Skoči na vsebino

Pogovori z...bogom

Mateja

Recommended Posts

• Komentarji 298
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz bi pa rekla, da kar oba vajina posta držita... x:Ix

Kaj pa, če srečaš Boga v sebi, ki si ga toliko časa zaklepal v najtemnejše ječe svoje duše? Če ga ne znaš pri sebi sprejet na pravi način, ga tudi obdržal ne boš, ker tega ne boš znal... :palec:

Lep dan vama želim x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

Tibetnački so ful luštni, da se zbudim zjutraj in spravim svoj telešček v tek... lep obred... za delovanje pa še ne vem, ker se še ni nič drastičnega zgodilo x;)x (Se pa boljš počutim, čeprav ne vem, če je to zaradi tibetančkov :inocent: )

Ja... saj to sem mislila... boga najdeš v sebi... ampak če ga ne znaš niti najt, niti sprejet, potem greš spet stran, ker ne veš, da pravzaprav to iščeš... a ne? x;)x

pa pa, grem delat x:)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Joj, Borism mal sem te s tibetančki zavedla, nisem mislila to verjamem sedaj pri tibetančkih, sam ravno Sončni vili sem odgovarjala pa se je vprašanje kar samo porodilo. sori :sori:

Ja se strinjam, sicer jaz temu ne rečem bog, ampak nekako drugače, pa vseeno, je v vsakem od nas iskrica pa če se zavemo al ne x:)x

lep dan tudi vam, grem delat :xx!: sem malce :sick:

aja Mateja jaz pa še vedno upam, da boš podala kakšen odgovor glede knjigice :palec:

M.: In kam se mislim spraviti s tem izkušanjem?!? Delam eno, mislim drugo, verjamem tretje. Bi šla rada na drugo stran?

B.: IN VSE JE SAMO IGRA. BOGU NI MAR TU ALI TAM. BOG JE IN TU IN TAM. IN IMA RAD, KADAR SE IZKUŠA.

Dragi Bog, bi se nehal hecati in povedal, kaj naj zdaj?

B.: BODI IN TO BO DOVOLJ.

Mateja

šele danes sem prebrala cel vajin pogovor, ki si ga delila z nami

ta del mi je najbolj udaren

bog je vedno tu, tam in povsod

mi moramo pa samo biti in svoje življenje sprejemati z vso dogovornostjo do sebe,

in konec koncev tudi do boga, pa ni pomembno kaj je tisto, kaj za nas predstavlja bog

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

bog je vedno tu, tam in povsod

mi moramo pa samo biti in svoje življenje sprejemati z vso dogovornostjo do sebe,

in konec koncev tudi do boga, pa ni pomembno kaj je tisto, kaj za nas predstavlja bog

:palec:

Sončna Vila

VILA SONCA

Vsi imate prav x:)x x:)x x:)x

Tibetanske vaje so zelooo cool, ker ti pomagajo "zavrteti" tiste zaspane cakre, tiste, ki pa se lepo vrtijo pa ohranjajo v teku. To je izvor mladosti.

Izvor Boga pa je v nasem srcu (srcni cakri), kjer prebiva v vsakem izmed nas. Le odkriti ga je potrebno. Ne glede na tehniko meditacije, je koncni cilj vedno Samospoznanje (Self-realization), kjer se kot prvo preko 4. stopnje zavesti (transcedentalne) pride do 7. (zavesti enosti) kjer postanemo Eno...in gremo tako kot ucijo Mojstri se lahko dlje in dlje in....

In v dezelah okrog Himalaje se ne pozdravljajo kar tako s SAI RAM....kar pomeni:

Bog v meni pozdravlja Boga v tebi.

meditation liberation

Ponovno prebrala

Halo Bog, tukaj Ana (poglej na stran Ognjišča)

in zadnje dni pogovori nekako stečejo

no ja včasih tudi takole

Halo Bog, tukaj Klavdija;

a se ti naj zahvalim, ker si mi očuval otroka, da se ni bolj potolkla, da je bila res vsa krvava in potolčena, ampak oko je pa le ostalo celo; ali naj te raje ozmerjam, ker dopuščaš, da se kaj takega dogodi......

Klavdija :palec: ... ja, takole nekako tudi jaz ...

Selene... hih, knjigico... veš, eno knjigico sem že izdala, ravno toliko, da vem, kaj pomeni izdati knjigico v samozaložbi ... da bom še kakšno, mi je sicer jasno, ker 'iz take sem snovi narejena'... ampak... kedaj, kedaj... xDDx .... me je ravno za novo leto bratec takole 'no, naslednja knjiga bo pa ... x?x ... letos x?x ' ... pa sem butnila 'ne, drugo leto!'

No, zdej veš xDDx x;)x

Sfinga xsrcx x:)x

Tale moj bog... je pa hiter. Vprašam ... in dobim servirano na pladnju takoj naslednji dan. V dejanjih. Pa se spet vprašam... pa spet drug dan. x:Ix

Sončna Vila

VILA SONCA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...