aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 APAGE SATANO....APAGE!!!! prevod: VUN SATAN....VUN!!!!! 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 moj bog aakhut! reče se ven ! :bomb Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 hehe....tole dozhiveto blo....en mariborski zhupnik izganjau zlodeja.... je zhe prau VUN!!! 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 veš kdo je reporter milan ?na cd- ju bik.2 je ena zgodbica: eksorcizem. s kris jo vema na pamet Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 ....vunta......se reče Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 mick.....thx..... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 ven ! ker je polglasnik še izgovorjava: vn Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 SLABA REŽIJA :xx!:kaj hočeš rečt s tem ? Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Še vedno vztrajam pri tem, kot prvi dan pojave tukaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 A veste to, da odkar ste prisli 'na luno', spremljamo vsak vas korak, vsak dihec in vse?Imamo namontirane take odstekane kamerce in vse, pa se lahko poslusamo, kaj se pogovarjate...Obvladamo totalno...tako da - pazite, kaj cvekate, even - kaj mislite! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 za ta forum mi je povedala contesa in ker mi je bil všeč sem se odločila,da se vam pridružim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Pozdravljena med nami, saj dober glas se res sliši v deveto vas Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Ja.ja ...ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Ta forum sem našla po čistem naključju. Sploh ne vem, kdaj in kako. Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Hja, jst sem pršel gor čist pr začetku, mi marša reče nekaj ala ja zdaj bomo pa mel forum, pridi pogledat zlo tak entuzijastičen stil, jaz pa jasno takoj jupi pa to... hehe, od takrat pa sem tu vel al manj v presledkih, si bom pa težko odpustil da nisem bil velik več poleti 2002 pa pol tja do začetka 2003, moj life bi bil velik drgačen v ljubezenskem smislu, zdej pa je tko kt je, polno ran iz preteklosti... hehe, takrat sem mel near miss prave ljubezni, za par dni, par tem, mimo, hm pa bi jo spoznal leto prej,.... hja, tud tko more bit kdaj... bomo že vidli zakaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirSim 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Js sem naključno enkrat novembra uletela na to stran. In sem ker nekako težko šla domov.Pol sem vsake tolk cajta mal pokukala kaj se dogaja. Mal iskala smernice za zivljenje. Zadnič pa me je čist potegnal, in sem se mogla kr prijavit. Zdaj bom ostala dokler se ne ne prebijem do konca zadnje besede. Citiraj Vsak zakaj ima svoj zato. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirSim 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 ...In sem ker nekako težko šla domov.... sem tezko sla dol. Citiraj Vsak zakaj ima svoj zato. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 AirSim, dbest, saj smo postekali ves... Dobr ste povedal! Fajn da je contesa povedala, da ste slucajno prileteli, da ste novembra uleteli... in podobno... 2002, se zaljubili...He, Nino.... ja, ja... v zacetku pa nas je bilo 6 ali koliko... no, v zacetku sva bila itak dva... Ja, ja....V bistvu je bilo fino, ker je bilo nekaj folka iz Chata, tako da smo takoj prakticno ze dobili prve clane - nekateri so 'ostali' do danes...Hecno, vmes se je res ze svasta zgodilo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Neko pozno pomlad leta 2002, sem v službi od dolgočasja surfal po matkurji in lej ga zlomka, kaj pa je to lunin forum. No od takrat sem prpopan na LNF. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Meni pa je za LNF povedala sestricna, ki je zdaj redko ali sploh ne vec na forumu? V glavnem, ne vem kako ga je ona nasla, meni je rekla pomoje zaradi astrologije (ona me je navdusla za astrologijo, ona mi je prva izracunala asc. in luno.... riba/rak/riba.........o moj bog, si ti custvena! - ovnica ). Prvic ko sem sla gor, me sploh ni potegnil, najbrz ni bil pravi cas zame. Potem pa sem se spomnila nanj, ko sem dobila net v sobo in vsake tolko sem prebrala kaj.....nekega dne objavila prvi post in se sem tu. HAHAHA, NE BOSTE SE ME TKO HITRO RESLI! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 V bistvu je bilo fino, ker je bilo nekaj folka iz Chata, tako da smo takoj prakticno ze dobili prve clane - nekateri so 'ostali' do danes...Hecno, vmes se je res ze svasta zgodilo... Sem se glih spomnila, da sem že zdavnaj zajadrala na vajino stran, po mojem kar bolj na začetku, pa ker nisem glih kakšen astro znalac, nisem glih ne vem kok prebirala, sem pa kar naprej dobivala vajina sporočila na email. . Potem sem se pa kar enkrat znašla na forumu, pa tko kot Volkec, kar ostala tlele in prav fajn je... . Članov je morje, čeprav niso vsi aktivni. Ampak sem že razmišljala, če obstaja kakšna analiza aktivnosti foruma, jaz mislim, da je Lunca kar ornk in in da si zaslužita z Mitjo res čestitke. Pa seveda mi vsi po malem ali velikem prispevamo, ampak glavna sta pa vseeno vidva... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 HAHAHA, NE BOSTE SE ME TKO HITRO RESLI! Ojoj, kaj je napisala... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Borism Lep dan ti zelim! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Hvala enako ribica Katja, jaz si bom dovolil dodati še za čez vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Zdaj bom ostala dokler se ne ne prebijem do konca zadnje besede. Haha no to bo pa težko..... še ene par takih kt sem jst pa pišemo bl hitr kot ti bereš... haha, za vedno naša torej.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.