Kristalka 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 jaz sem iskala nekaj o kristalih in me je to "vrglo na luno" ! yes yes! vi vsi! ful ste face! RTM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 "...RTM..." Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 A veste to, da odkar ste prisli 'na luno', spremljamo vsak vas korak, vsak dihec in vse?Imamo namontirane take odstekane kamerce in vse, pa se lahko poslusamo, kaj se pogovarjate...Obvladamo totalno...tako da - pazite, kaj cvekate, even - kaj mislite! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 ha ha Marsa, midve pa imava podoben smisel za humor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Beseda da besedo - beseda da stavek - stavek za stavkom in Marsi smo prozorni kot voda v steklenem kozarcu - ane Marsa? Ampak potem, ko je nekdo prozoren zate, ga tako ali tako ne vidiš več! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 da vidiš tiste nejeverno-dvomeče poglede, ko sem ob neki priložnosti uporabila isto foro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Fino! Pol se bomo se hecal tule! Vice pokal pa afne guncal... Sicer zase mislim, da imam nekoliko objesten smisel za humor, vcasih tudi bedast, absurden... kar nekaj, varianta...Niso mi vsec kao smesni stosi... Pa rada 'spravljam v zadrego' (*ne prav zares oz. ne prav res mucno ali kaj takega, samo se malo tako pohecam):npr. recem strejt vegetarijanskemu frendu, tik po koncanem kosilu, ki sem ga recimo pripravila in oni ful pohvali... - a se fino cuti, a ne, zmohtno, ko sem dala ocvirke notri? Pa potem totalen shok! To mi je kul-imam ocitno malo neke te zlobice...A nisem pa recimo toliko, da bi pa res dala to in ga na finto vrgla... samo pohecam se... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Marsa smeh je pol zdravja Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 tud jaz sem ena taka mala zlobica ja ... ampak se okolica kar nekako navadi na to in je vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 duhovnost je tista, ki je kriva za moj pristanek na luni, pa je prav prijeten tale pristanek, nič trd in tresoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 kaj nej rechem.......................................................... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 A da ti je Aakhut zmanjkalo besed Le zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 ni je stavchne oblike in konstrukcije, ki bi lahko opisala dozhivetje 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 Ja Aakhut...bravo Življenje je polno tako čudovitih in lepih doživetij, ko besedišče slovenskega jezika temu ni kos... Kapitulejšen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 jaz pa za luno in ne štekam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 ni je stavchne oblike in konstrukcije, ki bi lahko opisala dozhivetje 666 zlobijeu....tralala Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 I LNF! RTM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 RTM??? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 RTM??? 666 zlobijeu....tralalaR= rada T=te M=mam RTM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 JTVF 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 Kaj? JTVF? Razlago prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 hihJaz Tut Vas Fse....................FSE hehe....shtajershchina 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 O lepo! JTVF ful dobr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 hihJaz Tut Vas Fse....................FSE hehe....shtajershchina 666 zlobijeu....tralala:!: aakhut, a maš vročino??? mogoče te je hudič obsedo Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.