Skoči na vsebino

Kako ste prišli na Luno?

pokowc

Recommended Posts

To se prav, da si stara 20 xDDx . (?)

Jz sm pršla po naključju gor, sem enkrat iskala neki o horoskopu pa to...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 422
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:)x x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Hojla!

Ne poznam se vseh, a upam, da vas bom kmalu. x;)x x:)x

Na Luno sem prisla, ker sem potrebovala pomoc. Na sreco sem se spomnila pogovora s prijateljico, ki mi je enkrat omenila, da se da na internetu marsikaj koristnega izvedet in, da je sama enkrat obiskala tale forum..

In tako sem prisla se jaz.. x:Dx

Zdaj bom pa verjetno kar ostala tukaj, saj je zanimivo prebirat vsa vasa mnenja in klepetat o vsem mogocem.. x:)x

LP

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

....saj se mi je zdelo :eek: , lahko bi prišla večkrat med nas x:Ix  x:Ix , da se še mi kaj več naučimo :palec: , kaj ni potrpljenja z nami Č. V. E. K. A :sori:  x;)x

ejjjj Boris potrpljenje že,samo čas preganja.Sedaj pač pred prazniki :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

.....če je to problem, izvoli vilinski simbol " KAR ALAI - Obvladovanje časa ", pa se bo tudi to uredilo...lep večer x;)x  :palec: 

poznam.samo ne verjamem....včasih x:Dx x:Dx x:Dx

drugače pa pod rožicami vilinski simboli..to pa verjamem x^x

....saj jaz vem, zakaj ne verjameš :eek: , ker takrat bi bila verjetno več med nami, tega pa očitno še ne želiš :sori: , pa drugič x;)x ...

to pa ni res xrolleyesx :xx!:

č.v.e.k.a. meni si danes full poboljšala večer. :palec: Sem se tolk nasmejala s teboj in ostalimi iz klape. x:Dx  x:Xx  x:Dx

Tukaj sem prišla z tem,da sem stisnila na PC-ju napačen gumb - in zdaj glej ga,ni tolk napačen. x:Dx

me zlo veseli in lahk rečem samo.-...enako x:Dx x:Dx x:Dx in seveda najinemu ,včerajšnemu,kompanjonu Borisu :palec: :palec:

Upam,da je blo z muhco vse OK... x:Dx x:Dx x:Dx

js sm pa vidla mojo mami (majico :palec: k je carka) kako je njej tukej gor luštno pa sm mal pršla prečekerat :palec: :palec: :palec: x^x :onfire: pa sm vidla da je ćist huuuuuuuuuuuudddddddddddddoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! (ups mal me slovnca daje(sm še 15 letna smrkla) :2src: :vragec: (usaj tko mami praw)

x:Dx :palec: x:Dx x:Xx

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

tashy, bravo :palec: in še prou maš, mami je res carica :palec: kar se pa slovnice tiče, nč bat, ni obvezni predmet na lnf x;)x x:Dx x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...