Skoči na vsebino

Pogovori z...bogom

Mateja

Recommended Posts

Kako se pogovarjate z Bogom? Če sploh se? Kakšen je vajin odnos? Sta prijatelja, zaveznika, partnerja...? Kakšne odgovore dobivate? So vam v pomoč, podporo, tolažbo? Si z njimi lahko razjasnite nastalo situacijo, v kateri ste?

Jaz že nekaj let prakticiram intuitivno, spontano pisanje... zapišem vprašanje... in odgovor...

Za pokušino: Pogovor z dne 27.6.2001

M.: Eh, biksam ga na kvadrat...

B.: BOGU NI MAR PRAV ALI NAROBE.BOG POZNA SVOJO NARAVO. BOGA NE SKRBI ZANJ. BOG SE RAD IGRA. IN IZKUŠA SEBE NA VSE MOŽNE NAČINE. TO DELA BOG.

M.: Ja. In izkušam vse možne načine, ki ne podpirajo svetlobe v meni.

B.: BOG SE V VSEM SPOZNA.

M.: In mojemu telesu se resno pozna tole izkušanje, kdo sem!

B.: IN TO JE NAMEN.

M.: Haloooo??!!??

B.: POIMENUJ S PRAVIMI BESEDAMI IN RESNICA TE BO OSVOBODILA...

M.: In kam se mislim spraviti s tem izkušanjem?!? Delam eno, mislim drugo, verjamem tretje. Bi šla rada na drugo stran?

B.: IN VSE JE SAMO IGRA. BOGU NI MAR TU ALI TAM. BOG JE IN TU IN TAM. IN IMA RAD, KADAR SE IZKUŠA.

M.: Bi se izkušal še v čaščenju?!? Le zakaj ga to ne zanima???

B.: BI SE? LE ZAKAJ?

M.: Ne me basat!!!!!!!!!!!!! Zato, ker bi bil že čas, če se ne bi rada kar poslovila od tega življenja tukaj!

B.: JAAA......?

M.: Ja!! Ker vem, da lahko dam več! Kaj naj naredim??? Mi bo sploh še v tem življenju uspelo, glede na dejstvo, da počnem, kar počnem?!?

B.: JA.

M.: Prosim?!? Kaj JA??

B.: NESTRPNA SI, NEPOTRPEŽLJIVA IN NE DOVOLIŠ IZKUŠNJI, DA SE IZPOJE. IGRAJ SE, UŽIVAJ V KREACIJI SEBE! BODI V NAMENU IN NE GLEJ KORAKOV. BODI V IZKUŠNJI IN NE V ČAKALNICI NA NEKO NOVO IZKUŠNJO. BOG NIKOLI NE ČAKA. BOG JE.

M.: Aleluja! Torej naj kar veselo uživam v čikih in pivu in vseh ostalih bedarijah, ki jih počnem in pustim svoji božanski naravi, da se naužije sama sebe?!?

B.: JA. LAŽJE BO. VEČ BO VESELJA. IN STRASTI. IN BOGA. KI JE TAKO ALI TAKO VEDNO.

M.: Jah, itak! Vedno sem. Če ne tukaj, pa tam. Če ne v svetlobi, pa v temi. Če ne v čaščenju, pa v izdaji. Če ne v ljubezni, pa v strahu. Mah, ne mi s tem, no!

B.: PA NE BOM.

M.: Sploh pa - kdo tu govori??

B.: BOG.

M.: Aha. Se igramo, se hecamo in iskreno sprašujemo. Iskren odgovor želim!

B.: DOBRO. ISKRENO ODGOVARJAM - BOG.

M.: Tole bi lahko tudi moja glava izumila!

B.: DAJ JI PRILOŽNOST!

M.: Jo je pravkar imela! In se je izkazala. Dragi Bog, bi se nehal hecati in povedal, kaj naj zdaj?

B.: BODI IN TO BO DOVOLJ.

:vio: x:)x :vio: Tako midva, kako pa vi?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 298
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

B.: BOGU NI MAR PRAV ALI NAROBE.BOG POZNA SVOJO NARAVO. BOGA NE SKRBI ZANJ. BOG SE RAD IGRA. IN IZKUŠA SEBE NA VSE MOŽNE NAČINE. TO DELA BOG.

B.: BOG SE V VSEM SPOZNA.

B.: POIMENUJ S PRAVIMI BESEDAMI IN RESNICA TE BO OSVOBODILA...

B.: JA. LAŽJE BO. VEČ BO VESELJA. IN STRASTI. IN BOGA. KI JE TAKO ALI TAKO VEDNO.

B.: BODI IN TO BO DOVOLJ.

:palec:

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

:vragec:

jah....

s shefom mava kr ostre debate....je tipo kr cul...

sej ne de bi ga prevech hvalu (mu lohk she ego ven udar), ampak je shefe k ma ke dobre ideje...

