aakhut 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 A sta vidva z lune padla? itaq glede na to, da je zhe z vprashanjem: KAKO STE PRISHLI NA LUNO , sugerirano, da smo zhe tam....torej... 666 zlomkou....tralalana luni ni interneta...pa smo se vrnili Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Pršu sm čist zto k sm bil za na "luno". To je blo še jesen leta 02, ko sem se čist zatrapal v roke od ene od svojih stotih dopisovalk. Pa zanimal me je, kaj si ostali mislijo o njenih rokcah in tako naprej. Pa sm za fotko njenih rok odprl temo "Lepotni ideal - roke"... Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 pome so prišli eni taki čudni zeleni možički..... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 A zato imaš sedaj zelene zvezdice Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Prej ali slej itak vsi ta dobri semle najdemo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Eni prej, pa zlo prej, pa pol mal nč pa zopet nazaj na luno.... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Hehe... Sanjalica, selene ima prav, kaj on tu pocne, po mojem je foush, ker si ti ze taka domaca, on pa se ves zelen tule... Attubuta, te teme se pa jasno spomnim. Men se zdi pa hecen, ko je kao 'za na Luno' pa tak...V bistvu pa je tu se 'najbolj normalen folk'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Jp, Marsa... sam to se nam sam zdi...vsi smo za na Luna... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ...aha, vsak si najde nek prostor, kjer zgleda normalen ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 seveda, kako ze gre slovenski - isti ptici skup' letijo... ali kako je ze... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Sploh ni problem prit na LNF, dol it Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Sploh ni problem prit na LNF, dol it Že zmanjšat malo je problem. Kar cel dan bi lahko visu gor. (K sreči je tudi drugega dela še nekaj.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Če je kajenje tak problem kot tole, pol kadilce čist razumem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Sploh ni problem prit na LNF, dol it točn to. Pomotoma sm kliknla kvaževemkvajetoblo in se znajdla tu. Zdej so se mi prsti prlepl na tastaturo (pa nos na ekran). Je mož reku, da se obnašam kukr drogagirl (alnekitazga). Jst pa kar čakam, da me mine.... Hmmmm, mislim da so bolj slabi izgledi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ...aha, vsak si najde nek prostor, kjer zgleda normalen ... yes amis enkrat je astra napisala, da ji je nekdo rekel, da so na LNF ženske ful čudakinje. A si moreš mislit, kako bogo zafrustrirano revše je to. I feel pitty Sicer se pa one verjetno dobro počuti kje drugje, kjer nam ne bi bilo všeč. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ja, janjak...primerjava obeh zasvojenosti je popolnoma in do konca ustrezna...potrdim oboje..iz prve roke bern...sam se pa dobro držiš nazaj dolci12...nema ti spasa, si že v tem...tko, da ne misli, da je sčasoma kaj prida bolje ...poznaš tisto: opustite upanje.....dovoljeni so samo dopusti pa mogoče kakšna bolniška cosma...člouk je mel ja čist prav...tle smo same čudakinje, prtegnjenke, odpuljenke.....naj si misli, kar si če marsa...me zanima, kaj bi rekla biologija na tako čudo od jate, ki je vedno večja ...mater kolk dobr letimo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ...hm, da sem z lune padla, mi mami že skos govori, za forumček je pa svinjica kriva... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Pa tko bolj posredno, no, priznaj. da te nisem silila, niti ti težila, da si brala, pa se najprej režala, pol je pa tvoja imunost padla . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ...JAH O.K. TISTE TRI ZAUŠNICE, PA DESET BRC V RIT RES NI VPLIVAL NA TO... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 http://mezga.no-ip.com/forum/images/smiles/new_2gunsfiring_v1.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 :OO!: ...NO EVO...TLA MAŠ ŽE PIŠTOLO... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Attubuta, te teme se pa jasno spomnim. Kot vem, moja prva tema. In pravijo, da "prve" nihče ne pozabi. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Reflex 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Pozdravljeni!Sem nov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ojla, živjo reflex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ohoho reflex!! dobrodošel na luni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.