Skoči na vsebino

Kako ste prišli na Luno?

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 422
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Na ta forum sem prišel, ko sem iskal informacije v zvezi z zdravjem in zdravo prehrano. Odkril sem, da je ta forum res nekaj posebnega - zaradi posebnih ljudi in me je kar potegnilo med vas. Zelo veliko ste mi dali, zato vam bom vedno hvaležen, še posebej pa Marsi in M...

Zaenkrat mislim, da se moj čas tu gori izteka in bom ostal le občasen gost. Ne bom pa nikoli pozabil na fejst ljudi, ki sem jih srečal tukaj.

x;)x xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

naenkrat me je začela zanimati astrologija, najprej sem si sposodila par knjig - če se točno spomnim, skoraj eno leto, preden sem uletela na forum - malce brala, si zračunala ASC in se mi je zdelo malce neverjetno, da ga mam v Strelcu, zato sem šla iskat na net in "me je vrglo" na forum. zdaj pa tako kot večina, sem tudi sama najbolj aktivna v čvekarijah. x:Dx x:Dx x8Dx

vmes me kakšne 4 mesce ni bilo zaradi ene frke in ene čudaške osebe. ta čas je bil žalosten, skrivaj sem hodila čekirat objave, sama pa si nisem upala nič objaviti. potem mi je nekega dne prekipelo, brigalo me je, kaj bo tista oseba rekla, dolgčas mi je bilo brez foruma, blazno me je vleklo nazaj in od takrat nisem imela kakšne večje pavze.

so bila obdobja, ko sem že mislila vse skupaj skenslati, ker sem imela filing, da me nihče ne jemlje resno in da nimam kaj iskat gor, ker se samo smešim, ampak nikakor ni šlo. x:)x

:flower:

hm, kako sem se znašla tuki gor? x?x v bistvu zato, ker sem se odločla, da bom začela malo bolj zdravo živet- pazit na prehrano, se začet bolj intenzivno ukvarjat s športom, kot rezultat vsega tega pa še izgubit kakšen kliogram. x:Dx ko sem v najdi.si vtipkala "podpora pri hujšanju", da bi našla koga, ki se tut malo spravlja spremenit sebe, sem naletela na link do LN foruma. najprej sem sam mal pogledala po temah, in vse so se mi zdele zanimive. zato sem se včlanla...ni mi žal! x8Dx

vsem na forumu želim še velik objav, komenterjev, ... kar tako naprej :palec: xrosex xyiyax xflowx :love:

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Daaaan! x:Ix

Nimam pojma, kje naj začnem pisat in kje naj se vklopim, tak da sem se kar tu vrinila, čeprav vidim, da nihče že neki časa ni prinesel noska v to temo... No, jaz sem zdaj tu, našla sem vas pa čisto slučajno. Forum je hud, tolko da dam svoj komentar. xDDx

Nimam pojma, kje naj začnem pisat in kje naj se vklopim, tak da sem se kar tu vrinila, čeprav vidim, da nihče že neki časa ni prinesel noska v to temo... No, jaz sem zdaj tu, našla sem vas pa čisto slučajno. Forum je hud, tolko da dam svoj komentar. xDDx

Živijo! xsrcx

Me veseli da smo ti všeč! x^x x:Dx x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

hey!

vključi se kamorkoli, kjer se ti zdi zanimivo x:Dx ! jest sem tut šele bolj kratek čas članica LNF, pa se počutim full domače, tak kot sem 100%, da se boš tut ti! ućivaj na forumu :palec:

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

• 2 weeks later...

js se pa ne spomnm čis dobr, ampak mislm, a mi je sošolka enkrat kazala na tej strani uno za izračun horoskopa al neki tazga, pol sm si pa zapomlna in enkrat k mi je blo ful dougčas sm dubla preblisk x:px ful mi je všeč, ker zmer lahko tuki najdem nasvet, če me karkol zanima (še zmer, čeprou so packi opustošl bazo :xx!: )

dabestni ste x:px :palec: :palec:

... How do you sleep, while the rest of us cry ...

heeej punce, me veseli! x:Xx :palec:

In fantje seveda.- x;)x x:Xx

dbest da se dobr pocutte, to je kar najvec vredno, se mi zdi.

res, najbolj mi je vsec to, ko pravte da domace se pocutite in tko, to je najboljsi filing za nas 'stare forumovce'. xDDx

ja, eni se kar nekak 'ne upate' uletet, se vam zdi, da smo mi pa tolk povezani in zaprta druzba, pa sploh ni tko.

pac uletis in se vkljucis - jasno da te najprej nihce ne sljivi, pa tud - saj ne mors enga sklent sam po enem mnenjcu nekje.

men je recimo lustno, ko sem nekaj casa odsotna, pa pridem po 10 dneh, pa je par novih, ze cist domacih, vse so ze povedal. x;)x xDDx :palec:

vcas se kdo hitr uzali, sploh ce padejo kaki linki pa mal opomina da so teme ze, zato mi je se posebej vsec, ko kdo mahersko uleti v kako staro temo - kot ste recimo tle nasle, da ste se vklople. xokx

ker namrec ne da bi blazno kaksen red zganjal (prej je prevec nereda), sam mikro pa naj ga vseen bo, sicer nas je tolk, da bi bla se vecja zmesnjava.

skratka, dbest da ste uletel. x:Xx x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ravno sem hotela komentirati - kolk podmladka je prišlo; v zadnjih nekaj tednih odkar zahajam sem bolj pogosto se mi zdi da je kar nekaj novincov gor pricokljalo ane :inocent: :palec:

Ja pa vsi se tko lepo obnašajo, nobenih izgredov xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Sej je bilo že kar nekaj nazaj, ampak sem šele danes srečala tole temo...

Bila bolana ... kožna zoprna zadeva, trajala velik let. Pa sem na vse pretege iskala pomoč, rešitve, namige...in kar nekaj od tega tudi tukaj našla. Zdej pa pač mal sm tuki... Samo ponavadi nimam časa cel dan na netu viset, zato pa sem šele vajenček x:(x

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Jaz sem prsel z lunastopom. Preko ze obstojecega clana... x:Dx :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Tudi sama sem se znašla med vami potem, ko sem po izračunu osebnega horoskopa še malo pokukala v forum. Me je mel firbec, kakšni ljudje so se znašli tu gori.. xrolleyesx

Pritegnil me je pozitivizem. x;)x x:Dx

Men je 5rca pokazala tole stran - hm, v bistvu ne vem, o čem sva govorili, pa je rekla nj tle pogledam. Aja točno!!!! Šloganje iz kart .. :inlove: .. pol sm pa ugotovila, da je tle cel kup full nice ljudi in zdj kr ne morm stran. Vsak dan pridem kj pogledat in pokomentirat. w:Iw

Superca ste! VSI!!! xokx

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

x:Dx x:px med nami povedano si je 5rca prišla moža gor najt - alo! Odšla pa z enim čist z drugim kakor s tistim za katerim je najprej norela x:Ix ampak saj ni važno ane, življenje piše pestre zgodbe!

Drugače pa ja, zato je forum tolk nice, ker se samo občasno kej spičimo, kdo bi si mislil - tolk ljudi in tolk različnih karakterjev pa tko velik tolerantnosti in razumevanja :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...