.....sem pa tja...

:vragec: z roko v roki z :xmas:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

jah....

s shefom mava kr ostre debate....je tipo kr cul...

sej ne de bi ga prevech hvalu (mu lohk she ego ven udar), ampak je shefe  k ma ke dobre ideje...

.....sem pa tja...

:vragec:  z roko v roki z  :xmas:

Jaz sem pa mislil - ker je vse ENO - da si ti Aakhut - Njegov Ego!!

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

To je pa fino, da ti takole uspeva. Jaz ponavadi debatiram tako, v glavi, in nisem vedno prepričana, kdo mi odgovarja. Večkrat pa tudi zadene.

Prebrala sem vse tri knjige "Pogovori z Bogom" in jih priporočam, saj pogovori potekajo nekako takole kot pri tebi.

Nia, živjo!

Ja, ena moja frenda, ki je kakšen tak pogovor rada prebrala in sva ga skupaj predebatirali, se je enkrat vrnila z enega potovanja in me pokliče, naj pridem, da ima nekaj zame, kar mi bo verjetno všeč... pa mi pokaže prvo knjigo Pogovori z Bogom (jasno še v angleščini) in sem res okol padla.. vau, sem rekla, še en tak x:)x x;)x

Bog. Kdo je Bog? Je naš šesti čut, intuicija, je naš dobri angel, je naša druga polovica, ki je nekje drugje, smo to mi sami in so to naše misli?

vidiš, Sanjalica... takole približno se je pri meni začelo...

x:)x

doma hranim kakšnih dvajset zvezkov takih pogovorov... in, ko jih berem nazaj, je prav hecno... še z bogom se rada prepiram in trmarim x:Dx ... in seveda kup modrih nasvetov preslišim... x;)x

Blagor tebi Mateja.... Imaš Boga...

Bog. Kdo je Bog? Je naš šesti čut, intuicija, je naš dobri angel, je naša druga polovica, ki je nekje drugje, smo to mi sami in so to naše misli?

Če boš prebrala kako knjigo "Pogovori z bogom" boš ugotovila, da smo Bog mi sami!!!

Vsi smo del iste inteligence in vsi vemo isto, samo pozabili smo. Sej to je bil tudi namen našega bivanja. Zdaj pa se moramo trudit, da se spomnemo na božansko v nas.

Mateja ti pa kr tako naprej in ne sprašuj se kdo ti odgovarja, ne dvomi.

Ti že veš in to je pomembno. x;)x

Mateja - x:)x :palec:

Dbest - tako nekako potekajo tudi moji pogovori z Bogom, le da si jih jaz ne zapisujem.

Tudi jaz sem bila presenecena, ko sem dobila tele knjige, da napisem recenzijo za v Lunco, ko je tako podobno potekal pogovor mojim pogovorom...

Samo da jaz temu recem moj notranji Bog in je to samo moj visji jaz. :)

Nia - fajn, ko si prebrala in fajn, ko priporocas - tudi jaz priporocam (*Pogovori z Bogom 1,2,3 - Walsch).

A ste vedele, da je ze 4. knjiga - Druzenje z Bogom?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa - ja, saj verjetno se nas veliko na svoj način pogovarja... z bogom, samimi seboj, višjim jazom... saj zato sem odprla to temo... ker je pač zanimivo, kako komuniciramo x^x :vio: x^x

Ja, vem za četrto knjigo... kakor tudi, kar sem zapisala v temo Kristalni otroci, da Donald snema (igra v tem filmu) film o Indigo otrocih... x8Dx

... Ja, vem za četrto knjigo... kakor tudi, kar sem zapisala v temo Kristalni otroci, da Donald snema (igra v tem filmu) film o Indigo otrocih...  x8Dx

Saj res - pa smo res ze omenili tole...

Me prav zanima....

Fajn, da to takole krozi in se siri... x^x x8Dx

:palec:

Kul si odprla tole...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mateja -  x:)x  :palec:

Dbest - tako nekako potekajo tudi moji pogovori z Bogom, le da si jih jaz ne zapisujem.

Tudi jaz sem bila presenecena, ko sem dobila tele knjige, da napisem recenzijo za v Lunco, ko je tako podobno potekal pogovor mojim pogovorom...

Samo da jaz temu recem moj notranji Bog in je to samo moj visji jaz. :)

Nia - fajn, ko si prebrala in fajn, ko priporocas - tudi jaz priporocam (*Pogovori z Bogom 1,2,3 - Walsch).

A ste vedele, da je ze 4. knjiga - Druzenje z Bogom?

Vem. Že prebrano! :palec:

Mimogrede; hvala za lep sprejem na forumu!

Se vid, da ste prijazne dušice x:Xx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...