tashyka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 njega ni na luni...je na marsu Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 njega ni na luni...je na marsu haha Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ...potem še obstaja kakšen "marsov" forum Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ha ha nevem mogoče pa res obstaja...če pa na bi ga pa lahko nekdo (ponovno) izumil... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Tashyka, kolk si luštna Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 hvalaaaaaaaa...matejčica Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 a midva z Ninom??? Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 mah seveda, sj ti nou pobegnu, je tak tiho dinamičen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 saj jaz bom prišla na tortice...samo bom malo pozna...dvomim da bo sploh še kdo tam Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Pejt se pol v Tortozerke pofockat, tam bos vec izvedela, kot sem razumela, ne bo trajalo srecanje samo pol urice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 psst, po moje se morta z Ninom res videt na tortici, hja Pa s Kristalko, da ne bo vedel, kam naj se da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 hja stanes, to res, ne pozabit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 torej da ne bomo v tisto temo na novo odprto vsi na novo pisali pisali, torej ... zakaj sem prišla na forum, nekaj sem iskala, pa sem kr padla sem, sej sem že napisala ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Včeraj je moj prijatelj ugotovil, da prihajam na ta forum. Nikoli mu te svoje "aktivnosti" nisem omenila, sem pa od njega dobila ugotovitev (?) da ne ve, zakaj sem tukaj, po njegovem mišljenju pa zgleda da zato, da "bacam udice" Nekako me ta izjava ni pustila ravnodušne in sem kar precej premišljevala o tem... pa se nikakor s tem ne morem strinjati...ali "mečem" v prazno ali pa... no, skratka, nič se še na mojo udico ni ujelo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Hi hi hi, mogoče pa zavist, ker si simpatična tule Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 JanjaK; mislim da ne drži tvoja teza..., je bilo kar "ostržkasto" napisano... Sicer pa, če mi je prijatelj, menda ve, da sem simpatična Je pa res taka čudna reakcija, da me je res navdalo z :o|o: :o|o: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Eh, daj no , saj veš da si tule dobrodošla, da se rabi tudi tvoja energija in da ti rabiš zmes naše Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Sanjalica, zakaj je pa on zajadral na ta forum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Selene...ne vem Sedaj sem ves čas premišljevala, katero je bila moja prva ikonca... pa sem se spomnila... :D aaaa...tista je šla pokojnemu pokowcu v nos :D Selene...meni tudi tista...konjska :D (hihi...prihodnji teden grem gledat konjička v tohinjsko dolinco...vsaj žarek svetlobe na koncu tunela :o|o: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Sedaj sem ves čas premišljevala, katero je bila moja prva ikonca... pa sem se spomnila... :D aaaa...tista je šla pokojnemu pokowcu v nos :D Haha pokowc je alive&kickin hehe, ma še zdej več objav kt večina Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 no pa bom!ni vsaka tema nova tema,tko kt ni vsaka tema tema,ker za vsako temo k ni nova tema,pride nova tema,cheprou.....tut za temo pride svetloba tko...! 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Ah, to temo že mamo! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Ah, to temo že mamo! kwa ma pa kerakol mama s kerokol temo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 To: Je.em ti mater! Nč se jezit, se mal zezamo... a u temi....in v keri temi 666 zlomkou...tralalamickeni=jebomamac Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 A sta vidva z lune padla? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.