devica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 To se prav, da si stara 20 . (?) Jz sm pršla po naključju gor, sem enkrat iskala neki o horoskopu pa to... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 To se prav, da si stara 20 . (?)Aha, knjigo si že prebrala. Pridna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Mene je naša prisilila je djala:mrš na form,pa sm šou Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilma 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 To se prav, da si stara 20 . (?) Jz sm pršla po naključju gor, sem enkrat iskala neki o horoskopu pa to...Ne imam... že manj kot 2x 20 Pa me še nič ne skrbi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 jaz tudi po pomoti...ali nakljucju...v katera ne verjamem serendipiteta al kako je ze to po domace kdor ni na luni, je za njo! (tako smo potem vsi za, tudi tisti, ki ne vejo ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Hojla!Ne poznam se vseh, a upam, da vas bom kmalu. Na Luno sem prisla, ker sem potrebovala pomoc. Na sreco sem se spomnila pogovora s prijateljico, ki mi je enkrat omenila, da se da na internetu marsikaj koristnega izvedet in, da je sama enkrat obiskala tale forum..In tako sem prisla se jaz.. Zdaj bom pa verjetno kar ostala tukaj, saj je zanimivo prebirat vsa vasa mnenja in klepetat o vsem mogocem.. LP Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 astrologija me je prpelala Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ....saj se mi je zdelo , lahko bi prišla večkrat med nas , da se še mi kaj več naučimo , kaj ni potrpljenja z nami Č. V. E. K. A Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ....saj se mi je zdelo , lahko bi prišla večkrat med nas , da se še mi kaj več naučimo , kaj ni potrpljenja z nami Č. V. E. K. A ejjjj Boris potrpljenje že,samo čas preganja.Sedaj pač pred prazniki Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 .....če je to problem, izvoli vilinski simbol " KAR ALAI - Obvladovanje časa ", pa se bo tudi to uredilo...lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 .....če je to problem, izvoli vilinski simbol " KAR ALAI - Obvladovanje časa ", pa se bo tudi to uredilo...lep večer poznam.samo ne verjamem....včasih drugače pa pod rožicami vilinski simboli..to pa verjamem Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ....saj jaz vem, zakaj ne verjameš , ker takrat bi bila verjetno več med nami, tega pa očitno še ne želiš , pa drugič ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ....saj jaz vem, zakaj ne verjameš , ker takrat bi bila verjetno več med nami, tega pa očitno še ne želiš , pa drugič ... to pa ni res :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ...potem pa oprosti , saj sem le jaz imel takšen preblisk , lep večer, ker jaz raje grem spat ....LAHKO NOČ Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 č.v.e.k.a. meni si danes full poboljšala večer. Sem se tolk nasmejala s teboj in ostalimi iz klape. Tukaj sem prišla z tem,da sem stisnila na PC-ju napačen gumb - in zdaj glej ga,ni tolk napačen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ...potem pa oprosti , saj sem le jaz imel takšen preblisk , lep večer, ker jaz raje grem spat ....LAHKO NOČ upam,da uspe tudi meni Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 rad bi odletel na luno! povejte mi kako ste prišli tja..? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 č.v.e.k.a. meni si danes full poboljšala večer. Sem se tolk nasmejala s teboj in ostalimi iz klape. Tukaj sem prišla z tem,da sem stisnila na PC-ju napačen gumb - in zdaj glej ga,ni tolk napačen. me zlo veseli in lahk rečem samo.-...enako in seveda najinemu ,včerajšnemu,kompanjonu Borisu Upam,da je blo z muhco vse OK... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 js sm pa vidla mojo mami (majico k je carka) kako je njej tukej gor luštno pa sm mal pršla prečekerat pa sm vidla da je ćist huuuuuuuuuuuudddddddddddddoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! (ups mal me slovnca daje(sm še 15 letna smrkla) (usaj tko mami praw) Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 tashy, bravo in še prou maš, mami je res carica kar se pa slovnice tiče, nč bat, ni obvezni predmet na lnf Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 he he Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ja hvala Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 js sm pa vidla mojo mami (majico k je carka) kako je njej tukej gor luštno pa sm mal pršla prečekeratKje mas pa ocija? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.