal pa recimo tud nekaksne 'treme', pa "tle se vsi poznamo", pa zihr ga bomo napizdil, pa vnaprej se razburja, da bo skenslan pa da ce bo temo odprl da bodo z linki priletel, hec pa je, da kljub temu da ga to mot oz. se vnaprej tega boji, vseen novo odpre, namest da bi jo z iskalnikom poiskal. x:o)x x:px

Picasso

Jz sem prišla načrtno...Ker sem hotla zvedet kaj več o mojem osebnem horoskopu..

Sem zasledila ta forum astrologija in sem najprej začela tam objavljati komentarje,predvsem vprašanja...In sem vedno dobila odgovor,pa sem počekirala še druge teme in podforume in sem bla navdušena,predvsem nad samo obliko spletne strani in tud nad sodelujočimi..Ka fajn ,sem si rekla..Zdj pa prihajam gor večkrat in mi je še vedno zanimivo..Pač upam,da se ne bom kmal naveličala-ker to je stalnica pri men... x;)x x:)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

x:Dx pri men tut, samo čudno da navkljub temu da se vsega naveličam v enem letu, sem še kr tuki - pa je že krepko več x:)x

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

x;)x xyesx

saj to je men nekak najbolj vsec....

da celo tisti, ki se nekak spokajo dol, iz tega ali onega razloga, ali pac nekaj casa niso prisotni, cez cas spet uletijo.....

tko da tu je OGROMNO ljudi, ki so prakticno od vsega zacetka tu, pac z manjsimi ali daljsimi brejki, premori.

In to je v bistvu ravno najtezje - OHRANJAT tega duha, ob tem, da mamo od tezkih zdravilcev tlele do 13-letnih zaljubljencev......

ce bi bli sam mukiji gor, starejsi ne b hodil. In obratno. ce bi vsi zapeto govoril (kot sem prvotno bolj nekak zastavla), ne bi mel mladih tolk, tok te svezhine in elastike.

ce pa ne bi blo starih, pa ne bi blo trdnosti al pa bi se bolj sam cveketljal. x:)x

tko da, ta forum vam je svec, ker je domac pa ker je RAVNO PRAV ambiciozen.

Navadno je al premal - pa je bolj cista brezveznarija, lapanje v prazno ali neverending kregancije.

al pa prevec - ultra nad blazno pomembni so vsi, vzviseni in taksni, da folku pol gor ni prijetno.

xyesx :palec:

Picasso

Na to lahko samo rečem - da je bil ta forum res DOBRO zastavljen!

Ni težek :palec: kot lahko na kakšnem drugem forumu zaslediš, težke teme, nujno težke debate itd, huda pravila...in vseeno ustreza tistim, ki imajo radi poglobljene teme kot tistim, ki radi samo mal počvekamo med sabo in se sprostimo. Kar se tiče generacij / naj še kdo reče da smo si različne - tukile se vse ujamemo na isti nivo ...razen kakšnih izjem seveda :palec: x:)x

ja, saj, natancno to... xyesx :palec:

ni tezek v tem smislu, ja... ni snobovski, to se mi super zdi... xokx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...